Jag har vart duktig

Det måste jag faktiskt dela med mig av för jag shoppade ingenting idag förutom ansiktsrengöring och kräm! Har hittat lite saker jag vill ha men såklart inte måste ha. Glömde även mina träningskläder i någon affär så jag måste se om jag hittar den imorgon, annars måste jag köpa nya träningsskor, jobbigt ! Jag som ville köpa en byrå och en dvd till mitt rum. Jag kan om jag vill, men jag vill ha pengarna till stockholm, usch vad jobbigt allt blev. Måste köpa träningskort med om jag inte vill vara kvar på Svenssons och det vill jag helst inte. Jag vet dagens I-lands problem, men för mig är detta väldigt påfrestande och jag kommer inte kunna somna :( Jag har kläder så jag klarar mig iallafall, alltid något!

Less is more

Som vår fantastiske info lärare sa nyss. Bra att man kan ha kul såhär på morgonen! Jag tog ingen sovmorgon idag för jag vaknade iallafall så tänkte att jag kunde lägga mig tidigare idag istället! Idag ska jag som sagt shoppa och även hinna träna lite. Förhoppningsvis sola lite också så jag ser levande ut.  

Gossip Girl (L)

Nu har jag tittat på ännu ett fantastiskt avsnitt av Gossip Girl, det blir bara bättre och bättre! Det känns faktiskt bra att gamla Serena är tillbaka nu och visar Blair vart skåpet ska stå. Nu är det dags för mig att göra min natur läxa som jag hade glömt av, men jag är i princip klar med den och tror inte den är så jätte seriös. Sedan ska jag kolla igenom all engelska för imorgon har vi uppsats, jag både ångrar och inte ångrar att jag valde engelska C dels för att det är så himlans svårt med allt nytt som jag aldrig har hört innan men det är så mycket bättre än att ha UF, för att det helt enkelt är kul. Tror jag ska läsa några sidor i min engelska bok också, 31 Dream Street. Väldigt bra faktiskt även om jag inte har vart så speciellt aktiv i mitt läsande, men jag orkar helt enkelt inte för ögonen går i kors så fort jag försöker.

Godnatt gott folk, imorgon står lite shopping på schemat ;) (väldigt lite för min del)

idiot blogg!

Jag hatar att den ska ändra utseende själv! När bloggen bytte design så blev min helt cp! (vilket var ett tag sen, men jag har ju som sagt inte skrivit här på hela sommaren) Min header försvann och allt ser konstigt ut :( Jag försökte få tillbaka den men det går verkligen inte. Så nu får ni stå ut med mitt namn, kul! Jag har inte tålamod till att sitta och pilla med sånt här. Det får se ut så nu.

Lön !

Vad skulle jag göra utan min lön den 25e varje månad? En lycklig dag då man kan köpa något som förgyller dagen i denna tråkiga stad. Fast nu ska jag spara mina pengar till Stockholm, det är det värt! Längtar tills jag får träffa världens goaste Alexandra och Sandra!  Men jag måste köpa något att ha på mig iallafall, det får man :D

Tusan också!

Nu när jag kollade om klänningen fanns kvar, så gjorde den inte de! Blir så himlans sur, när jag äntligen hittar något jag vill ha så tar det slut på 2 dagar. Idag tänker jag faktiskt lägga mig tidigt för en gångs skull, somnar nästan på varenda lektion och det är inte speciellt kul för man vill ju gärna hänga med. Ska inte gå på Info & Layout imorgon för vi gör inget vettigt ändå så jag kan lika väl sova ut lite. Orkar inte gå upp halv 7. Just nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli sju så adam slutar jobbet och kommer hit så vi kan titta på Gossip Girl och One Tree Hill.

Jag saknar Amanda! Har fortfarande inte vant mig : / Dumma USA. Hoppas du får en trevlig upplevelse och inte glömmer av oss iallafall.

Projektarbete

Nu måste jag börja med projektarbetet på riktigt, innan har jag inte tagit det speciellt seriöst. Men nu måste jag snart börja söka fakta och ringa massa folk, hatar att prata med folk jag inte känner i telefon! Inte nog med det så fick jag Kirsten som handledare, mardröm nummer ett! (Förhoppningsvis får jag G). Hon kommer piska mig vareviga dag. Nu ska jag plugga turism (igen),prov imorgon, så jävla skönt ska det bli att ha det gjort sen. Så väntar en musmsig lasange i kylskåpet på mig! ooh vad gott. Dagen hade varit perfekt om det inte vore för att jag ska jobba ikväll, att en sådan sak kan förstöra en hel dag! Men på torsdag är det pengar, woohoo.

Ha en fortsatt trevlig dag

plugg plugg plugg

Egentligen är väl inte turismen så super jobbigt att plugga in, men jag orkar bara inte sitta och lära mig 40 svar till 40 frågor! Som vi sedan bara ska skriva ner på provet, totalt onödigt. Iofs ganska lätt att få bra betyg på om man orkar plugga, vilket jag inte gör. Men jag måste och det ska jag göra nu! Ska även jobba klockan fem, synd om mig. Fick knappt någon sömn inatt så vill egentligen lägga mig klockan 8 eller något. Men det får vänta tills klockan elva då jag är hemma från jobbet.

.

P.S hon vet inte ens hur en bläckpenna fungerar

Info & layout

Förmodligen det mest ointressantaste ämne i hela världen! Vår lärare är så jävla trög så jag önskar att hon får sparken faktiskt. Hon fattar ingenting och hennes minne är kortare än en guldfisk (alltså mindre än 3 sek) Inte nog med att hon inte vet själv hur man ska göra uppgifterna när man ber om hjälp utan hon skäller ut oss för saker vi inte ens gör. Snälla rädda mig, så himlans tråkigt. Snart kommer hon så måste sluta skriva. Jag känner mig faktiskt redan lite mer motiverad att börja skriva här igen, bortsett från att jag ska jobba ikväll :(

Vill ha

Visst är den underbar?

TUSAN

Nu ser jag att min blogg ser helt mongo ut och jag vet inte varför? Kan det bero på att de har bytt design eller nåt, vet faktiskt inte.Men jag orkar inte pilla med det nu, så stå ut.

Jag ska skärpa mig !

Nu har jag bestämt mig för att komma igång med mitt bloggande... igen ! Nu när skolan har kommit igång och man har anpassat sig efter vardagen så borde det ju bli lite lättare.

Vad som komma skall:
Stockholm och träffa underbaringarna Alexandra & Sandra, 30 oktober

Det var väl i princip det som jag har att se fram emot :P

Om man inte räknar med lönen som kommer på torsdag, I'm so happy. Ska även beställa en söt klänning från Style by Stars. Lägger upp bild på den senare. Men tänk Carries klänning i introt i SATC. Nu ska jag fortsätta lite med mitt pluggande och sen ska jag och Adam kika på vänner, eller jag hoppas det iaf.