Kvällens outfit



Ikväll är jag väldigt mycket H&M

Kofta - H&M
Linne - H&M
Kjol - H&M
Strumpbyxor - H&M
Armband - Grekland

paarty

Eftersom alla är sjuka eller väldigt tråkiga så såg inte denna kvällen speciellt ljus ut för mig, men nu ska jag nog följa med mathilda iallafall, tror det. Inte helt säker, men jag har lovat nicole att möta henne sedan så jag får väl gå ut. Vill inte sitta hemma heller för det suger.  Hoppas det blir kul ikväll trots allt krångel :)

found it

Denna klänningen ska jag beställa! Fast inte ännu, hade nämligen tänkt att ha den på avslutningen den 5e juni. Det är inte så långt kvar om man tänker efter. Den är bara för söt :) och en liten rosett också, kryddan på moset (eller vad man säger)


185197-340
(bild:forever21)

vårstädning

Okej det är inte riktigt vår än, men idag har jag och mamma städat lite i vårt förråd, vilket behövdes. Vi har mycket kvar men det får vi ta en annan gång för jobbigt var det! Nu är jag väldigt trött och jag ska åka och jobba om ungefär en timme. Har inte ens börjat plugga än, jag orkar faktiskt inte för på något sätt lyckas jag alltid. Ska bli spännande och se hur jag lyckas denna gången.

Here we go again

Idag ska jag jobba igen. Imorgon med såklart och även på söndag,måndag,tisdag. Kommer bli så jobbigt och jag kommer vara så trött sen så jag bara vill gräva ner mig. Men nästa månad blir det lite lugnare som tur är! Igår hyrde jag och adam film och köpte pizza, onyttigt men mättande. Vi hyrde Captivity som faktiskt var bra även om slutet sög. Sedan var vi trötta och han skulle upp och jobba imorses med, yeey! Snart ska jag ner till stan och fixa min mobil! äntligen får jag en ny, vet inte om jag får en likadan eller en ny. Spillde nämligen lite cider på min mobil på klassfesten :( Men som jag brukar säga "jag har försäkring" Nu ångrar jag inte att jag tog det iallafall och tur är väl det. Bara den jävla självrisken som retar mig, jag kunde köpt massa skojiga saker för det. Jaja jag får skylla mig själv. Ska även lämna tillbaka mina vita Keds som trots att det står att de tål tvätt så blev de missfärgade, how rude,


Trötter städar

Idag har jag vart med min kära adam i stan och kollat lite, han och hans kompis åt även thai så då fick jag vara så snäll och titta på för min frukost var fortfarande väldigt mättsam. Sen har jag jobbat till klockan elva, pust. Så när man kommer hem vill man ju helst inte städa, men det måste jag göra för jag kan faktiskt knappt se min säng, kläder överallt.

Mina inköp idag:
 
Blommigt linne - H&M
Grå Kofta - H&M

Mitt rum (okej man kan se min säng, men ni förstår principen):
185197-339

vilken helg :)

Påskhelgen har varit väldigt trevlig måste jag säga, igår hade josse födelsedagsmiddag med ungefär 15 tjejer närvarande. Vi åt mat, och dansade och sjöng som galningar. Sedan drog vissa till Gingri inklusive josse så vi var 7 tjejer kvar hemma hos henne innan vi åkte ner till stan för att bege oss till Swing. Vår käre taxichaufför ville ha 300 för denna resan från fristad till borås och det tyckte vi var ett bra pris, men sedan skulle vi hämta upp josse på vägen som inte ville vara kvar i gingri, så det blev en extra bit på 2 kilometer och från början ville han ha 500 kronor extra för detta, HALLÅ. Vad tror han egentligen. Men vi blev väldigt sura så det blev 300 extra vilket också är otroligt mycket för den lilla biten extra. Sen dansade vi oss trötta inne på swing och kvällen avslutades hemma hos adam där vi båda somnade på ungefär 3 minuter. Jobbig vecka. Nu ska jag snart åka till mormor och äta middag, gott :)


Idag har jag ätit guld

Enligt min mamma iallafall, för det godiset hon fick i påskpresent från jobbet var ägg med bladguld på eller något, kan säkert stämma. Men vem äter guld? Låter helt orimligt. Ikväll blir det klassfest efter mycket om och men. Jag är sjukt trött efter denna veckan, men det inträffar ju så sällan. Kommer nog bli kul, bara inget går sönder som förra gången. Det känns bra med påsklov, fast det är vårt sista lov innan sommaren och det känns tungt. Sen går vi i skolan till den 5e juni utan något ledigt, möjligtvist någon studiedag men det räknas ju inte. Ska få träffa världens underbaraste idag med:) hiho.

Snö hela vägen

Så här såg det ut mestadels av min väg till jobbet, jag gillar inte snö alls. Kan det inte bara försvinna. (detta är sagavallen för er som blir klokare)
185197-336

Promenad

Jag tror faktiskt inte jag kommer gå till jobbet på ett bra tag! Det var kallt, halt och väldigt långt. Desutom så är vägen otroligt tråkig, inget spännande att kolla på. Idag ska jag jobba igen, som tur var så fick vi sluta klockan kvart i två så jag hann hem innan jag ska jobba. Nu har jag tid att andas ut lite och bara ta det lugnt, fast nu tänker jag bara på påskgodis, nam nam. Idag kom även klassen på att en klassfest var på tiden så nu ska det tydligen bli det hos josse imorgon, troligen, vet dock inte om jag orkar ta mig dit. Känner för en lugn dag imorgon för i helgen blir det inte så lugnt. Men samtidigt så kan man ju inte missa en klassfest, det händer ju så sällan!. Får se hur jag gör.

trötter

Nu har jag både gått till jobbet och jobbat i fyra timmar och sedan gått hem i snöstorm typ, inte riktigt men det var kallt och snöigt. Nu är jag hur trött som helst. Ska kolla igenom idrotten en sista gång för idag och sen ska jag sova, gud va skönt :) godnatt.

Snart borta

Snart är mina jobbia munsår borta! Hoppas jag iaf, de är bättre nu än de någonsin har varit, bara de inte kommer tillbaka för det vill jag inte någonting. Har faktiskt lidit med dem sen i spetember nu och det är LÄNGE. Det går väl inte ens att ha munsår så länge, hmm konstigt. Fast min kära mor hoppas att de inte försvinner tills vi ska till läkaren den 8 april, men det hoppas verkligen jag. Jag struntar faktiskt i att gå dit. Hellre att de försvinner och att vi avbeställer tiden än att gå och lida ännu mer. Kan inte ens skratta, och när det var som värst inte ens prata. Haha, låter ganska komiskt. Jag har redan tröttnat på att plugga. Jag tycker det är ganska okej att plugga när det gäller att skriva arbeten men inte när man ska plugga till något speciellt (prov) för man vet aldrig vad man behöver öva på. Så kom jag på att jag har 30 engelska glosor med och den pressen vi har med den nya läraren måste man nästan ha alla rätt. Grrrr. Pluggtime igen då antar jag, eller så ska jag laga mat! Korvstorganoff eller som jag brukar tänka konstigt nog korv strong enough. vet inte varför jag tänker så. maha.

(L)

I know you are just brighter than the moon
Brighter than the star, I love you just the way you are

and you, you are the one that makes me smile
make me float like a boat upon the nile
.<3

 

Bort med snön

Det kan ju inte vara snö i mars, det går inte. Speciellt inte över påsk. Då ska det vara vår, helt otroligt. Sen måste jag gå i detta vädret till jobbet också, hoppas det inte börjar snöa mer då för då vet jag inte vad jag gör! Nu ska jag fortsätta med mitt idrottsplugg.

I am amazed by you

Jag kollade lite på OC nyss och nu känner jag hur jag verkligen saknar det! Varför är det slut :( Det finns faktiskt ingen serie som slår OC. Helt underbart bra. Ska ta och skaffa boxarna någon gång så kan jag kolla när jag vill. Borde fortsätta att plugga lite idrott nu innan adam kommer hit.

I don't know where my future is
But I know it's here with you

Sanslöst

Läste precis en artikel om vår käre Björn när han blev "attackerad" av massa fans på efterfesten och hur han gick därifrån. Läs själva --> Stackars Björn. Okej att han är söt och hur rolig som helst men folk borde väl ha lite vett i skallen och inte hoppa på honom så fort han kommer innanför dörren! How Rude.


Det är tråkigt att ha tråkigt

Konstig mening, men det stämmer ju! Har haft fullt upp hela veckan så nu när jag äntligen kan slappna av känns det som att jag har massa saker att göra fast att jag inte har det. Nästa vecka jobbar jag 3 dagar, blir nog inte så farligt. Hoppas jag iallafall. Helt plötsligt blev jag hur trött som helst. Får väl engagera mig mer i veckan på mina inlägg så de blir lite trevligare och inte bara massa text :)


En smartare Sabine

Nu är jag ÄNTLIGEN klar med privatekonomin, och det är väldigt underbart. Ska läsa igenom det senare ikväll så jag inte har missat något. Fast med den läraren vi har så får jag väl G- eller "ok". Han rättar helt knasigt. Jag bryr mig faktiskt inte för nu är det över, har bara idrottsprovet att öva på vilket är ganska mycket, men det klarar jag. Jag har faktiskt lärt mig mycket nytt på privatekonomin, nu vet jag massa saker jag inte visste innan som t.ex. vad en fond är i exakthet! Låter inte så kul men det är helt okej när man kan det. Nu ska jag duscha, kolla på tv, ringa adam och plugga idrott.

Pinsamt

Jag kollade faktiskt på hela melodifestivalen igår, med adams familj utan honom för han satt bara och klagade på hur dåliga alla var och hur alla sög. Han sa nog inget bra om någon, så jag sa att han fick gå om han ville, vilket han gjorde. Och det bästa på hela kvällen var när Björn Gustavsson dansade, helt underbart roligt. Fast Charlottes posande i slutet när hon hade vunnit var bara pinsamt, hur kunde hon stå där och göra världens hemskaste posar inför 4 miljoner tittare. Ni som inte såg, ser det nog i tidningarna. För hemskt var det. Sen kollade jag och adam på The ex, som vi med en gång kom på att vi redan hade sett så det var inte lika kul längre. Jag somnade ganska fort sen igår med. Fast trots det var jag inte alls pigg när jag jobbade innan. Hur mycket folk som helst och det var rusch i säkert 4 timmar. Jobbigt.


Dessa två är ju en dröm!

Jag måste handla från forever21 SNART, har gått och längtat hur länge som helst för att de ska skicka till bl.a. Sverige och nu när de äntligen gör det så har jag inga pengar att handla hur mycket som helst. Men i April då ska jag. Dessa två är högst upp på min shopinglista därifrån.

GE MIG:
185197-333185197-332

Melodifestivalen?

Jag är inget stort fan av melodifestivalen längre faktiskt, det var mysigare när man var mindre att sitta och kolla och mysa med familjen: ) Nu har man massa annat för sig. Tänk vad mycket tid man hade när man var mindre egentligen allt var så mycket lättare. Ikväll blir det kanske lite melodifestivalen ändå, måste ju se världens underbaraste Björn Gustavsson (efter Adam <3). Pizzamys och godis kan nog faktiskt vara en super lördag ibland. Jag skulle vart med och firat mathilda och linda egentligen men det orkar jag inte, har ingen lust att gå ut ikväll och vara jätte trött imorgon på jobbet. Ha en trevlig lördag =)

Äntligen över

Nu är de två jobbiga jobbardagarna över och även svenska-provet är avklarat! Ska jobba på söndag också, pust! Men det är bättre att jobba dag än att komma hem tjugo i tolv och sedan ligga vaken till klockan tre för att man är så uppe i varv så man inte kan somna! Snart ska jag åka till Adam ock då ska vi kolla på one tree hill och laga tacos senare ikväll, mums : ) Det var faktiskt ett tag sedan jag åt det nu, tre veckor tror jag nog. Uppdaterar lite mera senare.

tatuering?

Jag har så länge jag kommer ihåg velat tattuera ett körsbär vid höften ungefär, vet inte hur man ska förklara.Men jag känner att det får vänta ett tag. Istället vill jag ha något skrivet på latin i nacken, men jag vet inte vad. Har ungefär två förslag. Kom på en väldigt smart grej, varför inte köpa emla kräm om man ska tattuera sig eller pierca sig?as bra ju. Då gör det inte ont, vilket är den största anledningen till att man inte gör det från början. Får ta och fundera lite på det där. Det ska ju vara något man kan leva med resten utav livet ändå.

Igår jobbade jag och idag ska jag jobba igen! Jag orkar inte, men jag måste. Snart har vi spanska och det suger nu när vår ordinarie spanska lärare är sjukskriven, hon är utbränd eller något som alla lärare.Helt onödigt att gå på lektionen för vi gör inget vettigt. Bara det vi gjorde i ettan.KUL.

Sista studiedagen

Nu är det bara två veckor kvar tills jag får min lön, yeey. Dock ska jag inte köpa något förhoppningsvis. Måste spara det mesta till Stockholm och Ayia Napa. Imorgon är det skola igen och jag kan inte direkt säga att jag längtar. Har idrott imorgon och det är inte mitt favoritämne, inte mitt värsta heller. Det går om man vill. Ska jobba imorgon också. Tur att Alan och Becca jobbar så blir det lite roligare! Tidtagning imorgon också, ska nog jobba lika mycket i april om det går, även om jag inte hinner med att plugga speciellt mycket så är det värt det. På något sätt lyckas jag iallafall, har alltid gjort det innan så varför är det annorlunda nu. Nu ska jag plugga igen och kika lite på tv :)

Plugg och godis

Godis är gott men det gör faktiskt inte pluggandet lättare. BLÄ. Kommer inte hinna allt iallafall.

Visst ser det roligt ut?
185197-331185197-330

7 månader idag <3

You are the best part of my day :)

185197-301
185197-269

jaja klänningen åkte ner lite, men det får ni ta. Var inte direkt meningen :D

jag klarade det !

Trots att jag satt där och nästan började gråta och sa till min mamma "DU KAN INTE TVINGA MIG". Så klarade jag det. Jag kände faktiskt ingenting tack vare emla salvan. Sköterskan sa bara att det var klart och jag såg förvånat på henne och tänkte "nej hon lurar mig" för jag hade inte känt något alls. Jag litade inte på emla salvan för förra gången jag använde den funkade det inte alls. Har vart rädd för sprutor ända sedan jag fick en kniv i handen. Den bedövningssprutan de tog innan de skulle sy gjorde ondare än själva kniven. AJ. Då var jag tolv. Länge leve bedövningssalva :) Nu ska jag fortsätta att laga min mat som jag hoppas blir god. sen ska jag fortsätta plugga:(

Jag vill inte ta blodprov

Om två timmar ska jag ta blodprov för att de ska se säkert att jag är laktos, eller vad det nu är. Onödigt tycker jag för jag vet att jag är det! Kan de inte komma på något annat sätt än att ta blodprov. Jag hatar nålar och det gör så fruktansvärt ont. Igår skrämde en jobbarkompis upp mig ännu mer! Hoppas min emla kräm fungerar annars går jag därifrån.

185197-328

Some days all we do is watch the sky

Nu sitter jag här och har tråkigt innan jag ska cykla iväg till jobbet. Har till och med gjort kycklingsallad. Känner mig väldigt ansvarsfull idag. Det var mycket roligare innan adam åkte. Det enda jag tänker på är allt plugg, jag har hunnit med lite som tur är, fast inte det som ska in denna veckan. Men det löser sig alltid. Hoppas det är mycket att göra idag, så tiden går fooort. Nej nu ska jag fortsätta att inte göra någonting.


jobb idag igen

Denna veckan jobbar jag fyra dagar! Plus att jag har en inläming och ett prov. Det ska gå! I värsta fall får jag väl hoppa över provet på fredag och göra det en annan dag, men jag ska försöka hinna. Idag regnar det inte ute så jag kan cykla till jobbet, yeey. Jag kommer verkligen inte hinna träna, så lite motion gör mig gott. Imorgon ska jag ta blodprov :( JAG VILL INTE. Hatar sprutor mer än allt annat, inte mer än ormar, men det ligger definitivt på andra plats. Det gör ju så ont och så kommer det säkert göra fel så de får gräva fram blodådran, som de gjorde på min lillebror en gång. Jag svimmade nästan när jag såg det. Hemskt. Tur att mamma har köpt emla kräm till mig, muaha. Sån kräm som småbarn har innan de tar sprutor, bedövningskräm. Så ont gör det faktiskt.

Söndagsglass

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att jobba! Började klockan fem så jag hade tid innan att plugga men jag hade ingen ork kvar till det. Jag fick lite engelska gjort iallafall. Jag hade tänkt gå till jobbet idag, verkligen! Jag började gå och tog ett djupt andetag och tänkte det ska gå! För så långt är det inte ändå (Om man tar det i etapper, eller vad det heter) Men när jag började gå så blåste det och regnade i ansiktet på mig och det är det värsta jag vet! Så jag gick in igen och kollade busstiderna, mamma erbjöd sig att köra mig, men jag tänkte att hon kunde få hämta mig istället. Så en tio minuter senare satt jag på bussen trots mitt beslut. Nu ska jag äta glass med adamadam :) GOTT

Kvällens outfit

Nu ska jag och Nicole snart bege oss:) här är min outfit för kvällen



T-shirt - mammas
Hög Kjol - H&M
Strumpbyxor - H&M
Armband - Pilgrim

Jag köpte den trots allt

Även om jag inte får shoppa mer så köpte jag kjolen ändå. Det blev inte den jag hade tänkt först utan en jag hade spanat in innan som äntligen fanns i min storlek. Lägger kanske upp bilder sen. Den är svart, som jag ocskå lovade mig själv att inte köpa. Svarta kläder alltså. Ikväll blir det förhoppningsvis utgång, även om jag inte är sådär super sugen (maha) så måste jag nästan följa med och fira Mathilda och Linda! Jag har ju lovat och det blir alltid trevligt. Jag känner inte för att sitta hemma en kväll till när min älskade adam inte är hemma:( tråååk. Hoppas ni får en trevlig kväll :)

Fredagar ska inte vara tråkiga

På en fredag ska man ha kul och verkligen inte tråkigt som jag har. Det finns många anledningar varför men inte så viktigt att skriva upp. Orkar inte ens plugga, så tråkigt har jag och det behöver jag verkligen. Nästa vecka har vi en inlämning och ett prov. Jag jobbar mån, ons, tors och vet inte hur jag ska hinna. Får se om jag har lust att träna imorgon. Känner mig inte så motiverad just nu. Nu ska jag fortsätta kolla på nyheterna och halvsova. Hoppas ni har det roligare än mig ;)

Du får mig att skratta

Det spelar nog ingen roll hur tråkigt vädret är eller hur nere man är, eller bara vad som helst. Han får iallafall alltid mig att skratta. Underbart :) Jag pratar om Björn Gustavsson såklart. Delar med mig av ett klipp från melodifestivalen som säkert halva sverige redan har sett, men någon kan ju ha missat. Dansen är ju underbar.

Nu är jag mätt

Efter skolan kikade jag lite i stan och hittade en otroligt fin klänning, men jag köpte den inte. Är lite stolt faktiskt. Sen åt jag, mormor och mamma på Jensens Böfhus, lika gott som alltid. Fast jag tror jag spricker snart av mätthet. Sallad, kyckling och glassbufé är mycket för min mage. Vet inte alls vad jag ska hitta på ikväll, får väl plugga eller något annat tråkigt. Imorgon blir det utgång med tjejorna :)


Uppdatering

Att göra i veckan:
[X]Sola
[ ]Träna
[ ]Jobba - tis,ons,sön
[ ]Fira Mathilda och Linda
[ ]Vara med Adam
[ ]Äta lunch med mormor och mamma
[X]Plugga engelska
[ ]Plugga privatekonomi
[X]Fixa mina naglar
[X] Boka om resan

Finally

Vanligtvis brukar jag lyckas med att lämna in uppgifter och små saker när de ska men denna veckan har jag både glömt av och inte haft tid. Så idag på engelskan fick jag ett verb-test avklarat och när jag kom hem skrev jag en sammanfattning om en text vi fick på svenskan. Den handlade om det svenska språket, hur tråkigt som helst. Men klar är den. Tanken var att jag skulle träna idag men jag orkade inte, jag tog en promenad hem istället så jag fick lite motion. Ska börja gå eller cykla till skolan nu, det är ju inte så långt egentligen men på vintern är det ingen höjdare att gå så då undviker jag det väldigt mycket. Snart kommer adam och då vet jag inte vad vi ska göra faktiskt. Får väl se vad som hamnar på schemat, börjar inte förens halv tolv imorgon så något kan man ju hitta på.

Lukten av ny tidning

Busig som jag är gick jag hem från skolan för jag orkar verkligen inte tänka på allt vi har att göra så jag kände att jag behövde en liten paus innan jag ska jobba, jag har ont i huvudet med. Det är inte lätt att hinna med allt. Idag kom allt som en stor bomb, helt plötsligt har vi två inlämningar och två prov inom två veckor och jag har knappt börjat. Tur att jag nöjer mig med G i alla de ämnen vi har detta i. Samhäll suger ju och då orkar jag inte anstränga mig heller. Jag glömde mina jobbarkläder i skolan också så dem måste jag hämta. Något som gjorde mig lite gladare var att jag har fått min glamour tidning, jag älskar faktiskt lukten av ny tidning. Det luktar gott. Jag vet jag är knäpp. Något som gjorde mig ännu gladare var att Adam kommer snart en liten stund innan han ska jobba, han får ge mig en stor kram. Jag tror denna helgen får bli plugghelg, fast jag vill inte och det kommer inte bli så heller säkert.

185197-322

Mathman 18 idag

Denna dagen började bra! Det var sol när jag vaknade och trots mitt munsår så var det kul att pröva mitt nya puder och den nya kajalen, alltid lika spännande med nytt smink. Eller hur ? På klassrådet som är vår första lektion pratade vi mycket om vår stockholmsresa som vi ska göra den 23 april med klassen, någon som har något bra tips om second hand butiker i stockholm? I need it. Sedan kom Mathilda till skolan och hon är äntligen18! woooo. Party. Nu har jag två 18-åringar att gå ut med. Trevligt. Snart ska vi äta mat och eftersom det är kalops i skolan funderar vi på att äta på Jensens Böfhus som har gudomligt god mat. Nu ska vi vandra upp till klassrummet.

Planering

För en gångs skull ska jag planera morgondagen och veckan! Till frukost ska jag nog äta en aplesin och lite yogurt och kansk en smörgås med. Om jag vill så kan jag, annars är inte frukost någon hit för mig. Fast det där med att bestämma kläder dagen innan är inte min grej. Jag ändrar mig alltid och kommer oftast på något som fattas som gör att jag inte kan ha det jag hade tänkt. Något blir det ju alltid iallafall.

Att göra i veckan:
[ ]Sola
[ ]Träna
[ ]Jobba - tis,ons,sön
[ ]Fira Mathilda och Linda
[ ]Vara med Adam
[ ]Äta lunch med mormor och mamma
[ ]Plugga engelska
[ ]Plugga privatekonomi
[ ]Fixa mina naglar
[ ] Boka om resan

Hur har din dag varit :)?

Jag som är sådär nyfiken av mig och alltid ställer massa frågor. Något jag alltid gillar att läsa om på andras bloggar eller fråga är vad de har gjort under dagen. Alltid lika spännande. Dock bara om jag känner mig motiverad till att läsa eller lyssna. Men det märker man. Specielt i telfonen om jag säger mhm till en fråga då är jag i mina egna tankar. Shame on me.

Idag har jag vart i världens tråkigaste skola. Sen solade jag och inhandlade som ni kan se i inlägget under puder och kajal och även nagellacksborttagning för lösnaglar som för övrigt inte fungerade! Sedan städade jag som sagt och kollade på nyheterna, en mycket nyttig dag tycker jag bortsett från att jag inte har tränat på ett tag nu! Jag mår inte bra av att inte träna,men jag hinner inte. Dumma jobb, skola och allt. Nu ska jag se klart på Simpsons.

Adam - you make my day♥

Dagens Outfit

Idag hade jag på mig det här :)
185197-320


185197-315
Jeans - Cheap Monday
Blus - MQ
Linne - H&M

Äntligen klar!

Phu vad det är jobbigt att städa. Jag känner mig väldigt nöjd nu faktiskt! Och som jag lovade så lägger jag upp bilder på mitt nystädade rum, man kan riktigt se hur det blänker. Jag kan det iallafall. Min garderob får bli ett annat projekt för allt ser sdå tråkigt ut! Min prio ett när jag flyttar hemifrån är en Walk In Closet : ) Fast drömma går ju. Nu ska jag snart vara duktig och kolla på nyheterna! Min lärare blev glad när jag för en gångs skull har kollat på dem! Sen ska jag ta bort mina lösnaglar också och måla dem med mitt nya nagellack.



Bilder 1-4: Mitt nystädade rum



Bild 5: Rouge (som inte är så oranget på utan mer periska) och nagellacket är från tjejkvällen på Mist i lördags och det andra köpte jag idag. Är det slut så är det ju!

Sabine (L) städning = falskt

Fast ibland gillar jag faktiskt att städa, det måste jag erkänna. När jag har kommit igång och bara längtar tills allt är fint och på att mami ska komma hem och ge mig beröm (A) Alltid något efter ett hårt jobb. Innan städade jag säkert tre gånger i  veckan men på senaste tiden tycker jag det är så tråkigt. Orkar inte se på mitt dammiga rum, vilker borde vara kliniskt rent med tanke på att jag är allergisk mot damm och sånt där tråkigt. Jag ska bidra med lite bilder senare på mitt nystädade rum och kanske en inblick i min tråkiga garderob (som hur mycket jag än försöker aldrig har en galge över) Åh vad jag gillar att damma, not.

Städschema:
[X] Diska
[X]Dammsuga
[X]Damma
[X]Byta världens äckligaste bur (någon som vill ha en kanin/marsvin?)
[X]Byta lakan
[X]Städa min byrå och slänga allt onödigt

Vad är en fond?

Ja det låter lika tråkigt som det är, nu har vi privatekonomi och jag kan inte förstå mig på vad en fond är för något. Hur mycket jag än läser! Och vår lärare säger bara "läs mer" istället för att hjälpa till. Han har nog haft en tuff helg ute.  Borde väl fortsätta jobba nu. Ska försöka uppdatera lite mer snart :)

Partybilder

Gårdagen började som sagt med tjejkväll på mist, vilket var väldigt trevligt. Fast det var nog tredje gången jag hörde samma sminkrådgivning. Inget nytt. Men det var skönt att bli sminkad så man slapp fixa ögonskuggan själv. Brukar aldrig bli nöjd när jag själv gör det fast det blev jag inte nu heller men den fick sitta kvar iallafall. Efter tre timmar kände vi oss klara och då gick vi till Jensens Böfhus och åt massa god mat och glasssbufé till efterrätt. När vi var mätta och belåtna vandrade vi till Linda, men vi kom inte så långt innan vi ändrade riktning och åkte till någon Daniel Bengtsson i villastan, helt okej faktiskt. Jag hade kul iallafall och de hade de andra också. När vi drog därifrån gick några hem och några till stan. Jag och Nicole som är de enda som fyllt 18 gick till Swing. Sen ville Adam hem och sova så då var dansadet över. Det var skönt att sova. En väldigt lyckad kväll må jag säga!

Bilder ( min nare/munsår förstör allt)


Kvällens outfit

Nu ska jag åka till stan för att möta Linda, Linda, Amanda, Josefine, Mathilda och Bella: )

Ikväll har jag på mig:
Klänning (är egentligen en tröja) - H&M
Leggins, strumpbyxor - H&M
Kofta - H&M
Skor - Din Sko
(Sabine är H&M idag, muaha)


185197-305185197-306

Dagens låt - Get Up

Otroligt gammal, men jag blir verkligen på partyhumör om jag lyssnar på den. Denna versionen är dock lite långsammare än den jag har på datorn, men den funkar. enjoy

Ensamt

Nu åkte adam ! Känns redan tomt efter att ha spenderat ungefär 3 dagar med honom, fast jag har vart i skolan också såklart. Men nu är det väl dags att fixa lite inför kvällen! Ska bli riktigt skoj, kommer nog bli flumigaste någonsin!

Idag blir det party så öronen står på sned

Jag fyllde år för ungefär en månad sen och idag har vi inbokad tid på Mist Stockholm som jag fick av tjejorna i present. Det ska bli mysigt. Det funkar även som förfest och sedan ska vi gå ut och äta och sedan utgång. Vi ska väl fira Nicole lite också som fyllde 18 i torsdags, woho. Nu ska jag snart hem från Adam så jag kan fixa lite inför kvällen:)