Så det kan gå

Jag har faktiskt haft väldigt mycket tid till att skriva i bloggen under helgen, men jag har bara glömt av det. Jag kan erkänna att jag inte har öppnat mina böcker till provet som är på onsdag i alla fall. Låter inte bra, jag vet men jag ska börja idag! Efter träningen.

I lördags var jag på bio med Adam och så har jag inte haft en nyttig helg, mer säger jag inte.

Snart börjar våran otroligt lärorika Info & Layout lektion, underbart! Idag är det bara 10 dagar kvar tills vi åker till Stockholm, can't wait :)

handledarträff

Snart är det dags för mig att träffa min kära handledare och prata om min projektplan! Jag har gjort ett första utkast så får väl se om den duger. Hoppas hon kan hjälpa mig lite med svenska arbetet som ska in på fredag också. Har fastnat lite. Efter denna oerhört tråkiga skoldag så blir inte dagen bättre precis, jag ska nämligen jobba. Orkar inte, vill bara hem och sova och kolla på vänner. Tur att jag slutar tio iallafall. Imorgon börjar dagen med ett underbart Info & Layout prov, tjoho.

jag orkar inte

Idag var det tänkt att jag skulle göra klart min svenska som ska vara klar på fredag, jag vet att det är några dagar kvar men jag ville ha det gjort. Så jag började dagen med att träna och sedan var det tänkt att vi skulle gå lite i stan jag och adam och då träffar jag Rebecca som frågar om jag ska på tidtagningen (man tar tider inför nästa månad på jobbet), jag ser ut som ett frågetecken för jag visste inte om det! oboy vad det förstörde min dag! Så istället för att njuta av min lediga dag fick jag åka upp till jobbet och sitta där i två äckliga timmar och vänta på att det ska bli min tur! Sen när jag kom hem är jag alldeles för trött för att anstränga mig så nu sitter jag här. Jag har gjort första utkastet till min projektplan i alla fall, fast den skulle vart klar i fredags, suck jag orkar inte plugga mer. Nu ska jag trösta mig med lite Vänner avsnitt och det senaste oth avsnittet.

fy på mig

Jag orkade inte träna efter skolan så jag får ta det imorgon istället, jag är ju ändå ledig då. Plus att jag kan behöva en liten paus från allt plugg som står på schemat imorgon. Projektplanen ska in på fredag och jag har knappt börjat. Jag är sämst! Och jag har bara skrivit ett inlägg i min loggbok, men vad ska man skriva? Har precis ätit och nu har jag ont i magen, jag som har god glass i frysen som bara väntar på att bli uppäten. Men den får sparas tills ikväll när jag myser med A.

blöö




Såhär kul har jag på lektionen. yeeey

måndag igen

Jag hatar verkligen måndagar, man sover dåligt och jag får inte mat i min mage förens tjugo i ett. Det enda positiva med det är väl att vi slutar då! Efter skolan ska jag träna och sen hem och plugga, igen. Vi har fortfarande sjukt mycket att göra.
Igår hade jag en mysdag framför tvn och datorn, jag kikade på många vänner avnsitt och en film, "Suburban Girl" eller något sådant. Den var sådär, ganska seg och jag förstod inte vitsen med hela filmen. Sen vid 9 kom Adam och han hade med sig en liten present, glass! gott, synd att det var så sent bara annars hade jag nog faktiskt fått i mig halva burken.

Snart början vår info, så jävla tråkigt. Men hellre det än matte C. Undra om hon slår rekord i att prata idag, 35 min kanske? Om ingenting, hur man gör nytt stycke kanske? För det kan vi ju inte.


You make my day ♥

Studiedag

Jag förstår mig inte på det ordet faktiskt, studiedag? Vi anser att vi är jätte lediga då och slipper skolan men vi vet egentligen att vi ska sitta hemma och plugga hela dagen. Och när man tänker på det sättet så känns det jätte onödigt att ha studiedag för man måste plugga mer än vad man hade gjort i skolan. Lite deprimerande faktiskt. Men man får ju sova längre, och inte gå upp halv 7. Idag har jag faktiskt pluggat väldigt mycket bara för att jag har hur mycket som helst tills på torsdag och fredag också misstänker jag men jag vet inte om det så vi säger nästa fredag. Det blir nog bra ändå. Jag har även hunnit med att träna och gå till tandläkaren som inte hade tid med mig för det blev för mycket att göra helt plötsligt så jag ska få en annan kallelse, tack för den! Vad viktig man känner sig. Så har jag även kikat på Desperate housewives som jag missade förra veckan, som jag inte ska missa ikväll! Och ugly Betty. en underbar kväll har jag framför mig, minus ångesten för att jag vet att jag borde plugga och inte se på tv, men jag måste faktiskt se det.

jobbig vecka

Denna veckan kommer att bli väldigt jobbig. Vi har tre läxor i Engelska C varje vecka och Natur B prov på torsdag. Jag ska även hinna med att träna. Idag ska jag inte plugga iallfall, bara träna och äta upp min bulle från i lördags. gott. Kom på att projektplanen ska vara klar tills på fredag med och nästa vecka har vi svenska inlämning och Vårt Aids arbete ska vara klart. damn it.

jag hatar Info & Layout, råkade radera hela mitt fina reklamblad.