woho

Fick precis reda på att jag fick G på mitt projektarbete! Grattis till mig. Nu kan jag skita i allt egentligen! Fast det kommer jag ju inte, men jag skulle kunna. Nu är det svenska som gäller, usch

tusan

När jag skulle gå till bussen imorses så åker den iväg någon minut tidigare! Det gillar inte jag. Så nu får jag ta nästa buss och komma försent, dumma bussar! Men ikväll blir det bio med sötnos=) Det kommer pigga upp mig igen. Ska nog shoppa något med, har ju hållt i pengarna i två dagar nu.

vill inte

Jag orkar inte med stämningen på jobbet! Jag vill inte. Efter att vi fått en ny ägare så är alla jätte nere och allt suger. Det finns inget positivt, bortsett från en sak! Nej kommer inte på något. MORR. Ge mig ett nytt jobb. Orkar inte med dem längre.

naturkunskap

Nu är vår grupp klara med vår inlämning, oj vad seriöst det lät. Vi har skrivit nästan en sida om tertiär och kvartär perioderna. Jätte ointressant men tydligen nödvändigt. Nästa lektion ska vi redovisa också, så medan alla andra har två till tre sidor så kommer vi med nästa en sida! Vi slår på stort. Men vi fick den tråkigaste perioden också. Sedan har vi engelska C, eller jag har det. Har inte läst alla kapitel ännu, men det fixar jag på håltimman innan lektionen börjar. Annars blir inte Lena glad på mig. Idag vill jag egentligen shoppa innan allt tar slut, aah så är det att bo i en liten skit stad som Borås, allt roligt tar slut med en gång. MEN jag hinner inte för jag måste hem och plugga filosofi och äta mat innan jag åker till jobbet.

godmorgon

Eller inte. Är super trött som vanligt och ikväll slutar jag jobbet tolv! Fy. Men istället slipper jag jobba till halv tolv nästa torsdag då jag måste plugga och nu kan jag det. Nu har vi återigen vår fantastiska Info & Layout lektion! Ha. om det vore så väl. Jag orkar inte sitta och pilla med photoShop tills mina ögon går i kors.

plugg & jobb

idag fick vi sluta tidigare för att vi har utvecklingsamtal! Men nu väntar filosofi uppgiften som ska vara inne om en vecka. Istället lagar jag mat och kikar på vänner. BARA FÖR ATT JAG VERKLIGEN INTE ORKAR. Jag vill inte. Har jätte mycket att göra men jag vägrar. Sen ska jag jobba halv fem också. Tjohej

trött

Har inte så mycket att dela med mig av idag! har vart i skolan, spännande. Sedan fikade vi på Viskan, ganska spännande också faktiskt. Mest gott. Sen var jag så trött att jag bara läste två kapitel i min eng bok sen var jag trötter. Ska nog sova snart.


=)

jaha nu har det vart helg och första dagen på veckan. I helgen har jag som sagt knappt gjort något, kikat på tv och vart med Alexandra & Martina. Igår jobbade jag och sedan åkte jag till Adam och åt tacos och kika lite på tv, innan jag belv väldigt trött och ville hem. Sen la jag mig och somna bums! Vilket konstigt nog resulterade i att jag försov mig imorses och missade engelskan, damnit. Sen började jag jobba tolv till kvart i fem. Nu sitter jag här jätte trött igen och ska börja å moralfrågor till filiosofin som ska vara klart imorgon, hur ska detta gå? Har massa saker nu som jag bara glömmer av. Får gå runt med en post-it lapp i pannan eller något.

tråk

Jag har tråkigt. Jätte tråkigt. Så tråkigt att till och med Vänner inte kan pigga upp mig.

Lördag

Idag blir ingen trevlig lördag för mig, jag måste plugga filosofi och engelska! Igår jobbade jag i 7 timmar så och jag är fortfarande helt slut, kan de inte fatta att vi behöver mer folk så vi inte behöver slita som små djur. Nu ska jag hem och plugga! Hejhopp

snart är det dags

Nu har vi vår otroligt långa håltimma på en timma och 40 min, tråkigt men ganska skönt ibland! Sen har vi rätsskunskap och sist svenska C, argumenterande tal idag! Som tur är så är det bara en övning i små grupper så ingen seriöst. Egentligen skulle jag kunna gå och hämta ut min vackra mobil nu med jag väntar tills skolan är slut, blir lite mer spännig då! Nu tror jag att jag ska vara lite mer seriös och öva på mitt svenska tal.

trötter

Nu ska jag vara flitig igen och verkligen jobba på denna lektion, turism dvs. Vi ska skriva om tre resor någonstans där vi ska hitta på boende och saker att göra. Idag är det jobb på som står på schemat, inte kul. Nu ska jag sätta igång.

vad duktig jag är ändå

Nu har jag skrivit ungefär två sidor på samhällen och jag känner mig faktiskt full med inspiration, inte för att det hjälper med tanke på att jag aldrig får mer än G+ av vår samhälls lärare. Det går helt enkelt inte. Måste finslipa mitt tal också. Tänkte äta lite köttfärssås och spaghetti snart, det låter väl gott? Sitter här nu spänd som en penna och väntar på att våra tider till jobbet ska släppas, nervös. Hoppas jag får mycket tider. Annars kommer jag få snåla som en sparv. Nej nu ska jag fortsätta med min flitiga arbete..

tisdag

Idag är jag tröttare än vanligt! Känns som jag inte har sovit något alls men jag måste ändå plugga. usch. Lika bra att sätta igång.


tjuvlyssnat

Kebabställe, Stockholm

Två killar ~ 18 kommer in för att beställa.
Kille 1: Vi skulle vilja ha två kebab.
Mannen bakom disken: Vad ska ni ha för sås, stark eller vanlig?
Kille 2: Vi tar stark.
Mannen (utan att se efter): Den är slut!
Kille 1: Varför frågar du om du vet att den är slut?
Mannen (fundersamt): Jag vet inte...
-tjuvlyssnat-

Haha ibland kan det bli fel faktiskt. Alla som inte jobbar med mat måste väl ändå förstå att om man står och frågar samma saker kanske varje dag till några hundra per dag så kommer det automatiskt? Han kanske inte tänkte på att den starka såsen var slut. Nåja, inte för att jag arbetar med kebab, men alla matställen är väl detsamma?

P.S. Jag har skrivit lite mer än en sida på min samhäll, hurra för mig.


you can't feel anything

Jag tycker vi firar att jag har skrivit nästan en halv sida på samhällen. Jaha vad gör jag nu då? Jag har ju ingen aning om vad jag ska skriva! Egentligen vill jag bara ligga och kika på Vänner och äta godis. Kanske sova lite också. Imorgon måste jag ju nästan bli klar för på onsdag är det jobb. Jaha, är det bara jag som känner såhär kanske? Kan skolan inte bara vara över.


inte än

Efter skolan var jag inne en snabbis på phone house för att se om min mobil hade kommit, men inte det! Den kommer på onsdag, suck. Och jag som jobbar då, vilket betyder att jag får vänta tills på torsdag med att inviga den, inte kul, inte kuul. Nu ska jag börja med samhällen i alla fall, eller försöka! Får se hur det går. Kanske ska övertala min kära mami att köpa lite godis eller nåt, nej inte godis, glass eller chokladboll. Men det kommer inte hända så jag får drömma om det istället.


back to school

Nu var det återigen dags för skola efter vårt sköna lov. Det har gått oerhört fort och denna vecka kommer säkert också gå fort eftersom att vi har så mycket i skolan. Idag blir det samhällsplugg och lite svenska. Ska gå till The Phone House och se om min telefon har kommit in, hoppas!

tradera

Min S500i finns fortfarande på Tradera.


där ser man

Helt plötsligt fick jag energi och skrev klart naturen, se där. Det är nog första gången jag är klar med något fem dagar innan det ska in! Ska nog ta med den imorgon och fråga om det ser bra ut eller om jag har missuppfattat allt. Kanske borde göra klart mitt tal när jag ändå är igång?


pest och pina

Jag kommer verkligen ingenstans med mitt plugande, jag har iofs skrivit lite mer på naturen och ska fortsätta med det strax men när det kommer till samhällen så står det still! Aids påverkan på globaliseringen? Jaha, folk dör? Det sprids fortare, vad mer? Orkar inte diskutera om det. Sen har vi tal på onsdag och så ska vi läsa 5 kapitel i Frankenstein, jag orkar inte med denna veckan. Det borde finnas en regel som säger att man får skita i skolan någon gång per termin utan att man får göra allt man missat i slutändan. Låter inte det bra? Som tur är så får jag min nya telefon i vecka, yeey, eller jag hoppas det, man vet ju aldrig! Det kan ju hända att en bäver snor den eller så.

Happy valentines day

Var det igår ja! Hade inte tid att skriva något igår så det får bli idag! Igår jobbade jag 13-18, mycket trevligt om man nu tycker att jobba är kul. Sedan hämtade Adam mig och sedan var det middag på Jensens, gott var det! Det var nog första gången som man fick allt som det skulle vara utan några fel eller som, t.ex. brun sallad? Inte så mysigt. Sen var det meningen att vi skulle hem och kika på lite Saw filmer, men det blev bara 90210 och sedan var klockan så mycket. Nu sitter jag här och väntar på att orken att plugga kommer. vilken rolig sista dagen på lovet jag kommer ha!

färga håret?

Funderar på att färga håret igen. Det ser nästan randigt ut? det är lite jobbigt när man har brunt, guld och rött i samma hårfärg! Grr. Kan det inte bara se normalt ut. Fast vad är normalt egentligen?



fredagen den 13e

Oh no! Kom precis på vilken dag det är! Hoppas inget hemskt händer, typ att jag sätter en godis i halsen eller att min goding inte får sin cola ikväll! Eller riktigt hemska saker som jag inte tänker nämna! Ikväll blir det i alla fall fredagsmys med vänta . . . .. . INTE TACOS. big suprise? Aaa jag tror det. Men ikväll blir det faktiskt pajer av olika slag, adams mami älskar ju att laga mat, eller jag tror det i alla fall, eller så är det hans syster. Men jag klagar inte! Så blir det säkert film också, tidigt i säng för imorgon står det jobb på schemat, uscha. 1-6 dock men det är ju aldrig kul att jobba.

Jag skäms, jag har inte pluggat så mycket idag! Jag har åtminstone bestämt vad jag ska ha tal om, kollektivtrafik! Alltid intressant. Nej nu ska jag återgå till att inte göra något.

inköp

Min nya vårjacka som jag köpte innan idag!





dagens outfit

Jeans - D Brand
T-shirt - Monki







dagens

Idag var jag i stan och lämnade tillbaka en klänning som gick sönder i sömmen, från Mon Row, ganska dåligt faktiskt. Jag skulle fått ett presentkort men jag sa att jag absolut inte ville det för jag ville ha mina pengar. Han gjorde ett undantag, tur hade jag! Sen gick jag och köpte min rosa samsung men den kommer inte förens på måndag eller onsdag! Köpte även en fin vårjacka, bild på den kommer senare=) Sen höll jag Adam sällskap när han hade lunch! Nu ska jag kika lite på vänner och sedan plugga.

filmnight

Nu kom precis Alexandra hit och snart dyler väl Martina upp! Sen ska vi gå ner och hyra film och köpa thai. Ska bli mysigt. Så kanske Filip och Adam dyker upp också.

Valkyria

Eftersom jag såg Valkyria igår så tänkte jag vara lite generös och säga hur den var! hmm, OTROLIGT BRA. Om jag får bestämma. Den hade i princip allt, och jag lärde mig massa under tiden. Jag är inte sådär insatt i andra världskriget mer än små bitar, jag skulle ju aldrig kunna sätta mig ner och berätta för mina småsyskon direkt. Jag tycker den är värd att se i alla fall. Mitt hjärta bultade så högt så jag tror säkert att alla hörde i hela salongen! Det blev lite för spännande för mig ett tag, fick lite panik. Jag tror den blev så bra med eftersom det är en sann historia så man tänkte sig verkligen in i att allt de gjorde hände, eller som jag alltid gör, tycker synd om dem. Dessutom såg Tom lika snygg ut även om han hade plastöga och en hand mindre, konstigt va? FYRA AV FEM TOASTERS.! eller kanske till och med fem av fem toasters


Helt ny S500i for sale

Jag är en såndär person som tröttnar jätte fort på mina mobiler och dylikt så nu när jag har fått tillbaka en helt ny mobil på min försäkring så tänkte jag faktiskt sälja den! http://www.tradera.com/HELT-NY-Sony-Ericsson-s500i-vit-brons-2-ars-garanti-olast--auktion_84632837 . .


pictures

Så nu kommer bilderna från gårdagen =)


På Monki, här blev jag vårkär i min nya kjol, maha!


Dagens outfit:
Klänning - Paris Kate & I
Skor - Din Sko
Strumpisar - H&M
Kofta - Emolio (adams)






Jag tvingade Adam att vara med också:
Jeans - Levis
T-shirt - 80's purple
Kofta - Ingen aning





Detta köpte jag för mina shoppingpengar av adis:
3 par trosor - Gina
Foundation & sminksvampar - H&M
Scarf - H&M
Kjol - Monki
T-shirt - Monki






Taco kväll!




sådär

ovanligt

Nu är jag åter hemma efter 4a dagar hos Adam, nu har jag jätte tråkigt bara för det, vad ska jag göra hemma förutom att plugga? Ingenting, super tråkigt. Får ta och ringa Martina och Alexandra och se vad de gör för något. Snart kommer alla bilder upp också. hejhopp

18 månader


Ett och ett halvt år idag ♥   



(jag hittade ingen annan bild, hoppas han inte ser den och överklagar, sorry)

Lång dag

Nu är jag hemma från min shoppingdag i Göteborg, har handlat ganska mycket, fast inte om man tänker på hur mycket jag brukar slösa! Lite stolt är jag faktiskt. Men det funkar inte att sätta i minneskortet från kameran här hos Adam så alla bilder kommer upp imorgon, så håll ut! =) Snart ska vi laga tacos och sedan blir det bio, Valkyria! Fast om jag hade fått bestämma hade det blivit Bolt eller Australia! Tur att jag vill se Valkyria också. Nu har jag även hämtat ut min telefon, helt ny!! Vet inte om jag ska ha kvar den eller om jag ska köpa en Samsung touchwiz, lutar åt den andra alternativet. I så fall så ska väl Adam ta den jag har nu eller så säljer jag den till någon som känner sig sugen på en Sony Ericsson s500i! Nu blir det matlagning!

ge mig onsdag

Imorgon ska jag och älskling till Göteborg! Ska bli mysigt. Ja hoppas jag hittar fina saker som jag kan beundra! Fast innan vi åker ska vi kolla om jag kan lämna tillbaka en klänning som gick sönder! Väldigt dåligt faktiskt, har använt den två gånger så går den sönder, men adam har ju tappat bort kvittot men de brukar vara ganska så genrösa på Face! NU ska jag sätta mig vid tvn och mysa med A ! ♥

nu var det dags igen

Jaha nu måste jag börja plugga igen. Imorgon ska jag till Göteborg med Adam och på torsdag ska jag göra andra saker. Så det är idag och på fredag som jag hinner plugga! Orkar verkligen inte skriva ett argumenterande tal. usch! Naturkunskapen lämnar i princip alla in efter utan att hon bryr sig så den kanske jag inte behöver koncentrera mig så mycket på. Det var allt jag hade och säga.

första dagen på lovet

Fast om man räknar från i fredags så är det väl egentligen tredje dagen på lovet. Idag har jag i alla fall inte gjort¨något, just det ni läste rätt, jag har inte ens tagit upp skolböckerna, yeey för mig. Jag tycker faktiskt att jag förtjänar en vardag utan läxor nu när projektarbetet är klart.  Imellan allt "inte göra något" har jag vart i stan och ätit lunch med adam och skrivit på lite papper om min telefon, eller mamma skrev och jag tittade på. Men jag får ingen ny förens imorn. Nu ska jag fortsätta att titta på vänner.


gårdagen

Igår var det som sagt party! Vi var lite folk hemma hos mig och sedan till Swing. Vi hade väldigt roligt faktiskt. Tiden bara försvann! Idag är jag dock jätte trött men det var det värt. Lägger upp lite bilder senare på presenter och partybilder.


där ser man

Nu har vi svenska och jag ska alldeles strax börja med mitt argumenterande tal, ska skriva om djurplågerig, eller rättare sagt de stackars små gässen som blir plockade levande. Min Svenska lärare som också är min handledare sa precis att "Du har verkligen ansträngt dig nu", jaha tänkte jag? Får jag beröm nu också, det händer inte ofta från henne. VERKLIGEN INTE. Så nu känns allt lite enklare! Sen sa hon också att om min diskussion inte är bra så säger hon det sen så gör jag bara om lite, för hon hade inte tid att läsa igenom den. Ganska skönt faktiskt för nu kan jag skylla på att det var hon som inte ville läsa den så jag kunde inte ändra den! Nu har jag lust att shoppa något till mig själv men det får vänta tills imorgon.

dålig uppdatering idag

Idag har jag inte haft ork eller tid till att uppdatera så värst mycket, sorry mates! Men jag gör det nu i alla fall och det borde duga! Nu är jag i princip klar med projektarbete, så himla skönt. Fast ändå är det något som gör att jag inte känner mig klar. Jag vet att jag kan fylla ut ännu mer men jag orkar verkligen inte. Får se vad min handledare säger imorgon. Sen ska jag skicka in det! Skönt att ha det ur vägen resten utav 3an. Om jag inte får IG då och måste komplettera lite. Nu längtar jag väldigt mycket till på lördag, party med massa trevligt folk, vi ska vara här eftersom jag har fyllt år, så jag tänkte vara lite trevlig och ha lite folk här. Sen ska vi nog vidare utåt världen, dvs stan. Nu ska jag vila min rygg för det gör så himlans ont att sitta här så länge. GODKVÄLL

sleeptime

Det blev inget mer pluggande för mig(A) Har istället kikat på tv och suttit framför datorn. Men jag orkade inte, höll på att somna i princip. Nu ligger jag och tittar på efterlyst, ett väldigt bra program tycker jag, fast jag brukar inte titta på det men idag fanns det inget annat. Snart ska jag i alla fall sova så jag är pigg imorgon! Ska kanske vandra lite i stan och se om jag hittar något att ha på mig på lördag!


oj vilken dag

Nu är jag .. vänta.. vänta.... KLAR med projektarbetet! woohoo. Eller nu ljög jag lite, ska komma på hur man gör en såndär automatisk innehållsförteckning och så måste jag faktiskt fylla ut faktan lite så jag inte lämnar in det utan att ha gjort mitt bästa. Men annars är jag faktiskt i princip klar. Hoppas jag, TA I TRÄ.. Nu ska jag belöna mig själv med att ligga i min goa säng och kika på min tv. sedan ska jag kanske läsa igenom allt och lägga till om jag orkar.

projektdag

Idag har vi vår sista projektdag, eller lärarna tog bort den egentligen för de tyckte att vi inte behövde en till? Nehe, men det gör vi faktiskt så i princip alla är hemma i alla fall. Förutom de som känner sig klara. Nu är det bara två dagar kvar, ska bli så skönt att lämna in det sen och slippa tänka på det. Kommer säkert känna mig rastlös sen bara för det. Nu ska jag sätta igång med avslutningen och försöka förstå mig på hur inledning ska vara uppbyggd.

bolt

Jag vill se Bolt! Den har premiär på fredag och då kommer jag säkert inte kunna se den, sedan finns det 5 andra filmer jag vill se innan! Hur ska detta gå. Fram med stora plånboken. Nu sitter jag här och väntar på att Adam ska sluta jobbet sedan kommer han hit och hjälper mig med mitt projektarbete, eller han ska läsa igenom det och ändra lite små saker om det behövs. Sedan ska vi kika på Gossip Girl och One Tree Hill, yey =)

Hamstern är så söt.

"Jag bryter nacken på honom!"

dagens

Idag var det en ganska så kort skoldag men ändå oerhört påfrestande. skulle kunna lägga mig och sova nu, oh vad skönt det lät. Men tyvärr måste jag plugga! Hoppas ni andra kan njuta av annat denna dag istället för skolarbete..

ångest

Jag slutade plugga klockan åtta, det känns inte bra nu. Men jag var så trött och hade ont i ryggen. Jag får helt enkelt köra på imorgon! Fast det kommer folk och kollar på lägenheten då, lite jobbigt. Får försöka ignorera dem medans mami kör en rundtur. Nu sitter jag och kikar på Raw Comedy (tror jag det heter), trevligt med lite skratt innan man somnar. Hoppas jag får sömn inatt med, sov ungefär 3 timmar inatt, inte så trevligt faktiskt.!

bilder

Nu lägger jag upp alla bilder, lite blandat, orkar inte uppdatera allt ju!

Detta har jag faktiskt köpt själv!
Klänning - H&M
Skor - Din sko
Björn Axén Volumemaster
Tritoni klocka
Thomas Sabo fyrklöver

    

Detta fick jag i födelsedagspresent (två berlocker i julklapp):
Björn Axén locktång 38 mm från adams familj
Körsbär för att jag älskar det, från kusin
Tro,hopp och kärlek från mami
Guldfisk fast i silver, från mami för hon tyckte den vaa lite gullig(julklapp)
Ängelvinge, från adams familj (julklapp)
Pengar
Shoppingdag i Göteborg av ADAM♥ + lite mer




ny mobil

Jaha ja, nu har jag äntligen fått tummen ur och vält lite cider på min mobil som bara krånglade, får en ny på försäkringen så inte så farligt. Sen får Adam ta den mobilen för jag orkar inte med den mer, vill ha en samsung. Sålänge får jag stå ut med en röd liten samsung, men jag är väldigt glad för det finns körsbär som bakgrundsbild. Tack samsung. Nu ska jag fortsätta och skriva om hippies!

det var då självaste

Hon klagar verkligen på allt, om ni tycker jag klagar så är min handledare tio gånger värre. Hon ställer så dumma frågor, HA INTE OM MODE OM DU INTE KAN NÅGOT, hon kan det hon minns själv , "okej", är det mitt fel att du är typ 80 år och inte kommer ihåg allt? Står det en sak i fem olika böcker mot det du säger så klart böckerna har rätt? Hon borde läsa böcker innan hon ger mig skiten för att hon inte VET. MORR. Man borde inte få plugga eller vara sur på sin födelsedag! Som belöning gick jag ock köpte mig en berlock till mitt thomas sabo, en fyrklöver, oj vad jag kan behöva det. Lägger upp bilder lite senare ikväll på presenter och dylikt. Ha en bra eftermiddag, see you soon.

Grattis till mig

Jag har knappt fått någon sömn alls idag och varför vet jag inte. Var så trött imorses att jag glömde av att det var min födelsedag, inte bra. Det är inte kul att fylla 19 alls, känns inget. Bara att det är ett år närmare 20.

Nu har vi Info & Layout och snart ska vi börja med photo shop. Alla som inte vill göra excel provet som var i torsdags idag får inte betyget på sitt omdöme, ååååh nej, katastrof. Vet inte vad jag ska ta mig till. Spela roll ?! Det är ändå inget betyg...Hon är ju faktiskt helt pantad.

detta vill jag ha . . . . nu


Jag vill beställa från forever NU, har suktat efter deras kläder i över ett år nu men det går ju bara inte att beställa för jag vågar inte, från första början gick det inte ens att beställa till Sverige, men sen när det gick så vågar jag inte beställa p.g.a. tullen. Tänk och få hem en räkning på 1000 kr i tull, oj vad trevligt. Tror jag syr och klistrar själv då va? Nej inte riktigt men jag tror jag nöjer mig med Sveriges butiker isåfall, och asos, men så himla dålig kvalité bara. Nej nu ska jag jag sluta beklaga mig och lägga mig och läsa Frankenstein till engelskan imorgon. Projektcellerna får vänta tills imorgon. GODNATT.



forever 21

Jag vet att jag har fått svar på det många gånger genom att läsa i andra bloggar, men det verkar ändå som att ingen vet riktigt. Så är det någon som har handlat från forever och vet hur mycket tullen kostar ? Jag tycker själv att när man kollar på tullverket så blir det extremt billigt. Vore bra om någon visste. =)

inte så bra

det funkade inte så bra just nu så får pilla med det en annan gång, måste ju faktiskt plugga nu!

bloglovin

kommer prova något nytt och lägga upp en liten ruta som man kan skriva ett litet meddelande för att få fler besökare till sin blogg, kostar bara 10 kronor och ni får synas i 10 min, väldigt bra tycker jag=) Om jag hittar vart jag ska sätta in den lilla rutan.

paket

Nu är kalaset över och jag är mätt och belåten, tusan nu glömde jag ta kort på den goda maten. Jaja det var kycklingsallad och smörgåsbuffé eller vad man ska kalla det, massa gott pålägg och bröd. Och tårta till efterätt, kan inte stava det men, schwartswald, tror alla förstår ändå. Lägger upp bilder på mina paket imorgon, ska byta två stycken först. Nu sitter jag här och jobbar flitigt med mitt projektarbete, ska bli så jävla (ursäkta min franska) skönt när det är inlämnat om 5 dagar, phu.

kalas

Nu väntar jag på att mamma bli klar i badrummet så jag kan duscha! Sen ska vi förbereda för kalaset. Har inte så mycket mer att säga idag, om ni absolut inte vill veta om att jag ska plugga ikväll också. as kul! Ha en bra dag=)