gossip

Nu har Min Adam precis lämnat mig:( Vi har kikat på One Tree Hill och Gossip Girl, men sen var jag i princip i drömmarnas värld med halvstängda ögon så han tyckte jag skulle sova men jag tycker han ska komma tillbaka. Men jag får väl lyda honom och sova. Vilket jag ska snart! Ska bara göra något oviktigt först (datorn). Godnatt.

Last week

Kom på att jag inte delat med mig av vad jag köpte förra veckan

Tunika - Gina Tricot


Jeans - Gina Tricot

nytt tillskott

I garederoben :D

Efter skolan var jag så shoppingsugen så jag och mami åkte ner till stan för att shoppa lite! Trevligt var det, så hann vi med en liten fika innan vi var tvugna att åka hem och laga mat.


Gissa vad som fanns i denna påse? Hämtade ut en liten sak på posten



Detta shoppade jag idag!

Zebra mönstrad sjal
Vitt linne - H&M (Köpte mami åt mig)



Tee från H&M (Också från mami)



örhängen och armband - Kapphal


Persiko färgad blus - H&M Trend (Baksidan)


Framsidan


Slutligen:
DESSA FANNS I PÅSEN. Somriga D Brand jeans

nytt i garderoben

Nu har jag shoppat lite nytt till garderoben och då menar jag lite,

Klänning - H&M



Helt plötsligt fanns bara dessa leggins på Gina efter att de vart slut, eller så har
de bara gömt sig för mig. De är lite små men de kostade bara 49 kronor så
det var ingen större förlust =) & Svarta strumpisar såklart

Fullt upp

Hur har min helg sett ut? I fredags jobbade jag i nio och en halv timma (ja ni läste rätt) Fy fan säger jag bara, riktigt trött var jag och jätte sur när cheferna bara står där och klagar på allt man gör bara för att de vill ha det på ett annat sätt,MEN HAR NI TÄNKT PÅ ATT NI INTE ALLTID VET BÄST. (jag måste få avreagera mig lite) Om 6 bilar står i kö och ALLA väntar på samma sak dvs pommes, visst låter man dem stå i kö då när det är ca 40 sek kvar tills de är klara. NEJ då ska man köra fram bilarna och låta någon stackare gå ut i onödan i regnet när alla väntade på samma sak, så onödigt. ARG BLIR JAG. Morr.

I igår var det flytt som stod på schemat, jag vägrade bära möbler och sådant för jag får så ont i min rygg och handled, jag vet att jag låter som en gammal tant men jag skyller på gamla tränings"skador". Ja det tog bara 4 timmar faktiskt, tack vare alla som hjälpte till. Sen var jag stressad för då skulle jag till Alexandra och duscha och sedan laga tacos innan resten av folket skulle dyka upp. Det hann vi och mycket mer. När jag , Alex och Martina var mätta och belåtna beslutade sig de andra att dyka upp en efter en. Tanken var inte utgång, men det blev det. Bilder kommer senare.

Idag har jag varit jätte duktig och packat upp alla mina lådor och fixat garderoben, jag hade behövt en garderob till faktiskt, men vad ska man göra. Nu har jag ont i hela kroppen och mamma belönade oss med Burger King, körsbäret på glassen må jag säga. Ska snart krypa ner i min säng och se om det nya rummet ger mig ro i sömnen.

Som sagt, fullt upp!


snart är det dags

Nu är det bara två dagar kvar tills flytten, yey.

Igår var vi och provade våra balklänningar, men hon hade inte min färg eller storlek inne så hon skulle beställa, får hoppas att det blir bra sen när den väl är klar. Annars blir jag orolig. Det kliar verkligen i fingrarna på mig, jag måste shoppa. Jag har hittat så mycket som jag vill ha, men jag kan inte köpa allt ju! Då är jag pank sen. Får hoppas jag klarar mig utan pengar ändå kanske? Kläder måste man ju ha i alla fall. Nu ska vi ha samhäll, gud så trevligt när min mage kurrar.

känns som igår

Känns som det var igår jag skrev "Nu är det måndag igen" eller vad jag nu skrev. Men nu är det måndag i alla fall. Helgen har spenderats åt skolan faktiskt, i lördags var det TUR mässan i Göteborg så dit blev vi tvingade klockan 8 på morgonen, as kul - not. Men kul hade vi ändå. sen va det bio med Adam , Shopaholic. Jag är nog den enda som älskar den, skrattade i princip hela tiden, alla måste trott att jag var helt bakom flötet. Efter bion var det middag på Oliven, det var mumma. Och idag jaa idag är jag glad. Snart är det flyttdags och löning. Och tro det eller ej jag har pengar på mitt konto, mamma var så snäll och förde över så jag slapp vara fattig. Idag har jag bara pluggat rättskunskap, inge kul. Nu blir det tv.

det va tider det

Nu har mamma tjatat på mig i veckor om att städa ur ett skåp där jag faktiskt har samlat alla böcker jag någonsin skrivit något i från klass ett tills nu! Helt sjukt. Så idag tog jag tag i det, slängde det mesta, men hittade en del roliga minnen som till exempel en hemlig klubb som jag och en gammal vän hade i trean, haha. Vi hade ett hemligt språk också, det ni.



Det är en raket för er som inte ser det!





Familjen polkagris, fint va? Lägg märde till pojkens hår, haha. ?

plugg

Nu känner jag mig duktig som redan har satt igång me pluggandet! Mami kom hem precis så nu har vi valt ut tapeter till den nya lälgenheten, kommer bli sååå fint :) Nu är det bara en vecka och två dagar kvar, men tapetseringen sker inte innan vi flyttat in plus några veckor till. :( Men det får väl gå. Nu ska jag fortsätta med mitt pluggande och äta mitt godis, nam nam =)

onsdag

Nu har vi turism och det tog oss ungefär 3 minuter att göra 6 frågor till turistmässan på lördag. Det borde vara olagligt att ha skola på en lördag. Visst? Jag måste gå upp 6! ! Inte nog med det så är jag inte nåt stort fan av att gå runt i timmar och bara titta på saker. Men det väntar något spännande på lördag kväll iallafall, A skulle överaska med något, jag blir alltid så nyfiken, jobbigt....

studentmössa

Hiho idag fick vi våra studentmössor, nu känns det inte så långt kvar! På tal om annat så ligger jag och kikar på Desperate Housewives när jag borde plugga! Men snart är det slut så då ska jag vara flitig. Min kära mor har magsjuka också, undra om jag blir smittad? Har aldrig haft det, men alla säger att det suger. I wouldn't know.

pest måndag

Jag tycker inte om måndagar :( Då har man massa prov och inlämningar framför sig igen! Fast det har man väl alltid. med tanke på att min chef inte fattar vad att gå i skolan betyder så fick jag smita från skolan idag, inte bra alls. Ska ringa och säga till imorgon så jag inte får några dagtider i April, för då blir jag suris. Fick även reda på att jag inte har fått ett papper med frågor till religionsprovet imorgon. hum. Dåligt av läraren tycker jag allt, de ska faktiskt kolla upp så alla har allt innan provet, men tanke på att jag var på förra veckans lektion så är det inte så svårt att fråga bara. Men det är bara att göra det en annan gång. Blir skit bra! Nu är det bara 12 dagar kvar tills flytt! Ska bli spännande men ändå lite sorligt, jag har ju växt upp här på soliga Norrmalm! Nu ska jag jag se på tv och snart sova, trötter.

yesterday

Jaha, gårdagen blev inte som planderat om man säger så! Tanken var tacomys och tv, och det blev det minsann! Men det blev också party konstigt nog. Vi fick ett litet infall och drog ut helt enkelt. Vilket resulterade i att Alex försökte tugga tuggumi med pappret på medans hennes magkatarr spökade samtidigt som vi skulle gå. Martina blev lite otålig men väl inne på Swing var hon redo för dans och en shot som resulterade i att hon försvann spårlöst. Men vi fann henne igen. Kvällen avslutades på Mcdonalds som vanligt och Alex köpte mat trots att hon inte kunde äta den. Sen sov jag som en stock, och jag är nog den enda som mår prima skinka idag!

lördag

Idag blir det tacomys hos Alexandra och melodifestivalen, får se hur länge jag orkar hålla ögonen öppna, är inte sådär jätte intresserad utav denna årliga festival. Men Alex och Martina vill se så jag får hålla ut!



Kvällens kläder:

Tee-H&M
Kjol - Gina
strumpisar-H&M
Armband - Thomas Sabo
Örhängen - Från A


fredag

Jaha ja, då var det helg igen. Äntligen en helg då jag får sova och jag bara sånt jag vill bortsett från att plugga då:( Har tre prov nästa vecka. Låter som en trevlig vecka va? Dessutom jobbar jag på måndag dag, inte bra! Men min chef fattar ju inte att jag går i skolan så. Så idag blir det mys med Adam och imorgon mys med Martina & Alexandra. Imellan allt mys står det plugg på schemat!

Studentklänning

Jag vet att jag är ute i god tid men snart är dem slut !



Denna köpte jag idag med =)

I promise

Nu klagar människor på mig att jag inte skriver tillräckligt mycket, igen! Jag ska. Jag glömmer av det. Men just nu händer det inte så mycket, eller nu ljuger jag as mycket! Händer massa roliga saker som jag inte avslöjar ännu, kanske inte alls faktiskt. Men om två veckor är det flyttdags i alla fall och mitt rum är tomt och opersonligt, tråkigt. Men snart så! Inhandlade en vårkjol idag och min studentklänning, bilder kommer. Sitter just nu och funderar på om jag ska fortsätta äta min ostmacka. Låter som en bra idé. Slut på det korta inlägget.

helgen

Inte så mycket att berätta om min helg. Jag jobbade till ett igår natt, fy! Och jag har fortfarande ont i hela kroppen och ikväll ska jag jobba igen. Trevlig helg va? Har hur mycket som helst att plugga men jag har ingen ork över. Tur att jag slutar tidigt imorgon så jag i alla fall hinner bli klar med min filosofi.