Det var då självaste.....

Jag kan inte komma på något smart att skriva, min hjärna har slutat att fungera, för mycket annat att tänka på! Eller så passar inte det jag skriver om mig, för jag har inga åsikter alls om varför vi bor som vi gör idag. Bara de vanligaste som vilken idiot som helst kan tänka ut. Nu har jag skrivit circa 6 sidor och det känns som att det bara är fakta alltihop, okej inte allt. Men eftersom våra lärare är så hårda så de inte ens skulle ge statsministern VG så känns det som att det inte spelar någon roll om vad man gör. De ger en inte den responsen man behöver för att göra ett bra arbete. Okej att de inte kan hjälpa 30 elever varje lektion, men i alla fall. Det var bättre förr.

jag vill inte bada

Snart har vi idrott och jag vill inte bada :( Så tråkigt! Sen är man ju lika blek som snö också, inte kul alls. Detta kommer inte bli en rolig dag överhuvudtaget, jag måste plugga, städa och diska. Jag vill ha helg nuuu, kommer nog bli trevligt :)

Konteringar

Nu har hela klassen ekonomi! Inte kul alls. Sitter och försöker förstå mig på konteringar och allt sådant. Det går faktiskt helt okej när man kommer igång men nästa lektion kommer allt att vara borta igen : ) Igår fick jag se mitt muntliga betyg i engelska,  mvg -, lite retligt faktiskt :( Det innebär i princip att jag kommer på VG på allt, för den jädra hörövning är alltid så knepig. Om enhalvtimme är det maaaat, jag är mätt för jag åt frukost nyss.

Imorgon är det en vecka kvar tills klassen åker till stockholm. Ska bli riktigt kul och vi får massa tid för oss själva då vi kan shoppa eller göra något annat trevligt. Oj nu kommer läraren,han har haft rökpaus

Hej då

Nu ska jag åka till jobbet :( Tråkigt så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag har pluggat lite iallafall, Skrivit en sida och resten har jag i huvudet det är bara så svårt att få ner allting på papper. Ha en bra måndags eftermiddag:)

Vilken dag

Igår spenderade jag min förmiddag hos adam med att kolla på Kyle KY såklart och äta lite ben & jerry's. Sedan körde han mig till min mormor där vi fikade igen! Krämbulle, banankaka och after eight, mamma säger jag bara. Sen var jag mätt. Efter det jobbade jag, ett helvete rent ut sagt. Hur mycket att göra som helst, som tur var så lugnade det sig lite sen. Innan det kom två bussar till med små 12 åringar som beställde happy meal hela bunten. Jobbigt.

Idag har jag vart i skolan, vi har ingen UF idag så jag slutade klockan kvart i ett. Nu ska jag faktiskt plugga, ska bara skriva klart. Vår matte-lärare måste vara helt dum i huvudet, även om det låter hemskt att säga så, så är han det, han måste ha rökt bort alla hjärnceller utom mattehjärncellerna. Man kan sitta å ropa på honom och då svarar han jag kommer snart, sen kommer nåt annat pucko å säger kan du hjälpa mig så går han till den personen istället, så ropade jag ännu mer då ignorerar han, JÄVLA IDIOT, inte konstigt att jag kommer få IG i matte B. Han suger, jag kastade till och med en penna på honom men inte ens det funkade! Jag hatar honom. Nu har jag fått ur mig lite agriationer, fast inte tillräckligt för jag är fortfarande as sur! MORR.

Kvällens bästa

Den här glassen som är så underbar och som jag inte har ätit på evigheter bara för att jag är laktos, men nu har jag ätit två tabletter! Okej kvällens bästa näst efter adam och choklad med nonstop i. Nu ska vi kolla på Butterfly effect! Och jag ska såklart äta glass.
185197-350

rena rama julafton

När vi var och handlade på City Knalleland innan var det rena rama julafton ju! De delade ut saker överallt och det fanns saker att äta överallt. Vi fick enpåse med massa extra tabletter och lite annat, och godis. Trevligt. Nu ska jag nog snart kolla på Kyle XY, jag längtar faktiskt :) igen. Igår hackade det bara för det var inte riktigt klart. How rude säger jag till det.

Idag är det lördag

Alla mina vänner ska ut idag, ganska tråkigt faktiskt men jag orkar inte. Ska spara mig tills koretegen. Istället ska jag mysa med min adam:) Nicole ska till halmstad och fota så henne får jag inte träffa mer denna helgen och Martina vet jag inte vad hon gör. Senare ska vi åka och handla och sedan äta det vi har handlat (ikväll då) Vet inte vad vi skulle äta, tacos eller något sådant. Imorgon ska jag jobba, tråkigt! Har hur mycket som helst att plugga, men det ska gå. Får plugga som en iller på högvarv nästa vecka.

8 månader igår :)


185197-349

Mätt som en björn

Inte för att jag vet speciellt mycket om björnar. Jag använder djurnamn i nästan allt så det fick bli björn idag. Jag åt kycklingfilé i sötsursås och caheewnötter (eller hur det stavas) , det var mycket gott. Nu väntar jag på lille Adam som ska duscha klart. En liten tanke var att jag,adam,josse och robin skulle kolla på film eller något men herr robin skulle spela poker den svikaren, fast han skulle upp och jobba också, så det får väl gå för den här gången då! Men jag har ju minsann lite dåligt samvete för att låta Josse sitta hemma och ha tråkigt :( Förlåt min lille humla. Det får bli en annan gång, kanske nästa helg. När A är klar ska vi kolla på första säsongen av Kyle XY, me loooove big time. Jag har redan sett den på tv men det skadar inte att se om eftersom att det är så himlans bra och jag har nog missat några avsnitt. Sov så gott ! nu blev jag väldigt kissignödig, big suprise. Liten blåsa, stor matsäck (Inte direkt men det har blivit en vana att säga så)

Snart så

Nu har Martina och Nicole lämnat mig! Snart kommer adam ocj då ska vi som sagt handla kina mat och äta det såklart. Sen får vi ser vad som händer. Lite förslag på gång, men ja vi får se. Ha en super bra fredag:)

Finally

Igår kom min käraste adam hem och idag fick jag äntligen träffa honom :) Fast bara en snabbis eftersom jag jobbade, det blev mer hej vad ska vi göra ikväll? Och sen ville tanten bakom betala sina saker. Nu ska vi iallafall åka och köpa kina mat och sen hem till honom, sedan får vi se om vi sover här eller honom :) Längtar väldigt mycket iallafall.

Idag har vi haft idrott och det var jobbigt på det sättet att jag fick ont i min fot och mitt knä efter ett tag och vår lärare är helt cp så han bryr sig inte, därför sa jag inget och hoppade på ett ben istället och gjorde den jävla hinderbanan så gott jag kunde. Han kollade på mig precis som om jag var världens lataste i hela världen. Jag fick G+ på mitt prov även om 2/3 delar var VG, okej att den sista delen vägde mest, men man kan inte ge G+ bara för det, den tredje delen var G. En annan i klassen hade ungefär samma betyg som mig men hon fick VG-, grr han hatar mig. Till lunch var det risgrynsgröt och så äcklig som min är så blev jag inte så mätt.

Efter skolan gick jag och mamma till skatteverket och kollade min deklaration, jag får ingen detta året men jag får tillbaka ca 400, fast jag slipper deklarera. Skönt. sen träffade jag och Martina - Nicole och vi gick till Viskan där det var fullt som en bäver så vi gick till Orion istället. Det var mysigt och gott. Vi gick lite i stan och sedan åkte vi hit och kikade på kläder som vi kanske ska beställa. Nu gör vi inte så mycket, tar det lugnt innan alla ska åka på olika håll.

Fick för övrigt VG+ / MVG- på engelska nationella muntliga, hon är knepig. Men så blev det.

Det är inte kul

Det här med vädret, vad är det med det? Idag har det regnat, snöat, haglat vart kallt och blåsigt och soligt på samma dag vid olika tillfällen såklart. Men?! Vad händer, det är nog isbjörnarnas hem som krånglar, eller "växternas". Jag har så mycket konstigt för mig, men jag gillar inte alla smarta ord såsom t.ex. ozonlagret och polarisen. Varför inte döpa dem till något man själv vill när alla andra har smeknamn på allt. Idag var det tänkt att jag skull rå-plugga, speciellt på ekonomin som jag ska be om att få göra imorgon för jag vill ha det gjort. Men får se, inte så långt kvar till maj då alla ska göra sina rest-prov eller vad man nu ska kalla det. Jag har iallafall pluggat lite spanska glosor. Stolt.

Senare ska jag stryka alla mina jäkla kläder så jag slipper det på mornarna, för det hinner man ju egentligen inte med. Ska ringa till adam också och kanske plugga lite ekonomi. Eller det ska jag, jag längtar faktiskt lite för ekonomi är det enda ämnet jag tycker är kul utom engelska. Det kan vara något allvarligt fel med mig men det lämnar jag åt någon annan att bedöma.

miss you

Nu har adam vart borta i två dagar, känns redan som en evighet :( Och när han kommer hem på torsdag ska jag jobba. tråk tråk.

I could've lost myself
in rough blue waters in your eyes
and I miss you still

för lat

Jag är för lat för att göra ett kollage så jag lägger upp bilder istället på det jag tänker inskaffa från forever21 när jag får min lön :) Längtar.


En bra dag

Idag skiner solen, bara värmen som saknas. Det är faktiskt ganska kallt ute. I helgen har jag inte gjort så mycket mer än att varit med adam, pluggat och jobbat. Behövde ta det lite lugnt och det ska jag nog göra nu i helgen också. Idag ska jag äntligen till läkaren med mina munsår, vill att de försvinner nu! Några är borta men ett är kvar och det envisas med att komma tillbaka hela tiden. Nu sitter jag i biblioteket och väntar på att samhällen ska börja. De andra små barnen är antingen hemma eller sitter och fikar på café Viskan.  Jag kanske borde börja med mitt samhäll/svenska arbete men jag vet inte hur jag ska börja. Hmm, jobbigt.

to bad

Jag är dålig I know, men jag orkar inte uppdatera när jag kommer hem efter jobbet halv elva eller när jag måste plugga (läsa ut min svenska bok) som tar mycket av dagen. Under dagens läsning somnade jag tre gånger varav en gång när jag pluggade spanska glosor. Sen fick jag nog och tog ett bad med ett huvud som sa "aouch". Jag blev lite varm iallafall men pigg blev jag verkligen inte. Så medans jag försöker hålla mig vaken och plugga spanska så hoppas jag att ni är så mycket piggare än mig :)


Adam - most beautiful thing in sight