shoppaholic

Shoppaholic rubriken har upprepats ganska mycket på sistone, Idag var jag i stan med Martina & Nicole och shoppade. Jag köpte ÄNTLIGEN mina Keds och även ett par Jeans, det är ju inte speciellt mycket sol i Borås så det kan behövas. Jag fikade även med min söta mormor, jag mår verkligen illa efter den Kyckling/curry smörgåsen, usch. fick också mitt fina armband från asos!  Ikväll blir det partyparty! yeeeey. Ska inviga mina nya jeans eller så får det bli klänning?

Dagens outfit:
185197-148

Dagens shopping:


shoppaholic

Jag vaknade och fick stressa som vanligt för kvart i två skulle jag vara i stan och möta min mami! Jag hade 4 timmars shopping framför mig, yummie. Nu är jag trött. Jag fick iallfall 2 klänningar, 2 par sandaler, en tidning, nagelack och ansiktsrengöring! Väldigt generöst tycker jag! fast jag hittade inte det jag från början skulle ha - jeans! finns ju inte några snygga i hela stan, jag glömde dock att kolla på stuk! attans. Jag måste ha världens bästa mormor också som betalar returen till asos för min keds som jag råkade beställa för stora (väldigt för stora) och sen när jag skulle beställa nya så har de höjt frakten på skor från 67 - 237???? VA? vad vill dem! ofta man beställer skor därifrån hedanefter, noot. Nu är jag suuuur. Blir ju bara så mycket billigare att köpa dem här hemma istället,vilket jag ska göra imorgon! woho. party. Nu ska jag måla mina naglar med mitt nya fina nagellack och sörja att mitt korallfärgade nagellack inte finns denna sommaren, det bästa som någonsin tillverkats! so sad.

       
(skärpet är gammalt)
       


nice

185197-141

passar verkligen in på mig! muahaha. shoppaholic  (forever21)

forever 21

185197-140

Jag tycker det är jätte dumt att man inte kan beställa till Sverige från forever21.com ÄN! skynda er lite nu, det är ju hur billigt som helst om världens finaste kläder m.m.!

Ge mig

185197-139
♥Kofta - 35£
♥Klänning - 45£
♥Skor - 45£
♥Väska - 20£
♥Örhängen - 5£
(bilder lånande från oasis.com)

Krånglighetssaker

Jag hatar krånglighetssaker! Nu har jag säkert suttit en halvtimme med att försöka komma på hur man har egna bilder på sin header. Antingen gör jag något litet yttepytteminimicroproblem eller så är jag bara T R Ö G! Jag tror jag är mera trög. Jag fick lite hjälp av Sanna, eller ganska mycket hjälp faktiskt. thanks! Fast jag fattar fortfarande inte,snacka om att sommartrögheten har gått på! Idag ska jag och min tröga hjärna inte göra något speciellt vad jag vet, ska träffa min IDA iallafall eller jag hoppas det iallafall. Kanske blir ett besök på torsdagskvällen som alltid suger så hårt men det är väl lite spännande och se hela Borås samlat på ett och samma ställe. Nu ska jag nog platta håret eller göra något annat spännande, vad som helst än att sitta här och pilla med bloggen som ändå bara gör som den vill!

gott

DAGENS NÖJE: Eftersom att det regnar och alla små barn jobbar eller som en viss Martina är i sin stuga så kommer denna dagen vara lika kul som att sitta och titta på en snigel. Med andra ord långsam och dötrist. Därför får jag roa mig med Ben & Jerry glass. gott.
185197-135
  
♥Chockladglass med bitar av chocklad brownies! yummie
♥Körsbärsglass med bitar av körsbär och mörk chocklad! (bra glass som passar mig)
Jag la i lite jordgubbar med, så jag inte skulle känna mig så onyttig. thihi
Och eftersom det inte bara är jag som äter av glassen så får jag inte äta ur paketet and that sucks, blir ju inte samma sak då.

Grr

Igår när jag gick i regnet i stan hittade jag ett under! Jag måste ha dem. De passar perfekt till ett par stuprörs-jeans och en t-shirt med tryck eller en vit eller svart babydoll klänning. D R Ö M. Skulle nog inte ens tänka tanken att vilja köpa dem om inte mina favorit pumps hade varit väldigt sönder i klacken, kostar ju mer än skorna att klacka om. G E M I G N U


185197-134


♥ 340 kr DIN SKO

problem

Kom på att jag säkert har beställt en storlek för stora Keds, ändå har jag beställt skor från asos innan med storlek 6 och nu helt plötsligt tog jag 7? Jag fattar inte varför! Jag måste ha tänkt på något annat.
185197-131

ööh?

WHAT? Vem vill ha en ljusstake hemma som ser ut som något som är taget ur Ariel ? BLÄSCH. Asos har en del hemska saker också!
185197-133
(bild lånad från: ASOS.COM)

and all i wanna hear is your voice

Idag har det varit en riktig regn dag! har aldrig varit så sur som när jag gick på stan i det blöta vädret med Ida♥ och Ellen och det blev ju inte bättre av att jag hade ballerina skor på mig as always. Jag köpte iallafall solpuder och ett armband. Sen när jag hade fått nog tog jag bussen till Adam :* där jag med en gång fick vända för att vi skulle hämta Filip och hans dator och sen åka och handla . .? sprite, cola, red bull, godis och såklart hamburgare. Sen kollade vi på Nanny Mcphee (eller hur det stavas) och åt tacos! det gick faktiskt ner utan gräddfil men det var en konstig smakupplevelse. Anledningen till att vi ens kollade på nanny Mcphee var att det inte fanns något annat att kolla på just då! sen proppade vi i oss massa godis samtidigt som Filip satt och lekte vid datorn :P sen när jag skulle hem fick jag absolut inte resa på mig själv utan han skulle bära mig till dörren, men det lyckades han inte så bra med. MUAHA. det tog väl en timme (A) sen orkade jag inte mer. Nu har jag super duper tråkigt, och vart håller alla barn hus? funderar på att sova, hmmm.


Shoppingen från igår fick också vara med !

Kvällspromenad

Nu har jag varit ganska duktig och varit ute och gått med Anton, vi plockade även upp Ida på vägen :) det var MYS! saknar alltid min Anton!

  


And all I ever wanted was for you to know
Everything I do I give my heart and soul
I can hardly breathe I need to feel you here with me

shoppaholic

Nu har jag äntligen beställt mina Keds och ett armband fick följa med också : )

        
(bilder från asos.com)

When everything falls down, will you hold my hand?

Idag har jag fyllt på mitt smyckesförråd lite! har inskaffat ett nytt halsband och ett par örhängen och en rosettsak till håret, nu fattas det bara 3 halsband,ett armband och en fotlänk! och inget finns att köpa samma:( HATA

when you're not with me,how do I breathe?

Det blev inget mys med världens bästa Ida! Ingen av oss orkade, det har varit en jobbig helg. Istället har jag ätit Ben & Jerry glass som jag hitta i frysen (mami hade inhandlat utan att jag visste det p.g.a att jag sa att hon missar nåt på att inte smaka) Somnade nästan framför tvn också men nu är jag back in the game och lyssnar på alla min myslåtar.

Bäst just nu:
Like this - kelly Rowland feat. Eve
One & Only - Timbaland & Fall out boy
Face down - The red jumpsuit apparatus
Do You Know  - Enrique Iglesias 
How do I breathe - Mario
Winter - Joshua Radin
Wonderwall - Oasis (favorit i repris)
Honey and the moon - Joseph Arthur (favorit i repris)
Kom änglar - LARS WINNERBÄCK (favorit i repris)  
ALLTID

AND I MISS YOU STILL MARTINA! 18 dagar utan dig går inte :'( saknar dig honey. Ljungskile har haft sitt nu!

Kråkan Kruse

Torsdag
Jag har nog aldrig varit med om en sådan lång torsdag som dagen innan midsommar. Jag och Mathilda sprang runt på stan hur länge som helst och fixade massa saker (egentligen ca 1 timme,men det kändes som evigheter) jag hann springa runt med Ida ett tag innan det också. Det blev inte direkt bättre när jag och tilda fick gå med 24 idiottunga cider genom hela stan och att vi tog fel buss från början? jag orkade inte kolla vilket nummer det var,men det kom vi på ganska så snart så vi satte oss och väntade på den riktiga bussen samtidigt som vi studerade massa duvor och en och en annan kråka som blev matade av världens sötaste tant. Vi namngav en mås till Måns och en kråka till Kruse vilket har varit helgens roligaste namn (hur kommer du på kruse tilda?) så tråkigt hade vi, sen var det bara hem och vänta och packa mer tills klockan var 01:10 ungefär, då åkte vi äntligen till SMÖGEN! vi var framme trötta och partysugna klockan halv 4. Mathilda såg jag inte för hon hade virrat bort sig i Smögen och vi hittade henne vid halv 6,blöt och sur på en taxichaufför som inte hittade någonstans? sedan satt "vi" upp tältet och la oss bekvämt och mysigt! Både jag,Adam och Martin ville sova men Tilda var ju den piggaste någonsin så hon höll oss uppe till halv jävla 9 på morgonen!! så somnade alla utom jag för då var jag pigg. Så jag sov inte en minut natten till midsommar och det märkte jag inte ens för pigg var jag.

Fredag
Det SPÖregnade när vi skulle packa ihop tältet och fy vad jobbigt det var, vi åkte ända till Torp (Uddevalla) bara för att få äta mcdonalds som inte fanns i Smögen eller Kungshamn där spenderade vi circa 3 timmar på mat,paraplyshopping och mobilladdning. Sen var vi tvugna att åka tillbaka till Smögen, och jag har aldrig hatat mitt hår så mycket som den dagen, både jag och mathilda såg ut som krulltottar! maha. När vi kom tillbaka var det bara att börja fira midsommar! klockan 4 somnade jag och Mathilda i Stjärndals & Turtens tält och där sov vi ett tag tills det var dags att röra på sig! Det finns FÖR mycket att berätta så jag orkar verkligen inte. Men det var en otroligt händelserik och blöt midsommar. Jag lyckades även tappa bort alla mina favoritsmycken som jag konstigt nog inte sörjer så speciellt mycket? Och det är ganska lärorikt att fira midsommar med 30 killar + Mathilda och jag. Vi hittade inte Carro,Amanda,Josse,Melina för de bodde på andra sidan av hela kungshamn så NEJ dit orkade vi inte ta oss i regnet. Jag, Adam och Robin tog även en taxi till kungshamn när vi kunde tagit båten för SÅ mycket billigare för att äta pizza som inte var god någonstans,sen gick vi tillbaka till bryggan och träffade lite folk och sen gick vi och la oss i bilen! somnade med en gång . . det var skönt.

Lördag
Vi gick till Ica och köpte frukost sen åt vi den och väntade på hemfärden, vi vägrade vara kvar trots att solen hade tittat fram och det började bli riktigt varmt,men nej. Väl hemma efter en lång bilfärd i sömn packade jag upp alla blöta saker och duschade för att sedan åka till Karlander och fira midsommar igen fast inomhus, det var ruskigt kul tills jag var så trött så jag nästan somna! Jag och Amanda och några mer hade ganska kul med en örnmask? som vi hittade,det var underbart kul iallafall, tiden bara SPRANG förbi och klockan 3 när det fortfarande var lika kul gick jag och Adam till honom och somnade, jag märkte inte ens när Martin & Anders kom dit och började prata. Så trött var jag (:

Ikväll ska jag mysa med MIN Ida fast egentligen vill jag bara soooova.

trevlig väldigt mycket förkortad läsning.!


hmm?

nu när jag ändå inte har något att göra kan jag lika väl lägga upp en bild på en underbar sak som jag VILL ha och även det mest onödiga jag sett på länge?

BEAUTIFUL
185197-141
       Klänning från Pepe Jeans

NOT SO BEAUTIFUL
185197-140 
En sjungande plastfågel i en rosa bur? VARFÖR, kan någon säga VARFÖR? ska man sitta och kolla på den och berätta sina innersta tankar och problem och som svar får man ett litet kvitter från fågeln i den rosa buren - riktigt scary enligt mig.

(bilder lånade från asos.com)

väntetid

visst älskar vi alla att vänta! Planen var från början att vi skulle åka från Borås klockan 22:00 men så är SÅKLART Adams flyg försenat med 3 jävla timmar, så den ena bilen åkte vid nio med bara mathilda och 5 killar, stackarn som får sitta där ensam. Vi andra ska åka klockan 00:00, jag orkar verkligen inte vänta meeeeer! vi kommer inte vara framme i Smögen förens 3 typ! tur att jag har mathilda som fixar tältet, hihi,! loooove. Pratade precis med henne och då satt hon och var OTROLIGT kissinödig, man ska inte dricka i en bil käre vän. wiiie snart åker vi! paaaarty


CK

När jag kommer hem från Smögen ska min övertalning om att mami ska köpa SOMMARENS (enligt mig) bästa parfym Calvin Klein IN1U! så jävla underbar. otroligt god och jag är kär i den! Fast idag fick jag massa saker av henne, men hon är på bra humör nu. Jag fick 2 par nya gardiner & spotlights till mitt rum & ett tält & tre paket tuggumin & massa dricka jag kan ha med mig (hihi,MER - känner mig som ett litet barn igen) och det var väldigt nära att jag fick en spegel till mitt rum med, men jag sparar den lyckan lite!
185197-139

ready

Äntligen klar med det mesta inför våran fina resa imorgon:) och det bästa av allt är att vi slipper åka tåg & buss utan vi får skjuts, nice. Som vanligt packar jag med mig alldeles för mycket men det hör till mig, jag kommer inte använda hälften men det är lugnt.nu kom jag på nittoelva saker till jag måste ha med mig, dammit. martin kommer lacka på mig och Mathilda som har med oss ALLT hemifrån! hehe. .


smögen

Imorgon åker vi! ska bli ganska spännande och se hur jag klarar mig, usch. Har inte tältat sen 7an och det var rena rama mardrömmen! Tur att jag har Lars winnerbäck jag kan lyssna på när regnet tar kål på mig, undra om de har Ben & Jerry i smögen? LET'S HOPE SO (: Idag blir det mathandling med Mathilda, det nödvändigaste. Kommer nog leva på antingen äcklig mat eller skräpmat. .
 
    

1. Mathildis (:
2. Världens bästa!

midsommar planering

jag börjar verkligen ha något emot midsommar, ändringar hit och dit - regn hit och dit ! morr. allt vore as bra om man var 5 år igen och nöjde sig med jordgubsstårta i parken! Det verkar som att det blir Smögen nu iallafall och JAG ska sova i tält i 2 nätter? hur kommer det gå? inte bra alls. . . jag och friluftsliv går verkligen inte ihop någonstans, men jag har ju folk omkring mig som inte heller är speciellt vana så det ska nog gå jätte bra. . . inte. Imorgon ska jag köpa tält, ganska komiskt faktiskt. trodde aldrig jag skulle göra det, men det behövs ett till så det får bli så! jag ska inte utbilda mig till något som har med plander att göra :S för jag kan aldrig bestämma mig.men det är väl omöjligt?  nu ska jag fortsätta planera utan att komma fram till något!

Torsdag

mina allergitabletter gör verkligen så jag somnar! rena rama drogen. har faktiskt sovit nästan hela dagen. Tills Ida kom och då gick vi ner till Ica och jag köpte yogurt. vi tänkte även köpa glass eller godis fast vi ångrade oss. sen precis när vi satte på filmen (saw 3) som för övrigt inte var så läskig som jag trodde - kom vi på att vi ville ha godis iallafall så vi gick väldigt fort ner till Ica igen.


sommar

jag har fortfarande inte fattat att det är sommarlov ! Igår gjorde jag ingeting nästan, kollade på adam när han stapla ved muahaha, as kul ;) och kollade på one tree hill och Bring it on all or nothing, jag vet jag är seg som inte har sett den! Sen på kvällen kom världens bästa Ida till mig så gick vi ner till Ica och handlade lite ingredienser till taco, det va gott. Vid halv 12 kom tre små hungriga "barn" (martin,adam,filip) och åt upp det som blev över samtidigt som vi kollade på ehm, old school tror jag, men den har jag precis nästan sett så jag hängde inte med så mycket. Men den var bra! Idag är det blåsigt ute så det får väl bli lite mys med carro,amanda och mer kanske?eller bara mys för mig själv ^^

prove me wrong

alla överaskningar är verkligen roliga! ville bara medela det. Idag har jag än en gång vart på almenäs med alla goa (: underbart varmt,  jag kärlekar min bikini som mathilda har smutsat ner lite med solpuder och som jag inte har hunnit tvätta än, men äsch! och jag känner mig så handikappad utan min kamera som för tillfället är i grekland med min mami! MOOORRRR,  kallaste dagen idag i vattnet kan jag verkligen säga! benen domnade verkligen. Nu ska jag antagligen ut och gå? maha. .  till vidoemix - inte så långt med alltid något.


previosly

ops! har glömt av att skriva eller så har jag bara varit lat.
Det var skolavslutning i fredags iallafall och jag gick upp halv 7 för att göra det man gör varje morgon. Sedan gick jag med Mathilda till aulan där gymnasieordförande skulle prata, vem det nu är? aldrig hört. Sen fikade vi med klassen och gick till boråshallen för att kolla på alla studenter, JAG VILL OCKSÅ :( Det var kul att kolla på, fast sen skulle vi stå där ute med och kolla när alla sprang ut, jag har aldrig vart så varm! och det blev ju inte bättre av att vi var i stan 2 timmar till och kolla på alla studentflak. men sen åkte jag hem,, phuu

På kvällen var vi på almenäs och myste och sedan åkte jag,Ida,Linda,Amanda,Mathilda och Vickan till frufällan där det var någon liten studentfest. det var mys och mycket mygg :/ tiden gick väldigt fort för klockan elva skulle vi in till stan igen där jag träffade adam och hmm massa mer :) OCH världens underbaraste anton ^^. . . sen fick jag GÅ hem tack vare adam (A)tur att jag har nära, som straff fick även han gå hem, muahaha. och det är mkt längre! mycket: )

Igår var jag på bio med ida,martin och adam och vi såg pirates, hihi nu har jag sett den två gånger. Inte riktigt värt det kanske, men jag tycker den är kul och jag sov nog igenom sista halvan.

Idag har jag varit på almenäs och solat med allihopa :) det var varmt och min rygg är lite röd fast det går väl över snart, men mami har tagit med våran "after sun" till Grekland så den kan jag inte heller använda :(   Sen har jag bara vart hemma och ätit mat och Ben & Jerry glass, namnam (phish food - denärgod) snart ska jag sova, upp tidigt imorgon (10) usch.

don't care what's on my baby's mind

Det har nog inte vart såhär varmt på länge, varför ska man alltid klaga? antingen är det för kallt eller för varmt eller för blött, aldrig är man nöjd - fast så är det väl med allt? Solning på almenäs med Ida idag, jag har fortfarande inte badat, men jag känner mig inte sådär äckligt varm när jag väl solar så jag behöver inte svalka mig! weird. Ätligen har jag fått min väska från asos också och det är skolavslutning imorgon! Sista skoldagen idag och jag var där i 10 minuter för att lämna in en lapp om att få byta IV-val! ska bli underbart att sluta ettan fast det SUGER på ett sätt också :( jag längtar verkligen till att gå upp klockan 6 imorgon för att sedan befinna mig på skolan klockan 8 och lyssna på allt tjöt om hur underbart detta läsåret har varit och hur fantastiska alla är! det är väl det rektorer och lärare brukar säga? och lite skämt också som ingen skrattar åt.    somebody's on your side


mys

grillmys hos martina! har nog inte ätit så mycket på länge, hamburage,pommes frites,en halv korv,gegga moja (gräddfil,banan,curry) grillad banan med choklad OCH glass! :S å herregud. SVERIGE VANN, woho 5-0 - fast det har nog INGEN missat. Fick kolla i alla album från när tina var bebis, hittade även ett kort på min kusin, HAHA, hennes bror och min kusin har vart buddys. Martina lika smart som vanligt köpte Cosmopolitan i "UK edition" så jääävla smart, "men jag tänkte att det brukade väl stå på engelska på de svenska också?" neej martina, det brukar det inte maha,. jag får översätta den åt dig. sen mötte jag även alla pojkar på bussen hem, inte alls fulla nejdå. Stackars lille coffe som blev skallad av någon agressiv idiot?   .  nu är jag trött. . as usual.






Light years away

Mys och solning på Almenäs idag med Ida. Vi träffade även victor, maijanen och sedan coffe & gurra och lille loi kom ^^ myys. fast sen orkade jag inte mer så jag åkte hem (A) And all I know is you've got to give me everything


"Klassresa?"

kan man annat än att vilja försova sig när man har en heldag framför sig av att åka runt i Västra Götaland och besöka alla historiska platser från Arn böckerna? nope. Vi hade iallafall en fin buss? och jag hade massor av plättar och jordgubbssylt med mig. Vi åkte egentligen bara runt och kolla på kyrkor och lyssnade på vad vi hade att berätta om de olika sakerna och så åt vi HELA tiden. Men det var väl en upplevelse med massa pollen inräknat, har inte kliat så mycket i min näsa på länge. Jag och Linda lekte busbarn! vi gjorde nog allt vi inte fick göra i Varnhems kyrka, kladdade i nån sandgrej där ljus skulle stå, trampade på "den heliga" mattan och skrev "borås" på min banan och gömde den så någon spännande person kan hitta den sedan;) Jag och Amanda gick även på gravarna, men det fick vi av PEER, eller egentligen inte. Vi hittade en katt också som antingen hade cancer är VÄLDIGT stora tovor av hår.Nu ska jag sova? lycka till mig själv, kommer inte gå någonstans. .

Jag har faktiskt ångest över att ha lämnat min banan helt ensam i den stora kyrkan med alla döda kungar & präster :( kanske skulle ta och åka och hämta den imorgon ?     nej för mycket besvär. Nån ande äter säkert upp den.




Våra mentorer
kirsten&Per

hold me close

I hate the phone, but I wish you'd call.



:)

Jag har faktiskt varit väldigt duktig denna veckan och gått överallt! jag glömmer till och med av att jag kan ta bussen och det kommer jag på när jag gått i 5 minuter, muaha! AS BRA. Igår gick jag ända till Mathilda (okej inte så jätte långt,bara 2-3 kilometer kanske) Kände mig väldigt nöjd iallafall. Mysparty igår, helt okej faktiskt även om det blev jävligt kallt och sanne som inte mådde prima :/ usch. Alltid ska det vara någon. mer förvirrad än någonsin, tur att jag slipper plugga iallafall.allt är KLART inför sommarlovet! (almost) Idag har har solat i min nya bikini och mina nya shorts, love it. Jag önskar man kunde stänga av alla tänkar och bara vara men alltid är det något som jagar. Västgöta resa med klassen imorn också, "wiho can't wait?" ska faktiskt bli AS tråkigt, jag bryr mig inte om historien om Arn, okej lite intressant är det väl men inte mkt, kanske en halv smula (väldigt liten smula) synd att vi har skolans mest historieintresserade mentorer !       maybe everything you feel is wrong...

?

paaaarty ikväll. fast jag är inte så partysugen? det är något fel på mig, jag blir inte ens sugen om jag lyssnar på buttons (PCD) och det blir jag alltid annars :D weird.

underbar

♣SKYYNDA DIG !  

185197-126


♥ Väska 149 kr - asos.com

söt björn

dagen började ju väldigt bra med ett oförberett spanska prov! VAD VILL HON!  det gick nog bra iallafalla. Sen fick jag G i musikbetyg men jag skulle göra nåt arbete i trean sedan så jag höjde mig? får väl se hur det blir med det där. Har sprungit runt på stan med Mathilda i circa 2 timmar också, jag måste verkligen ha Calvin Klein IN2U ! den är underbar. Vi tänkte ta ett hål i något öra men vi hann inte, men jag köpte Body Scrub och nagellacks remover :) det behöver jag big time. Beställde precis en väska från asos som jag ska ha på avslutningen! yeeey. Hoppas den hinner komma