För mycket att göra

Det finns ingen tid alls till att uppdatera min blogg just nu :( sorry. Jag har 6 prov, 2 inlämningar och 1 redovisning inom en vecka. Vet faktiskt inte hur jag ska kunna plugga till allt! Hoppas jag hinner. Det har väl inte hänt så mycket sen jag skrev sist. Har mest pluggat och varit med Adam. På fredag får jag min lön och då ska jag shoppa! Can't wait. I sommar ska jag för övrigt jobba 240 timmar, oh my. 103 av dem i juni. Jag kommer dö i värmen, men pengar får jag :D

P.s

tryck på bilderna för att förstora (lite onödigt I know, men alla kanske inte vet)

Shopping i göteborg och borås

Och detta i Göteborg och Borås


Chinos - Cubus
Strumpbyxor - H&M
Sminkborttagning,läppstift,ansiktskräm - Yves
Tubklänning - Indiska
T-shirt - H&M
(och den vita fodral klänningen som kom med på fel bild)



Linne - H&M
Hårskena - H&M



Spray - Kicks
Rosa hårtork (äntligen) - Siba :D


Marinblå och vit fodralklänning - Gina Tricot
Rosa oversize t-shirt - Gina


stockholms shopping

Detta köpte jag då i sthlm : )


Skor - H&M
Plånbok - Urban outfitters
Hjärtformade glasögon - Urban outfitters
T-shirt - H&M Trend


GRATTIS MFC :)

Idag har jag som sagt spenderat dagen på SM, har hejat och hjälpt till lite. Väldigt lite faktiskt. Fanns inte så mycket att göra för mig då som inte skulle tävla :( jävla fot jävel, någon som vill byta? Funkar bra om man inte anstränger den för mycket, låter väl som ett kap? Laget tog silver i alla fall, underbart, dansen tog guld och Nikki med. De andra vet jag faktiskt inte just nu! GRATTIS! Nu väntar jag på min adam och städar gör jag också..

Måste även ge en liten egen medalj till Emma Ferdinius som sprang runt där bland domarna för att se till att de hade allt de behövde, fram och tillbaka.! :D Bra jobbat Bebbe



1. Övning i B-hallen! :)
2. Hade en liten återträff med mina forna lagkamrater Linda & Johanna!
3. Eagles som tog guld i A sr.

Cheer Sm imorgon

Imorgon är det dags! Fast jag kommer nog mest sitta och vara sur på min fot för att jag inte kan träna längre, morr ! Fast ändå inte, måste ju heja på alla andra. Får se vad jag får för uppgift imorgon. Göra så att alla lugnar ner sig lite kanske. :) Ska bli väldigt spännande, årets höjdpunkt ju, bättre än både julafton och födelsedag! Nu ska jag krypa ner i sängen och plugga lite ekonomi och sedan sova, imorgon ska jag upp klockan åtta, suck. Och bilderna jag lovade får bli imorgon.


Sudden

185197-352
Vem ska mami nu dela sin ostbågar med: (

185197-351
Mys pys katten är saknad

update

Nu har det hänt så mycket så jag vet inte vad jag ska börja! hmm. För exakt en vecka sen kom klassen hem från Stockholm iallafall, det var väldigt roligt faktiskt och lite tråkigt att vi bara var där i tre dagar! Får lägga upp bilder senare på vad jag shoppade där, men inte precis just nu!

Onsdag (för en och en halv vecka sedan):
Vi åkte halv 8 från skolan och var framme vid 1 tiden. Då besökte vi historiska museet och sedan åkte vi till vandrarhemmet där det genast blev krångel med rummen, och vissa ville inte inse att man inte kan sova 6 pers i ett 8a rum när det finns andra som är fler som behöver det. Grrr. Sen var det shoping som stod på schemat och sedan spenderade några av oss kvällen på De svarta fåren, som var en restaurang som låg precis bredvid. Mycket trevligt faktiskt.

Torsdag:
Vi var på yttligare ett museum och riksdagen där vi fick äta med alla politiker, spännande. Fast vi såg bara Bosse Ringholm, kul, noot. Sen fick vi shoppa igen innan vi skulle äta middag och sedan kolla på Hamlet, som sög så hårt. Helt sjukt dålig faktiskt, hela klassen gick därifrån i pausen. Kvällen spenderades istället på vandrarhemmet med mycket prat och lite sömn.

Fredag:
Dags för hemresa men innan det var vi på ett till museum och vi ägnade lite mer tid åt shopping. Sedan var det bussresa hem. Hela bussen bestod av sovande tonåringar. Så kan det gå efter två nätter med väldigt lite sömn. När vi kom hem väntade kortegen på oss. Lovely. Fast det var inte många av oss som orkade gå ut så det fick vänta tills på lördagen

Lördag:
Jag åkte tidigt till Göteborg med min kära mormor och jag shoppade en hel del faktiskt. Sen när jag kom hem var det party på pisseberget.

Söndag:
Jobb.

Måndag:
Nationella prov i Engelska, sedan stand med Adam och lite mer kortege bygge och sen jobb :(

Tisdag:
Bygge och party på almenäs på kvällen

Onsdag:
KORTEGE, som söög faktiskt. Jag hade inte kul alls, så var jag så trött så vid 9 gick jag hem och sooov. Skönt.

Torsdag:
Mys med Adam hela dagen:)

Och idag har jag vart i stan med min mami! Köpte två klänningar och en kajal. Får lägga upp bilder senare ikväll.

http://onlyyou.bilddagboken.se/p/main.html   Där kan ni se alla bilder från Stockholms resan, för jag orkar inte ladda upp dem här :)