The Notebook

Jag tror jag har hittat en ny favorit film! Innan har det verkligen varit En kärlekshistoria och alla Harry Potter filmer. Och honom tänker jag aldrig släppa, han har ju trots allt varit favoriten sen jag var elva (A) Men när jag och Caroline såg The Notebook (dagboken) så måste det bli nummer ett, vill se den nu nu nu nu, men carro har lagt beslag på den hela veckan , dumma:( Hoppas jag får den imorgon så jag hinner se den innan vi ska lämna tillbaka den på lördag .

Betyg : ♥♥♥♥♥  + ♥



185197-218

   
Amor vincent omnia

Fortuna caeca est

Äntligen uppdaterar jag! I veckan har jag tränat lite mer än innan faktiskt, trots att det var min sista träning (i cheer iallafall) dummadummadumma fotjävel. Hatar den, kan inte göra något utan att det gör ont. Kommer sakna allt glatt cheerfolk, men jag kommer säkert hälsa på iallafall, så lätt blir ni inte av med mig (A) I tisdags var jag, Adam, Martina och Alexandra i Göteborg och shoppade. Jag köpte endast en jacka, fast en väldigt fin jacka om ni frågar mig, hihi. Alexandra köpte upp hela Göteborg tror jag. Så fick jag och Martina äntligen äta Burger King, så vi har längtat. Igår var det UF Kickoff på Åhaga, det var lite halvspännande och samtidigt tråkigt. Den enda roliga att lyssna på var någon nisse från piteå, as kul - OCH DE BLEV MOSSGRÖNA! sedan gick jag i stan med Martina ett tag och sedan med Carro, sammanlagt blev det 4 timmar, var hemma klockan sex och hade endast köpt lockspray och en väska. hemsk tanke. Får shoppa mer imorgon med Adam eftersom att ingen ville gå med mig idag! Jag vägrar gå på idrotten imorgon bara för att jag ändå bara får gå och jag känner att jag lika väl kan gå i stan sen (pågrundavmincpfot) har inte lust med att gå upp halv nio för att ta mig till Ramnavallen och va där en timme och sedan hem. Resten av dagens lektioner är inställda för vi har någon resursdag. Sedan ska jag jobba vid fem och sen hem till adis och göra något? halvsova kommer nog jag göra iallafall. Nu ska jag studa min svenska bok - Songoalla, ganska bra faktiskt. Men än så länge är Tristan och Isolde så mycket bättre.

Dagens outfit:

185197-215

    


nyshoppat:
Jacka - BikBok 799:-
Väska - H&M 198:- (men fick den för 150:- , hihi)

DAGENS
Jacka - BikBok
Klänning - Gina Tricot
Strumpbyxor - H&M
Leggins - H&M (lånade av martinis)
Skor - Asos.com
Armband - Fått av gammelfarmor
Sjal - Vero Moda
Väska - H&M
Örhängen - Kicks



Lyckan är blind


 


myshelg

Fredag:
Jag slutade skolan och sedan åkte jag hem för att duscha och byta om innan jag åkte till Adam. Vi lagade Taco's (eller mest han) och sedan bio - Supersugen. Har nog aldrig skrattat så mycket åt en film i hela mitt liv. Tog aldrig slut. Fast i mitten blev jag lite nervös att de aldrig skulle komma fram till den jädra festen! men det löste sig. Sedan åkte vi till mig en stund innan han skulle hem. Sen somnade jag nog med en gång.

Lördag:
Jag jobbade till fem och sedan mötte Caroline mig och vi åkte hem till mig. Det var väldigt bråttom. På en kvart fick jag duscha,klä på mig och packa ner smink eftersom jag inte hann det. Sedan åkte vi till stan och köpte godis innan vi åkte hem till henne för att laga ännu mer Taco's (hehe, tur att det är min favoritmat) Vi åt hur mycket som helst samtidigt som vi kollade på Deal or no deal! så himlans kul. Vi kände os riktigt tjocka efter den måltiden. Sen åt vi massa godis och kollade på The Notebook, så fin! jätte sorlig. Måste se den igen! Jag vet att vi är ganska mycket sega, hela världens befolkning har väl redan sett den för jätte länge sedan. Vid 12 tog jag bussen hem för att sova. mums.

Söndag:
Idag har jag jobbat och sedan åkte jag hem och duschade innan Martina kom hit och försökte hjälpa mig med ekonomin. Vilket inte funkade så bra. Jag har gjort klart politik saken iallafall. Nu är jag trött. Ska se om det finns något på tv annars ska jag ligga och läsa min svenska bok tills jag somnar.

dagens meny

Idag började vi tjugo i 12 med spanska, som gick ovanligt sakta. Sedan svenska som också gick ovanligt sakta. suck! Jag rekommenderar inte laktosfri risgrynsgröt. bläsch. Sedan åkte jag hem med alla min tusen skolböcker och duschade. Kommer bli en jobbig helg. Eller aa jag duschade inte med dem. hmm. Ikväll är det bio med Adam! Kommer säkert somna, är hur trött som helst. 




Strumpbyxor - H&M
Klänning - H&M
Jeansjacka - Weekday
Skor - Reebook (köpta någonstans)
Ej med på bild:
Armband - fått av gammelfarmor
Örhängen - glitter

klippklipp?

Idag var det upp och hoppa och åka till skolan! Som alla andra vardagar. Hände inte speciellt mycket, vi hade lika kul som alltid när vi springer undan till något annat rum än klassrummet och cpar loss. haha. Nakdelen är väl att vi inte får något gjort, men det tar vi igen senare. Sen gick jag hem och vilade mig och försökte få bort min huvudvärk, vilket fungerade ! Har försökt pluggat, men det har inte lyckats så bra. Tur att jag inte har någon press på mig just i denna stund då. Och just nu är jag bara SÅ trött på mitt hår, det är slitet och det bara hänger och gör absolut ingen nytta! Vill klippa mig nuuuuu, inte om en månad eller något sådant, helst denna veckan. Annars gör jag det själv! Där med basta. Fast det skulle jag aldrig göra. Snart ska jag lägga mig och läsa Singoalla, och sedan sova. Börjar åtta imorgon med UF, vilket gör det värt att gå upp. Längtar . Mon cheri ( : maha.

ge mig

185197-209185197-208

Den kallar jag adorable!! massa rosetter på den också, det är ju bara så mig. Synd att det kostar ca 1,300, med tanke på att det börjar bli riktigt kallt nu! Måste investera en varmare höstjacka.
(bild lånad från asos.com)

what ever you want and more

Egentligen har jag varken tid eller ork för att skriva ner vad som händer varje dag, men jag ska försöka bättra på mig så jag slipper höra klagande på hur dålig jag är på att uppdatera! grrr : ) I lördags var det mys med Martina och Mathilda ! Vi åt på Spice n Rice och sedan spenderade vi en halvtimme på videomix med att värma oss och köpa godis innan vi tog bussen till Adam för att bränna en film , som söööög (the shining) Sedan åkte vi hem till Martina och halvsov medans vi halvt tittade på filmen. När filmen var slut var klockan ungefär tolv och då begav vi oss ner till stan för att se vad som pågick, mötte en överfull Adam och massa andra som var likadana! Kul. Det var iskallt i stan så jag och Martina tog tio över ett bussen hem och sov ! Igår (söndag) jobbade jag till fem, skulle slutat fyra men fick jobba lite mer. Tanken var ju sedan att jag skulle plugga svenska men det var jag för trött för så det fick bli tv/datorn! 

Idag har jag varit i skolan, vi har väldigt mycket tur! alla lärare är ju sjuka så det blir mysschema! Våran cafébok i UF kommer nog bli bra. Hoppas det iallafall, alla kommer överens och det är väl en fördel? Sedan begav jag mig till träningen för att än en gång kolla på och vara med på det jag kunde göra, vilket inte är mycket. Hungrig som en bäver var jag också. Nu har jag ätit och ska sätta mig och kolla på The Simpsons och two and a half men ! nice.

feels like sunday

Igår jobbade jag till 22.00 sedan bar det av till Martin och party! Alla var helt vilda när jag kom, vilket var ganska kul, trots att det var ca 12 killar och 3 tjejer just då, sen blev vi 4. Vid 11 kom även resten av flickorna <3 ! Har ont i min fot nu efter allt dansande, det var det värt. Ikväll blir det Spice & Rice med Martina - mys.





he tells her there will be a new chapter
But she feels no different after

.

-Ingen sörjer när du dör,
Ingen ska sakna det du gör

I really suck

Lite dålig jag är på att uppdatera! Men jag hinner verkligen inte och när jag väl gör det så orkar jag inte, det gör jag egentligen inte nu heller, men jag tvingade mig till att skriva lite iallafall! I veckan har jag bl.a. "tränat", jobbat och pluggat. Blir ingen träning för mig på ett tag p.g.a. att min fot har börjat göra ont igen, så jag får sitta och kolla på och göra det jag kan (sit-ups just nu) I helgen har jag varit med Adam och igår var det party ! yeey. Det var helt okej trots att det var iskallt. Helgens höjdpunkt var nog bowling och lagmiddagen i fredags, det var mys ( : ! Nu vill jag bara sova! Lovar att bli bättre på att uppdatera när allt kommer igång igen.






185197-207




Stadsstunting :  )
185197-206



.

Orkar inte gå in på detalj om vad jag har hitta på i helgen! Men jag har varit med Adam, ätit massa godis. Middag hos mormor och sedan party!,och mer mys med Adam. Jobbat och degat hemma. Min helg i korta drag. Godnatt