Snart är det fredag

Nu är det inte många timmar kvar tills det är fredag! Oh så underbart. Har precis kommit hem från jobbet och är jätte trött, vilket är väldigt konstigt för det har inte vart så mycket att göra idag, men jag var trött redan innan så kan nog bero på det! Imorgon är det sovmorgon för mig och det ska bli så skönt för jag hatar att gå upp halv 7 och sen sitta och halvsova på alla lektioner, fast det gör jag väl ändå. Nu ska jag äta ge min mage något så jag inte blir hungrig sen när jag ska sova. Ska kanske kika på lite vänner med, jag är beroende.


Till salu

Dessa Nudie Jeans ligger nu ute på tradera för att de är alldeles för stora för mig :( Det är storlek 28/34 om någon är intresserad.
Modell: Tight Long John
Färg: Super Blue
(Alias på tradera: Adorablee)



Finally

Nu är det gjort! Det gick faktiskt mycket bättre än väntat och jag kunde nästan allt utantill, helt otroligt faktiskt. Om man tänker på att jag gjorde talet klockan fem igår och knappt har övat. Jag hade tydligen bra ögonkontakt och pratade långsamt så alla hängde med, och jag som tyckte det gick åt helvete. Tur att ingen ser det man tänker på själv. Det enda som vår lärare tyckte var negativt  var att jag prata för mycket om texterna (nationella i Sv B - texthäftet), men det gjorde jag inte alls det! Grr på henne. Jag är nöjd ändå.

Nu ska jag krypa ner och kika på vänner och kanske lite DH ! Det har jag förtjänat.

Jag vill ha . .

Denna klänningen. Den kommer från stylebystars och kostar bara 349 :-! Men nu när jag har bränt upp alla pengar i sthlm så får jag väl vänta några veckor :( Hoppas den inte tar slut. Fast jag har iofs en liknande, lite längre bara och helsvart. Men man kan ju aldrig få nog av klänningar.

Snart är det dags

Nu är det bara en timme kvar tills jag ska ha mitt tal, gah vad nervös jag är! Jag känner mig ändå lite stolt som gick hit istället för att stanna hemma för då hade jag säkert fått göra det för hela klassen. När dett helvetet är över ska jag gå hem och lägga mig och kolla på vänner. Men först ska jag kanske hälsa på Adam på jobbet eftersom han ville det. Inte för att jag vet vad jag ska göra där men det blir nog bra. Jag borde börja skriva på mitt projektarbete lite också, eller läsa i mina böcker och skriva i loggboken. Det borde jag ju klara ;)

panikslagen?

Ja det kan man verkligen säga! Imorgon är det dags för mitt svenska tal och jag är så nervös. Jag gjorde typ klart det på vägen upp till Sthlm men sen när jag kommer hem och läser det så suger det så mycket! Jag bestämde mig för att skriva om det och nu har jag inte haft tid att skriva stödord eller att öva på det. Frågan är om jag ska skita i skolan imrogon och öva och bara gå till svenskan eller om jag ska gå till skolan och sedan improvisera halva talet? Svår fråga. Ska lägga mig i min sköna säng nu i alla fall och öva lite. Det borde gå lite bra i alla fall. Annars får det väl bli Hej IG i svenska b.

Och jag är inte sådär politisk av mig och sitter uppe hela natten för att följa valet, men go Obama!

Godnatt alla små =) . och stora

Detta fick följa med mig hem

         

Jeans - D-Brand
Leggins - H&M
Kjol - Monki
Strumpbyxor - H&M
Sockar - H&M
Step-Ups - H&M
Hanky Pankys - NK
Fashion tape - NK
Skor - Din Sko
Tröja - H&M
Svart spetsklänning - H&M
Marinblå spetsklänning - H&M
Linne - H&M

Kort om Stockholms resan

Nu tänkte jag skriva om resan till Stockholm och känna att jag gör någon nytta. Meningen var att jag skulle plugga hela dagen men jag har ingen ork, trots att det har varit lov. Men jag ska börja strax!

Torsdag: Tåget skulle gå 20.09 och när vi väntar på stationen kommer Alex på att hon inte har med alla biljetter (smarto) så hon fick ringa hem och be dem köra race till stationen på fem minuter! Precis när tåget ska gå så kommer hon, phu. Vi kom fram i Stockholm kvart i tolv och möts upp av Alex =) ( den andra ) Sen går vi en lång bit enligt mig till Kungsholmen och lägger oss och tittar på Taken och sedan somnar vi.

Fredag: Jag vaknar pigg och exalterad! Drar runt på båda Alexandrorna (vet inte vad jag ska kalla dem när de heter likadant) De tröttnar nog på mig efter en timme, för ska man shoppa med mig så ska man shoppa. Jag ska gå i alla affärer minst två gånger, i fall att jag har missat något. Sen åker vi hem till Kungsholmen efter 4 timmar och gör oss iordning för kvällen. Halloween party på 360. Vilket blev hur kul som helst. Vid 2 är vi väldigt trötta och bestämmer oss för att äta mat, på donken såklart. Sen åkte jag, alex och cattis hem till alex där vi upptäcker att nyckeln inte funkar till yttedörren, så där sitter vi och fryser tills någon som bor längre upp på gatan hjälpte oss. När Alex väl kommer hem får vi reda på att hon hade somnat på tunnelbanan, inte bra alex ;)

Lördag: Även om vi var otroligt trötta så var jag redo för ännu en dag på stan! Så jag drog runt på dem lite till. Sen var tanken att vi skulle gå ut igen, men efter ett tag kände vi att vi inte orkade. Det fick bli hemmakväll med pizza och godis.

Söndag: Lite mer shopping. Sen träffade vi på Josse, Linda och Linda i Sturegallerian så vi åkte och fikade i gamla stan. Underbar sallad! Sen saknade Alexandra oss så vi åkte hem och lagade tacos och kollade på film.

Måndag: Vi orkade inte göra så himlans mycket, alex var i skolan och vi ville hem. Så vi vandrade runt på söder lite. Sen hälsade vi på Sandra när hon jobbade och sen tog vi tåget hem.

<3

Life comes rushing at you from out of darkness. When it does, is there someone in your life you can count on, someone who will watch over you when you stumble and falls? And in that moment, gives you the strenght to face your fears alone ?
ADAM ♥

I Stockholm

Nu har jag inte skött mig igen! Men nu är jag i Stockholm i alla fall och det har varit helt underbart =) Jag har dragit runt på både alexandra som vi bor hos och alexandra som är mitt kära sällskap här uppe överallt. De tröttnade på mig efter första dagen, men det kan ju faktiskt inte hjälpas. Är man i Stockholm två gånger om året så måste man shoppa mycket. Nu är jag fattig igen men det gör mig inget alls. För jag har handlat allt jag hade tänkt och lite till.

Nu har vi precis ätit tacos, det var gott! Kikar lite Starsky & Hutch och ska snart äta lite godis. Skriver lite mer om Stockholm imorgon för jag känner mig lite osocial.