Nyårs outfit (:

185197-262

 

Klänning - H&M
Stay ups - H&M
Skor - dna
Armband - Pilgrim
Örhängen (pärlor) - Faith

Middag för fyra

Detta året har gått oerhört fort, nästan lite sorligt. Fast väldigt bra också, för snart fyller jag arton. Tjoho. Igår var jag i Göteborg med Adam, vi slapp regnet som tur var. Jag köpte jeans, Hanky panky's (blåa) m.m. Eftersom min kamera har fnatt så har jag inga bilder, den funkade nyss, men då orkade jag inte ta kort på allting, endast mina nyårs-skor, får se om jag lägger upp någon outfit bild senare, om jag har tid dvs. Måste fortsätta städa nu! Sen ska jag,martina,nicole och alexandra handla mat tills ikväll. Gott.

ÄNTLIGEN <3

Efter en mycket jobbig dag på jobbet igår med massa folk i fyra timmar åkte jag till stan och solade och köpte skor, örhängen och en liten förvaringslåda till mina smycken m.m. Sen kom veckans höjdpunkt! Adam kom äntligen hem från Norge. Fyra dagar kändes mer som fyra år. usch. Vi kollade på film och åt onyttig mat. Sedan var jag tvungen att åka hem för jag höll på att somna.

Idag har jag gått lite i stan med Martina, träffade Adam mycket snabbt också. Sen har jag jobbat. Nu är jag trött, ska läsa och sedan sova. Upp och jobba imorgon också. pust.

Dagens shopping

Folk är tokiga som gamar på mellandsgs-rean, jag gick inte ens in i de affärer där det var fem stycken tio meters långa köer. Jag höll mig till de affärer där det inte fans tokiga gamar som slet och drog i kläderna. Jag fick köpt ansiktskäm/rengöring, en pläd, någon annan sak till min säng och en byrå! Bara spegel som fattas nu. Plus lite mer små saker. Min kamera har fått fnatt . . igen. Så det blir inga bilder. How Rude. efter shoppingen tog jag det lite lugnt innan jag åkte till jobbet. Det har varit en himland kul dag idag. Kan bero mycket på att jag är trött. Snark.


Jul dagen

Idag har jag varit på middag hos Gunnel och Bosse. Vi åt kalkon,potatis,sås och lite annat först, sen efterrätt och vid halv sju åt vi igen! Har nog aldrig varit så här mätt. Är väldigt trött nu iallfall. Det är påfrestande att umgås med sina syskon, phu. När jag kom hem läste jag Harry Potter tills jag inte orkade mer, imorgon ska jag till stan och shoppa och sedan jobba! woho.

Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥J ag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig ♥ Jag saknar dig Adam ♥

Julafton

Snart är julafton över och jag är hyffsat nöjd med dagen. Det kunde vart lite mer stress hit och dit och väntande på folk som det brukar vara när man firar jul hos pappa. Men på mammas sida är det mesta över på fem timmar ungefär. Jag var nog den enda som inte ville öppna mina julklappar för då är ju julen över sedan. Det enda man gör efter är att äta massa godis,lussebullar m.m. När jag kom hem har jag halv sovit framför tvn, så trött. Kunde inte sova i natt på grund av min förkylning, har andnöd. Nu sitter jag å pratar med adamadam på msn, jag förstår inte så mycket norska. Tro det eller ej men danska är lättare. För mig iallafall. Nu blir det Scrubs och imorgon middag hos mina plastmorföräldrar eller något liknande.

Julbilder

185197-258

   

Bild 1: Mormors julgran
Bild 2: Julklappisar, dock ingen bild på mina fina örhängen jag fick av A, men det blev bara ljusa bilder, de är väldigt fina iallafall, kan inte sluta kolla på dem (A)
Bild 3: Armband från mormor
Bild 4: Kusinernas hund, Lady.

Av mami har jag även fått träningsskor, men de har inte kommit än :/

miss you

Lördagen blev mycket mysig ^^ Jag och Adam öppnade våra julklappar från varandra och åt på Oliven. Bilder kommer senare. När vi var mycket mätta åkte vi hem till honom och klädde granen med resten utav hans familj och kollade på Harry Potter och Fenixorden.

Söndagen var mindre kul, jobbade från klockan elva till åtta. TRÖTT var jag efter det. Sen bytte jag och martina julklappar , hihi.

JULAFTON : ) Mysigaste dagen på hela året, det enda som fattas är väl snö. Har fått allting jag önskat mig och lite till, inte för att jag önskade mig något av någon förutom mormor och mamma, men de andra har prickat rätt med lite hjälp från mormor. Hennes julmat är to die for, namnam. Specielt Janssons frestelse som jag inte ens tål, men jag äter den iallafall. Kan ju inte motstå. Denna julen hade varit perfekt om Adam var hemma, sakni sakni. bara tre dagar kvar. Nu ska jag pyssla här hemma och lite med den här katastrofala bloggen.  


50 %

NU har vi gått femtio procent av vår gymnasietid. Det känns som det var igår vi hade vår första julavslutning med klassen. Tiden har gått så fort, ganska sorligt faktiskt. Bara ett och ett halvt år kvar och sedan har jag ingen aning om vad som händer. Scary. Efter vår avslutning med Ek06A gick jag i stan och handlade julklappar med Adam och åt på Allé terassen, det var gott, men mättande. Efter mycket stress hit och dit med buss tog jag tillslut kvart över fyra bussen till pappa för att ge mina småsyskon, pappa och Marie sina julklappar. Min lillasyster blev som vanligt överlycklig och skulle använda allt med en gång. Jag fick ett armband av min äldsta lillebror och en mycket fin teckning av Emma. Blev lite förvånad över armbandet faktiskt, trodde inte Christopher gillade att köpa julklappar själv, men han kan han med. Jag och min lillasyster spenderade resten utav kvällen med att kolla på tv, klippa hennes hår (eller jag klippte) och äta mat. När jag kom hem kollade jag och Adam på tv och film.

Idag har jag än en gång gått lite i stan med Adam för att köpa Martinas julklapp och jag fick även köpt lite kläder till mig själv, hihi. Sedan åkte han och hans pappa till NetOnNet och gjorde något. Ikväll ska vi ha minijulafton för att han åker till Norge imorgon, how rude. Julklapp och Oliven (: mys. . Efter att vi har ätit ska vi kolla på Harry Potter och Fenixorden , igen :D

you know how to use it

Måndag
Efter mycket jag vägrar att äta kina-mat eller thai-mat så fick det bli thai iallafall. Anledningen till det var för att jag inte orkade sitta och äta någonstans för då skulle jag missa Ugly Betty (A). Sen kom jag på när vi var hemma att det var måndag, dvs ingen Betty trots allt. Det fick bli thaimys med filmen I see you, den var konstigt rolig. Ganska sjuk faktiskt.

Tisdag
Stor ide att bara ha klassråd från halv tio till fem i tio, morr. Sedan vara alla andra lektioner inställda. Jag och Beata gick runt på stan och tog bilder till vårt UF projekt, sedan åkte jag och adam till City och handlade minimajs? (blä), cola och annat, sedan gick vi till mig och lagade kyckling och ris. namnam. Fick äntligen se slutet på Blood diamond också, spännande.

Onsdag
Började kvart över ett, hade svenska och sedan åkte jag till jobbet för att hämta mina tider för januari. Där fick jag sitta i två timmar. Jag var väldigt duktig efter, jag åkte och tränade i en timma. Mycket nöjd och trött. Nu har jag väldigt tråkigt så jag funderar på att lägga mig och läsa Harry potta (så spännande)


julmys

Ikväll ska jag kolla på tv & film med adis och säkert äta mat också, för jag dör av hunger :) Imorgon kommer det bli stress med både företagsekonomin som ska lämnas in och vår cafébok ska bli helt klar. STRESS. Så jag kände att jag behövde ta det väldigt lugnt idag : )

mys

Ursäkta så väldigt mycket att jag inte har uppdaterat på mer än en vecka, men vi har haft så sjukt mycket att göra. Skolan är som Azkaban eller något. Färra veckan hade vi två stycken inlämningar plus nationella prov i matte och denna veckan nationella matte, spanska prov och svenska inlämning igen. Inte nog med det så måste vi ha glosor till engelskan varje torsdag, och vår nya lärare är väldigt noga med det också, boring. Jag har köpt fyra julklappar nu! Bara sex stycken kvar. Idag blir det mys med Adam. Vi ska kolla på Stardust, Kvarteret Skatan (kanske), så underbart kul och Bring it on it in to win it.

Spanska provet idag gick faktiskt åt helvete, vilket man brukar säga. Men det gjorde verkligen det. Hon gav oss en läsförståelse om choklad som inte en jävel kunde förstå. Jag tror jag förstod mindre än 1/5. Så sa hon bara att vi skulle tänka som på engelska och plocka ut fakta av det vi vet, men hur ska vi göra det när vi knappt förstod ett ord. Engelska har man ju ändå läst i nio år, spanska i ett och ett halvt (iallafall vi, spanska två) Franskan på högstadiet sög så jag bytte. Får man en svår engelsk text kan man ju iallafall förstå vad den handlar om.

morr

If you weren't real I would make you up

Denna dagen har varit tröttsam och tråkig. Det enda som var roligt var när Mathman & Spiderbine tog sig till gymmet för att träna lite (mathilda & jag)  hejhopp nu ska jag läsa.


Worse than jealousy was the fear that I had lost him forever

Igår var den mysigaste dagen på länge♥ Kanske inte den biten när jag pluggande, men eftermiddagen,kvällen,natten,morgonen. Som sagt så slapp jag åka buss i regnet till Adam, han hämtade mig istället eftersom han ändå skulle köpa lite saker. Kvällen bestod av besök från Filip, High School Musical 2 som jag fick kolla på själv (Adams lillasyster och hennes kompisar kollade på den själva när vi inte var närvarande), pizzamys, lite godis, Lite Troja tittande och sömn. Helmysigt. Jag var pigg som vanligt och vaknade klockan tio, jag försökte förgäves att få upp Adam, men jag misslyckades. Tillslut lyckades jag dock och då var det frukost time följt av massa tv tittande.

När jag kom hem satte jag mig och pluggade direkt, JAG HATAR DET. Jag kommer verkligen ingenstans. Svenskan är fortfarande orörd, dock är Engelskan soon klar. Jag har även hunnit med lite julpynt och att kolla på julkalendern som jag missade igår. Jag har nog inte sett en hel julkalender sedan den där sjömansmöss och .....råttor. Nu ska jag kanske lyckas, fast det kommer jag inte. Nu ska jag kika lite på min svenska och sedan duscha.

"I could hardly believe my stupidity, not to mention my poor judgment. I had suspected for some time that I fancied him. That had been very careless of me. Bu to be in love with him, to love him - that was nothing short of criminal negligence. And to think of how I had laughed at all the other women who had fallen for him over the years. Little did I think it would happen to me? Doubtless there was a great lesson to be learnt from it - don't mock lest ye be mocked yourself, or something like that. I couldn't think straight because the sharp tearing pain of jealousy was driving me demented. Worse than jealousy was the fear that I had lost him forever"

Ja den är SÅ värd att läsa: Lucy Sullivan is getting married - Marian Keyes


regn & rusk

HALLÅ det är den 1a december kan inte moder natur eller vem det nu är som "fixar" snö fixa lite snö (som man trodde när man var liten) Har färgat håret nu, och det blev faktiskt bra. Ge mig snö och sedan är jag nöjd. DEAL? Nu ska jag snart åka till adis. Jag slipper ta bussen, som för övrigt är väldigt seg och jag orkar inte i regnet, tur att han ändå skulle handla och lämna någon film. Lucky me (:

Nu är det jul igen

Det första jag gjorde imorses när jag vaknade var sorligt nog att sätta mig och plugga. Jag fick halv engelska uppsatsen skriven iallafall som för övrigt ska vara inlämnad på måndag, hehe. Sen öppnade jag min Pilgrims adventskalender, alla 24 luckor(A) Jag är ju inte 5 längre så det gör ju inget om jag öppnar alla på samma dag, men jag vann inget. How rude. Öppnade även någon skum sak jag fick av fishy när han jobbade, den var inte rolig. Sen fortsatte jag att plugga lite innan jag gick ner till knalleland och köpte lite saker, bilder senare. Ikväll blir det ingen utgång som planerat. Måste plugga imorgon och då föredrar jag att vara pigg. Ska istället till Adam :). Nu ska jag snart äta makaroner och ketchup, jaaa endast det. Är inte sugen på köttbullar eller något. Mamma åkte precis, så någon mysig lördagsmiddag får jag inte heller :(. hejhopp