trötter

Snart är det dags för mig att hoppa i säng, jag vet tidigt för en lördag men ska upp tidigt imorgon innan kalaset börjar. Massa god mat, GOTT. Ikväll har jag som sagt vart hos adam och vi åt Kinamat/pizza och kikade på en film som heter "How to loose friends and aliented people", den var rolig faktiskt. Eller väldigt rolig faktiskt.

Filmen vi såg igår rekomenderas verkligen, så himla bra! I ena stunden satt alla och var allmänt arga på hur hon blev behandlad och i andra stunden snyftade man. Så himla hemskt, tänk att det finns så sjuka människor. Ni som inte fattar vilken film jag pratar om så är det Changeling, se den! Det är det värt.

lördag

Nu sitter jag här med mitt "roliga" projektarbete igen, nu har jag åtminstone skrivit en sida på diskussionen. Alltid något. Men jag vet inte alls om det duger. Sen vid fyra ska vi åka och handla till mitt kalas imorgon, långtråkigt, men kalas måste man ju ha. Efter det ska jag till Adam, sen får vi väl se vad vi hittar på.

changeling

Ikväll ska jag på bio med Martina och Alexandra vilket ska bli väldigt trevligt. Vi hade tänkt dra ut först men med tanke att det är dubbelt så dyrt ute idag och vi ska ut nästa helg så hoppade vi över det. Nu är det bara två dagar kvar till jag blir 19, tråkig ålder! Kan de inte komma på något nytt som händer när man fyller 19 så de som fyller 19 i framtiden har något att se framemot ! Nu ska jag fortsätta greja med min blogg, har knappt pluggat idag, orkar verkligen inte.

plugg idag igen

Snart ska jag sätta mig ner med mitt projektarbete, suck. Men innan det ska jag åka med mami och lämna in min mobil och minska min klocka eller vad man säger. Tur att jag inte har nåt att göra imorgon så jag kan sitta med det hela dagen. Bara en vecka kvar nu. Jag orkar inte, måste få G, men hon klagar fortf på allt !

längtar

Just nu sitter jag hemma med datorn och gör inget alls. Jag tänker inte plugga idag för fem öre och jag tänker inte städa mitt rum heller för den delen, jag är jätte trött. Väntar på att adam ska sluta jobbet kl7 så han kan komma hitta och krama mig massor. Så ska vi säkert kika på Gossip Girl och OTH också. Nu ska jag fortsätta med att inte gör någonting.

scary

Nu har jag skickat in mitt PA för handledning, väldigt läskigt faktiskt med tanke på att hon har klagat på allt innan. Nu är det bara en vecka och två dagar kvar tills det ska in. Vet inte hur jag ska hinna om hon inte är nöjd med det. Nu har jag bara diskussionen och sammanfattningen kvar (om hon är nöjd med faktan dvs) ska jobba idag med, trevligt! Eller inte. Tur att jag är ledig i två veckor sen.

bilder

Här är några utav bilderna från i fredags, inte för att vi tog så många bilder, men det är alltid något..

         
       
    


tell me something new

Jaha ja, nu är der dags att börja plugga igen. Det är väl kanske inte meningen att man ska vara hemma från skolan att plugga men jag har faktiskt inget val. Hinner inte bli klar annars. Nu ska jag vara lite flitig och lägga upp bilder från i fredags också, visst är jag snabb?

jobb

Nu ska jag bege mig till mitt otroligt roliga jobb! Eftersom att mamma hade fryst in maten jag hade tänkt ta med mig och jag inte hinner stå och tina den nu innan, så får det bli onyttig mat idag, suck, inte bra. Men jag har saknat min bönsallad, GOTT.

Kaniner är underliga djur

Det tycker jag i alla fall. Min kära gamelskrutt som är 6 eller 7 år (bra minne) har så mycket konstigt för sig. Efter att hans marsvinsvän dog för en månad sen så är han i sorg, vilket inte är så underligt. Men han äter inte pellets längre, vilket var det enda han åt innan, nu ska han ha mörkt bröd och såklart mjölklinser. Och idag när jag bytte på hans bur så blev han jätte upprörd. Han putta undan sågspånet och sprang runt och sål allmänt förvirrad ut. Kaniner är underliga. Intressant inlägg va?


Dagens frukost

Yummie, nyttigt och gott.
Smoothie med Go Green's chokladmjölk med frysta hallon och fryst mango.



gårdagens

  

Glömde dela med mig av min outfit igår så här får ni! (klicka för att förstora)

Chinos - Vero Moda
Linne - Gina Tricot
Tröja - H&M

inte lika flitig idag

Jag som jobbade så himlans bra igår, varför kan jag inte göra det idag också? Jag har bara skrivit en sida kanske och så har jag fastnat på 90-talet. Vilket tråkigt årtioende, tänk att man är född då. Vet inte vad jag ska skriva för att göra det intressant. Hoppas skruvaran i hjärnan rättar till sig snart så jag kommer på något mer att skriva. Har även försökt läsa lite i vår eng bok, ska ha läst 50 sidor tills på tors. Det klarar jag men den är ju så tråkig. Om en och en halv timme ska jag åka till jobbet också, suck inte alls roligt. Tur att Rebecca och Tobbe jobbar idag så det blir lite trevligare i alla fall.

kanske lite sömn inatt?

Nu har jag arbetat otroligt flitigt med mitt projektarbete, eller aa. Jag har bara skrivit två sidor ungefär men det har tagit så himlans lång tid att läsa alla böcker. Jag ska inte till skolan imorgon så kan fortsätta då. Jag är jätte nervös för att jag inte ska hinna i tid. Sen fick jag tillbaka min mp3 idag med efter 9 veckor !!! sanslöst. Inte nog med det så är den inte så bra fortfarande, jag ska reklamera den. Om jag ska ! Nu funderar jag att sova, hoppas på att kunna somna inatt och inte ligga och oroa mig. Godnatt!

flitigt arbete

Nu har jag suttit här i snart en timme och skrivit, okej jag skriver väl inte så mycket som jag borde men en halv sida har jag i alla fall skrapat ihop, just nu består arbetet av 10 sidor och jag är långt ifrån klar.Har vart på biblioteket också så jag har lite mer fakta, nu kan hon fan inte klaga i alla fall. Jag kan inte hjälpa att hon inte förstår något av mode. Det som tar tid är att läsa igenom alla jävla 11 böcker! För mycket böcker och så lite tid. Ska sitta tils jg känner mig hyffsat nöjd men har redan börjat få ont i ryggen, inte så bra. Får väl uppdatera lite senare om jag kommer ihåg!

Min fina hög av böcker. Visst ser den tilltalande ut?


Oj vad trött man är

Inte bra att jobba kväll för jag kan aldrig sova då, så ska man upp tidigt. Men idag tog jag en liten sovmorgon (igen). Men jag orkade inte gå upp efter 5 timmars sömn, det räcker inte. Nu ska jag hoppa in i duschen i alla fall och sedan bege mig till skolan, usch. Ingen rolig dag idag, Måste plugga tills jag somnar på datorn i princip.

Lite hopp

Jag har suttit och begrundat betygskriterierna för projektarbetet ett tag nu och det står faktiskt att för G så behöver man bara ha ett RIMLIGT svar på sin problemfråga. Och det kan jag säga att det har jag minnsann! Så om inte HON blir nöjd kan hon ju göra något jag inte tänker nämna! Grr, arg blir jag. Fast samtidigt kommer hon bara komma på massa jobbiga motargument och hon är en norsk surtant som aldrig blir nöjd! jag har i alla fall skrivit klart om varför vi inte ska äta torsk, lärorikt va? Om en halvtimme ska jag åka till jobbet också, stackars människor som kommer få höra mitt klagande hela kvällen. Kommer nog bli mycket att göra med lönehelg och allt. fyy.

dagens skratt

Eftersom det fortfarande inte funkar att lägga upp youtube klipp på min blogg så får ni länken här: http://www.youtube.com/watch?v=nTegy6sBQVA&eurl=http://doughs.blogg.se/&feature=player_embedded
Så himla kul! Jag behövde lite skratt just nu mellan allt plugg.


pluggdag

Jag blir deprimerad jag bara tänker på det! Projektarbetet ska vara inne om mindre än två veckor och jag är långt ifrån klar. Måste i princip göra om hela arbetet för sutkärringen blir fan aldrig nöjd. Grrr. Tur att det är två lärare som sätter betyget sedan, hoppas jag får godkänt. Har aldrig haft sånhär ångest över skolan innan, förstår inte hur alla andra klarar det. Sedan har jag två andra inlämningar som är lite försenadde tack vare projektarbetet. Men det är bara små läxor så jag fattar inte varför vi gör det. Inte nog med det så ska jag jobba fem till halv elva ikväll. Nästa vecka får bli en "sjuk" vecka så jag hinner med allt. Jag ska klara det.


myskväll med älskling

Nu sitter jag här med min dator, eller mammas dator eftersom min fortfarande är ur funktion med stora bokstäver. Kikar på The Hills och väntar på mat. Klockan fem slutar Adam och så ska vi hem till honom och komma på något trevligt att göra ikväll. Hittade lite godbitar när jag var i stan innan så lägger upp bilder imorgon eller nästa vecka, orkar inte nu!

härliga lördag

Fast inte riktigt, kan erkänna att jag är lite lite bakis från går, men det var det dock värt! Inte så värst farligt faktikt. Kvällen började i alla fall med tacos hos Alexandra och sedan lite förfest där. När vi sedan skulle bege oss till bussen utsattes vi för vår tuffaste prövning under kvällen, nästan 90 graders backe (enligt mig) med is och snö, det var inte lätt. Otroligt läskigt också, trodde jag skulle ramla och slå ihjäl mig, men jag kom ner säkert och det gjorde de andra också. Sedan spenderade vi kvällen på Swing och hade väldigt kul.


godmorgon

Trevligt med fredag va?! Äntligen säger jag, inte för att jag ser framemot nästa vecka med allt plugg jag har, men nu är det fredag! Ska snart åka iväg till skolan även om jag är hur trött som helst och sedan ska jag se om jag hittar något trevligt i stan innan det blir utgång! Ha en bra dag.


HUGO

Det ska vi läsa om på naturkunskapen just nu, men som ni märker så är jag inte speciellt aktiv! Vi ska även läsa om PCR, kloning och allt annat trevligt. Eftersom vi har gått igenom det hundra gånger innan så känner jag inte för att läsa det igen. Vår sista lektion är Eng C, jag orkar inte idag, men jag tog en liten sovmorgon i måndags så jag måste väl! Ikväll är det jobbdags också, men imorgon blir min dag gjord med massa pengar på kontot, wooho. Plastpåsar med massa kläder here I come. Fast nej, måste spara.

projektdag

Idag hade vi återigen en projektdag och med tanke på att jag har börjat med min diskussion så kommer jag inte så långt. Känns inte alls bra. Men imorgon ska jag lämna in det och se hur mycket ho har att klaga på, surtant. Jag försökte plugga i alla fall, men med tanke på att hon klgar å allt hade jag inte lust att plugga hela dagen och sedan göra om allt. Snart är det fredag och utgång, ska bli roligt! Fast innan det roliga börjar så är det två dagar kvar i skolan, får väl se det på den ljusa sida, bara 4 månader kvar.

min helg

Har inte haft så mycket bloggtid över i helgen, fast nu ljög jag, jag har haft massor, men har inte orkat skriva. I fredags var jag som vanligt hos adam och hade tacomys, sedan kikade vi på 90210, så bra! I lördags var vi ute och åt på Oliven allihopa och sedan åkte jag hem och låg och tittade på The Hills i ett antal timma. i söndags jobbade jag, vilket var roligt faktiskt :D

Längtar tills denna veckan är över, har så mycket plugg framför mig och världens ångest, men på fredag blir det party med godingarna<3 Ser framemot det. Nu ska jag snart sova och läsa i Frankenstein, woho vilken upplevelse.

vart har vi tagit vägen

Idag är det en projektdag, vilket betyder att vi ska sitta och plugga på projektarbetet i timmar. Det har jag gjort också, men jag har inte direkt kommit framåt. Har fastnat på diskussionen! Det är jätte svårt. "Hur har samhällets utveckling påverkat modet?" Hur fan ska jag veta det? Kanske borde ändra problemformulering, för detta ger mig verkligen problem. Jag har utvecklat faktadelen mer i alla fall så nu får vi väl se om surtanten blir nöjd.

redan onsdag

Tiden går rätt fort ändå, men på ett sätt är det väldigt negativt eftersom dagen för projektarbetet snart ska in. Inte kul, INTE KUL. Idag blir det faktiskt spaghetti och köttfärsås i skolan, dagens höjdpunkt, så yummie! Vi har turism nu men orkar inte anstränga mig idag, vill bara sova och gosa med  min adam.

det går inte bra alls

Nu har jag försökt komma igång med mitt tal sedan halv fyra. Det går sådär kan jag säga. Jag har skrivit ett bit i alla fall men jag tycker det suger. Det är ca 1 minut långt, bara 2 minuter kvar. Tur att vi får en halvtimme på lektionen imorgon i alla fall. Nu är adam påväg hit från jobbet, vilket betyder att jag har en väldigt bra anledning att inte plugga.

Som jag hade dig förut

Lars Winnerbäck & Melissa Horn  - Som jag hade dig förut, oj vad jag tycker om den. Helt sjukt faktiskt, den är så fin. Får faktiskt gåshud när jag lyssnar på den 25 gånger i rad. Så bra är den. Men eftersom det inte funkar att lägga upp youtube på min blogg längre så får ni lyssna på den själva!

vad är lycka?

Det ska jag försöka skriva ett tal om till svenskan imorgon! Jag orkar inte anstränga mig något alls så det får bli som det blir. Är sjukt skoltrött och vill bara att det ska vara över och jag är nog inte den enda som känner så! Jag kommer säkert ändra ämne men man måste ju börja någonstans. Ska väl fortsätta lite på mitt projektarbete också, hur det nu ska gå. Jag ska skriva det så mycket som möjligt tills nästa vecka och se vad som suger och jag kommer verkligen fråga om det räcker ändå för att få G, för jag har ingen lust att kämpa för något jag ändå bara kommer få högst G+ i! Jag vet hur hon funkar.

Undra om någon kan förklara vad lycka är? Ganska svårt förklara exkat vad det är eftersom det är olika för alla. Det är inte skolarbeten i alla fall ,det kan nog hela världen hålla med om.

pannkakor!

I väntar på Martina lagade jag lite pannkakor som jag ska ha med till jobbet. det lyckades inte så bra idag. Jag råkade ha i lite för mycket rapsolja (istället för smör) Så nu är de alldeles glansiga och hala. sliskiga helt enkelt. Hoppas de smakar bra ändå, annars får det bli äckel donken mat. Tur att inte mina pannkakor innehåller kött så Tishko kan smaka idag, han ser alltid så ledsen ut när han inte får smaka. Nu jag bege mig ! blöö.

Riktigt såhär goda ser inte mina ut idag tyvärr :( Jag får väl trösta mig med att det var första gången jag gav mig på pannkakor, brukar bara göra plättar annars, mycket enklare.


The hills <3

Jag har kollat på The Hills sen det började men jag har aldrig följt det riktigt som alla andra hysteriska tjejer. Nu förstår jag dem, jag började kolla på mtv.se för att jag inte hade något att göra så bestämde jag mig för att nu ska jag bannemej börja från början så jag fattar vad allt handlar om! De lever inte direkt de drömliv som jag trodde och nej jag önskar inte jag bodde där. Det räcker med alla "backstabbing" s.k. vänner som finns i denna stad. Förstår faktiskt inte hur människor kan bete sig så mot sina vänner, stackars Lauren:P Nu sitter jag här och väntar på att Martina slutar skolan sedan ska vi ut och åka bil för hon fick sitt körkort i torsdags! Grattis älskling ♥ Vet inte vart vi ska åka, men dubbla bälten vill jag nog ha *önsketanke*. Sen ska jag som sagt jobba, fyfan, är så himlans trött.

I got my angel

Think I'm addicted to your light
You know you're my saving grace
You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
  ♥




Back to school

Jaha nu var det måndag igen, världens tråkigaste dag. Inte nog med det så ska jag jobba ikväll igen, jag hatar mitt jobb. Det är inte kul någonstans, bara i vissa undantag när det är roligt folk som jobbar. Jag måste ha ett nytt jobb, men det är inte så lätt nu när hela Sverige letar jobb, jävla lågkonjunktur. Lagom tills vi tar studenten också, hoppas dock det vänder innan. Nu har vi snart vår otroligt spännande info & layout lektion med vår underbara lärare, eller inte. Finns nog ingen trögare människa. Vilket får mig att tänka på en som handlade mat igår som såg ut som Peter Pettigrew i Harry Potter filmen, fast en kvinnlig verision. Ganska roande faktiskt, både jag och Ida föll i gapskratt men vi kunde ju inte hålla oss, det var otroligt likt.

ingen bra idé

Alla vet säkert hur äckligt det är när man har borstat tänderna och smakar på apelsinjuice! Blä. Jag har upptäckt att sura ahlgrens bilar inte är någon hit heller. yuck! Men jag kan inte låta bli, det försvinner snart! Jag skulle pluggat idag för meningen var att jag skulle gå upp tidigt men Adam gillar inte att ställa klockan på helgerna, han tror att man vaknar tidigt ändå. Det funkade inte, jag vaknade kvart i tolv så nu kommer jag absolut inte somna ikväll. Jag ska åka till jobbet om två timmar och jag känner faktiskt inte för att plugga. Så istället  ska jag återgå till mina bilar och se om det finns nåt trevligt på tv.


You're everything I need and more


17 månader idag ♥







Idag har jag inte gjort något




Så hör trött har jag vart hela dagen! Jag skulle ha pluggat och nu har jag ångest, fyy. Men man får faktiskt ingen lust att plugga på projektarbetet när ens handledare bara klagar på allt ÄR DET MITT FEL ATT HON INTE KAN NÅGOT OM MODE. Ne skulle inte tro det :(  Får ingen positiv kritik alls och det får inte direkt mig att skrika woho och längta tills jag får komma hem och arbeta med det, inte ens en månad kvar tills det ska vara inlämnat. I'm so screwd. Idag har jag ägnat mig åt min tv och datorn, härligt när man får göra det. Har nästan gjort egen pizza, köpte färdig botten i affären, helt okej blev den men den slår ju inte vanliga pizzor. Slut tjatat för mig!

Ha en bra kväll, om jag inte får för mig att skriva lite mer.

.

Detta betyder att jag tänker ha den bilden jag har nu. punkt slut.


snart ger jag upp

FÖR DET FÖRSTA: Min header vill inte funka som innan så nu är jag fast med mitt namn oj vad roligt! nitlott.
FÖR DET ANDRA: det funkar inte att få en större profilbild trots att jag klistrar in koden på rätt ställe vilket måste betyda att jag är almänt dum i huvudet för det brukar funka.
FÖR DET TREDJE: Har inget för det tredje faktiskt. 

inte sant, nu blir det skärpning

Nu får jag faktiskt ta att skärpa mig, jag tycker om att skriva i min blogg för jag blir av med massa onödiga tankar vilket leder till att jag kan plugga eller sova bättre? Antar jag, eller så är det bara jätte mycket bullshit. Ingen aning! Men jag tycker om att skriva massa onödig skit i alla fall som kanske kan vara trevligt att läsa, hoppas jag. Nu ska jag komma igång med bloggen igen. Det har inte hänt så mycket i mitt liv så ni har inte missat något. Det har ju varit jullov precis och nu är jag äntligen inne på sista terminen på gymnasiet, woho. Ska bli så underbart skönt att slippa klassen, blö. Sen ska jag och Martina flytta och bli rika. (man kan ju alltid hoppas)

Och eftersom jag inte har för mig något denna spännande lördagkväll så ska jag försöka få tillbaka min design till bloggen, allt försvann på något konstigt sätt.