You are crazy gentle in the way you kiss

Det kändes lite konstigt att inte gå upp och åka till skolan imorses faktiskt. Vi hade inställt i idrott och svenska så jag och säkert halva klassen orkade inte gå på språket. Bara onödigt. Istället tänkte jag träna med Mathilda men hon svek mig, big suprise (A) Hoppetossan skulle jobba tidigare, grrr. Invigningen av Svensons får vänta tills på söndag istället om jag har pluggat klart då. Jag gick i stan med mami istället och åt mat och fikade på Orion. Sedan åkte vi till Knalleland och kollade lite också. Hittade massa saker jag vill ha. GE MIG JULAFTON. Sen var jag tvungen att åka och jobba, det var en kul dag trots att jag inte var sugen på att jobba. Men det var roligt folk så det blev kul. Maha, äpplepaj utan äpple. Nu är jag tröttis och funderar på att sova, har så tråk.

you make the sun come up on a cloudy day

Nu har jag köpt min mobil, fast jag vet inte om jag vill ha den längre :$. Jag vet jag är jätte jobbig. Men jag saknar min andra lite nu. Även om ljudet var sönder och det cpade när någon ringde ibland. Det blir säkert bra får jag hoppas. Köpte äntligen träningskort också, yey. Det kortet de måste ta är ju verkligen inte ett måste enligt mig. uscha, vill träna nu! Fast lite pinsamt och träna själv. Får tjata på Nicole. Nu ska jag snart sova och förbereda mig för en lång skoldag följt av jobb. Hej sjukanmälning på fredag, måste plugga som en iller på högvarv.

Been a minute and we still holding it down
Butterflies every time you come around
You make me, so crazy


jultomte

Idag säger alla att jag ser julig för mina röd/oranga strumpbyxor och min stora gosiga tröja. Bara för att jag längtar till julen sätter igång, mysigt. Jag orkar inte med allt pluggande, kommer gå under. Nu har vi engelska läxa, engelska inlämning, svenska/samhäll inlämning, massa UF-skit, Företagsekonomi, svenska läxa, hmm det var nog allt. Och det mesta är under nästa vecka. Borde väl egentligen inte sitta och skriva här utan plugga istället men kan inte koncentrera mitt arbete i skolan, gör det bättre hemma. Inte för att det blir speciellt bra. Jag kan ju trösta mig med att jag har börjat på på en av sakerna iallafall. Ska kanske köpa min mobil idag, får se. Det blir nog den svarta. Kanske får köpt en julklapp om jag har tur och idag SKA jag fixa träningskort, det är bara så jobbigt att ta sig dit. Hoppas ingen man känner tränar där. Det vore för hemskt. Nu ska jag fortsätta med vad mina namn betyder. Det är lika meningslöst och tråkigt som det låter.

Yeeey : )

nooo!

Nu har jag ingen bok att läsa mig till sömns med, that really sucks! Och jag kommer inte kunna sova heller för att hela Sverige har sett Ugly Betty utom jag. Imorgon kommer jag vara trött, I know it. GODNATT!  eller inte . .

AdamAdamAdamAdam ♥

Dagens och gårdagens shopping

Igår när jag skulle köpa en röd dunparkas så var den slut! Just my luck, så det fick bli en dunjacka från H&M istället, fin den också. Väldigt gosig.



Idag köpte jag vinterskor, täck"stift" och vantar. Nu är jag redo för vintern.
 

Täckstift - Mist Stockholm
Vantar - H&M
Skor - Din Sko
(Jackan är också med)

morr

Dagens höjdpunkt var ugly betty men som förstördes av min mamma som skulle kolla på BONES !!! hata hata hata, man behöver inte kolla på tv 24/7, men JO det måste tydligen hon. (nästan) Känns så iaf. Jag begär tvn en timme i veckan och då får jag inte ens kolla. . Egoism på högsta nivå. morr. Ge mig en egen tv, jag hade ju en innan men den använde jag aldrig. damn it. Får önska mig en i julklapp.

orkar inte

Jag orkar inte med allt pluggande! Så tråkigt. Ge mig lov, jag orkar inte ens räkna dagarna till jullovet. Det får Mathilda hålla kolla på åt mig. Har pluggat mellan 6 och kvart över 7 iallafall. Alltid något, sen blev jag distraherad av annat. Nu är det Ugly Betty, yeey. Dagens höjdpunkt.

you make me smile
Please stay for a while now
Just take your time
Wherever you go

The rain is falling on my window pane
But we are hiding in a safer place
Under covers staying safe and warm
You give me feelings that I adore

You give me feelings that I adore

Egentligen är jag för trött för att ens skriva men jag känner att jag måste bli bättre på att uppdatera. Har inte sovit speciellt mycket inatt på grund av att Adam inte kan ligga still. Jag är ganska lättväckt. Inte för att jag tror jag hade varit speciellt mycket piggare om jag hade sovit som en stock hela natten. Jag blir aldrig tillräckligt pigg. Nu har vi Företagsekonomi och det suger som vanligt, det är verkligen så tråkigt. Vi arbetar med Gina Tricot och deras marknadsföring. Så kul, inte. När denna otroligt långa och tråkiga dagen är över ska jag köpa vinterskor och ett par jenas. Ska kanske köpa lite julklappar när jag ändå håller på. Sen blir det massa pluggande. Vi har två inlämningar nästa vecka, can't wait.

Here you go

Detta har jag inhandlat i helgen:

Fredag


Glitterklänning - H&M
Anti frizz serum - Bond (Osis+)


Lördag:
 

Skjortklänning med fickor - H&M
Christina Aguilera parfym
- Grands Parfymeri (skumt jag vet)
Rosebud lip balm, Minted Rose - Nån skum affär
Minstpastiller + spegel - samma skumma affär (dock är den en av mina favoriter, men man ser inte vad den heter)
Hanky Panky - NK
Strumbyxor i något knepigt material
- H&M

inte vår helg

Trots att denna helgen har vart mycket händelserik och rolig så var det inte direkt min och martinas helg i tur! Mer om det senare.

Jag flög upp ur sängen igår morses för att duscha och fixa lite innan jag åkte till Martina för att låna hennes plattång, Carro har min. När det var klart tog vi tåget halv elva till Göteborg för att spendra hela dagen i Götebors alla 1000 affärer, och jaa vi besökte de flesta 3 gånger. Vet inte hur vi lyckades. Jag fick köpt ganska mycket på min shoppinglista utom en vinterjacka. Den får jag inhandla imorgon samtidigt som mitt träningskort. Mobilen får vänta tills på onsdag så jag hinner tänka ordentligt på vilken jag vill ha. När vi skulle återvända till kära Borås fick vi vänta på tåget i en jävla halv timma innan de fick igång det. Sen när vi skulle ta oss till Robin senare på kvällen var bussen tolv minuter försenad! Och inte nog med det så var det snöstorm. Ingen bra början på en kväll som var helt okej kul, bortsett från att adam inte mådde speciellt bra, BORING. Klockan två var jag hemma och färdig för en natts sömn - godnatt

  

HJÄLP MIG ! dagens i-lands problem.

Idag ringde jobbet och frågade om jag kunde jobba och eftersom jag hade missat väldigt mycket på dagar och hade helt glömt av att jag skulle jobbat igår och inte idag så kunde jag ju inte säga nej. Resten utav kvällen kommer bestå utav plugg och lite mer plugg. Det får bli total isolering nästa vecka.


Just det ! Min ersättnings I-pod fast en Samsung och inte en svart utan röd.

even the best fall down sometimes

Idag har jag vandrat runt på stan mellan klockan två och sex , jobbigt jobbigt. Köpte inte mer än en klänning och ett serum till håret. Sprang mellan ALLA telefonbutiker för att bestämma mig vilken mobil jag ska köpa? Har nog bestämt mig nu. Det blir nog inte den lila Sony Ericsson som jag har spanat på ett tag utan som jag tror nån äldre modell, den duger. Jag slipper ha kvar mitt 3 kort och det är huvudsaken för jag är trött på dem. Det krånglar bara. Lägger upp nån mysig bild imorgon. Sedan åkte jag och mami och handlade taco ingredienser och hyrde film. Det var mysigt. Resten utav kvällen har jag bara suttit här, dvs snart två timmar. Usch. I ljus och i mörker är ni alltid mitt hopp och min helande tröst.

Klockan halv elva imorgon går mitt och martinas tåg mot Göteborg. Shoppingtåget, alla som ska spendera sin lördag i göteborg med shopping kommer ta det tåget. Nej det hoppas jag inte, de flesta tar nog 12.19 tåget? Jag ska leta en vinterjacka och förhoppningsvis lite kläder och nån julklapp kanske. 

jag släpper din hand för ett helt vanligt återfall, för att få nåt förstört.

Mån - Ons

Jag blir så trött på min MP3, jag fick tillbaka den och då var det fel på den iallafall, så idag reklamerade jag den faktiskt. Ville bara informera om det innan jag berättar om min vecka so far. Jag fick en ännu nyare, thihi. Den är fin och röd. Passar bra nu i juletider.

Min måndag var mer eller mindre meningslös, kommer inte ens ihåg vad jag gjorde. . .

Igår var jag på kalas hos adis mami, det var mysigt och underhållande på olika sätt. Jag kunde äta allt iallafall (A) ingen laktos på långa vägar. Sedan blev klockan åtta och då smög vi undan och kollade Ugly Betty och sedan Desperate housewives, (eller jag tvingade honom att kolla, muaha)Sen åkte jag hem.

Snart ska jag jobba, hejhopp.

Söndagar suger

Mådde inte prima skinka denna söndagen, men det var inte så farligt. En hel del berodde på att jag inte hade sovit något på hela helgen. Jag pluggade inget och jag gjorde inget vettigt alls, om inte att sova räknas dvs.

Lördag

Jobb 11-17, tråktråk. Var underligt trött och gäspade hela tiden. Men tillslut fick jag äntligen åka hem och göra mig iordning innan Nicole kom och vi gick ner till bussen. partyparty. Det var hyffsat kul, inte överdrivet kul och inte tråkigt heller. Vi gjorde det ganska kul. Men sen kom inte bussen så efter en halvtimme tog vi en taxi, morr. Undra om man kan skälla på dem? Väl i stan åt vi MAT, då var jag hungrig. Sedan åkte jag och adis hem och sov.

Fredag

Dagen började som vanligt med Skola och sedan bar det hemåt för att hämta Martinas present och åka ner till stan för att försöka möta Nicole i smyg innan vi träffade Martina, tur att hon inte såg oss, phu! Sedan beställde vi mat på Spice and Rice och gick och hämtade henne. Hela idén med att låta det vara hemligt var ju hopplöst, hon misstänkte ju vart vi skulle iallafall eftersom det är typ den enda restaurangen på hela allégatan. Det var gott! Sen åkte jag och jobbade, pust. Och när jag kom hem gick jag mer eller mindre och la mig för att sova innan nästa jobbdag.

love makes the world go around

Idag var det otroligt nära att jag försov mig med mening. Jag tänker varje morgon att jag ska ligga kvar och hoppa över de första lektionerna, men efter så mycket tänkande om jag ska det eller inte så kan jag inte somna om iallafall. Skolan var extra tråkig idag, tur att jag fick besök av adis. När jag kom hem började jag läsa min engelska bok, men efter tjugo sidor gick ögonen i kors så jag gav upp det och sedan har jag bara kollat på tv. Fick även mitt armband från Kyss Johanna idag, mycket fint. Imorgon slutar vi 12.10, sen ska jag fixa bilder till vår cafébok, pust.


Love makes the world go around

Dagens outfit:
Klänning - Gina Tricot (mami's)
Linne - H&M
Leggins - H&M
Örhängen - H&M
Skor - Reebook
185197-243



Söndagens Outfit

185197-239

 



Klänning: Gina Tricot
T-shirt med rosett tryck: H&M
Linne: H&M
Strympbyxor/leggins: H&M
Skor: Reebook
Halsband: Kedjan tillhör Adam och hänget - fått av mamma.
Örhängen: Gina tricot (körsbär)

snabb helg!

I fredags var det den första dagen på Mariedal cup och det blir roligare för varje år. Mariedal gick iallafall vidare, fast sen sabbade dem allt någonstans på sömdagen. Kommer inte ihåg. Lördagen var roligast iallafall. Orkar inte berätta så mycket mer, är super trött. Jobbade igår också. - Grattis till Enskede som jag förövrigt inte har någon aning om vart det ligger?

Bilder:


1. Mariedal mot Kristianstad (tror jag)
2. Fishy! + coffe, gurra
3. martina är inne i spelet
4. Underhållning
5. I final, Enskede mot elfsborg 3.

.

Jag släpper din hand för ett helt vanligt återfall för att få nåt förstört, I ljus och i mörker i växlande väster och öst  är ni alltid mitt hopp och min helande tröst och säg att jag gärna kommer åter ifall allting är förlåtet för jag har kämpat med en dröm och jag ville inga brustna hjärtan men du blir kanske aldrig en vän igen ? - en mot en tills vi faller

dagens outfit

185197-232

Klänning. MQ
Polo tröja. H&M barnavdelning (faktiskt ja)
Leggins. (martina's + mina egna strumpbyxor under)

Mariedal cup?

Idag vaknade jag hos Adam och var hur trött som helst. Känns ändå som att jag har sovit bra inatt, men tydligen inte. På spanskan fick vi leka, och enligt henne är det as kul att spela bingo och gå runt och leka att man träffar varandra på en flygplats tio år framåt, men suck! Och Kirsten vår virriga mentor/svenska lärare kom inte till lektionen så efter tjugo minuter kollade vi vart hon hade tagit vägen och tydligen hade hon glömt av vår lektion? Så när vi knackar på står hon och äter en bulle och ser allmänt förvirrad ut. haha. Jag har läst ut min svenska bok idag också, det tog inte lång tid alls, nu har jag bara engelska boken kvar.


Som om jag inte vore där - Slavenka Drakulic
Lucy Sullivan is getting married - Marian Keys

Ikväll blir det kanske Mariedal cup med Martina, vet inte ännu. Vi ska hitta på något iallafall. Eftersom att jag äntligen har fått min kamera så hade jag tänkt lägga upp mina inköp, men jag orkade inte ta kort på allt så det får bli denna månadens inköp.


1. ♥ Lars winnerbäck
2. Stövlar - Din Sko
3. Nagellack , Depend & Mavala
4. Körsbärsörhängen, ofcourse
5. Linne - H&M, Klänning - H&M, T-shirt med rosetter ♥ - H&M, winnerbäcktröja - winnerbäck-konserten
Och den andra klänningen var cp så den fick inte vara med.


jag släpper din hand

Jobb igår tills 22 och sedan hem direkt och försöka sova, vilket är omöjligt när man är så uppe i varv. Fick sova fem timmar iallafall, är väldigt trött nu efter åtta timmar i skolan. Fick äta mcdonalds med Mathilda och Josse iallafall, det var gott. Nu känner jag mig onyttig. Men snart ska jag och Nicole köpa träningskort, äntligen! Sover ganska dåligt när jag inte får träna. Blir pigg på något sätt, men ändå tröttare. hum. Ikväll får jag se vad som händer, ska kanske läsa i min engelska bok. Har bara hunnit läsa 150 sidor, varav 120 idag, tjoho. jag släpper din hand för ett helt vanligt återfall, för att få nåt förstört

Ge mig inte tisdag

Den första lektionen imorgon är Företagsekonomi B, vilket innebär PROV. Vill inte, vill inte.  70 frågor att plugga in och massa knepiga ord. Jag kan det dock hyffsat bra och ska plugga medans vi kollar på film hos Adam. Har en liten fusklapp också som jag ska plugga in, och när jag kan den så kan jag väl de mesta frågorna. Fick VG på min engelska uppsats. Hade vi haft kjell så hade det väl vart G eftersom han inte vet hur man lär ut någonstans, tur att vi har en ny nu som är från england och kan det hon gör. Bara inte Kjell kommer tillbaka efter jul! Även om man saknar hans skämt lite. Jag borde plugga! Ska ta och göra det lite innan jag åker till adis.

Köpte en klänning till idag! Borde ta kort. Kanske ska göra det istället för att plugga? hmmm.

min nacke!

Igår började dagen med att vakna hos adis och sedan åkte jag hem för att inta min plats där jag tanken var att jag skulle spendera iallafall en timme med att plugga ekonomi, det blev en kvart.  Jag kollade igenom alla 70 frågor två gånger och sedan var jag tvungen att fixa massa saker inför kvällen där party hos Amanda stod på schemat. Det var faktiskt ruggigt kul och det var bara goa människor. Klockan bara sprang iväg. Jag fick äntligen träffa Sandra och Sara också, yeeey (: Det var längesedan. Efter ett antal timmar hos Amanda vandrade vi ner till stan, vilket var ca noll steg eftersom hon bor mitt i stan. Vi åt mat och sedan åkte jag och adam hem till mig för att sova. Jag gjorde nåt väldigt underligt i min sömn, jag vaknade och drack vatten sedan somnade jag med glaset i famnen och någon timme senare vaknar jag och välter ut hela glaset i sängen, mysigt.

Idag har jag jobbat i 6 timmar, pust. Sedan pluggade jag och jag kan det inte. Men får plugga en timme imorgon eller något liknandde. Jag har otroligt ont i min nacke, ge mig massage. Skola imorgon, can't wait, not.! Fy bubblan. Vill verkligen ha mera lov.



1. Vi leker PIP leken, as kul
2. Timmy och jag
3. Linda och jag.
Kommer mer bilder sedan..


en mot en

Klockan kvart över två ska jag möta mormor och äta lunch med henne. Gott. Fast jag är väldigt mätt efter min frukost fortfarande, hoppas jag blir hungrig. Sedan ska vi kika i stan och klockan fem ska jag jobba till tio. Seda får jag se vad som händer. Kanske ska til Adis om han lever efter sin tenta, muaha, annars åker jag hem och sover. Imorgon är det en pluggdag, can't wait! bläsch.


trötter

Nu vill jag bara sova ! Det var kul på jobbet trots att jag var hur trött som helst, sedan hämtade Adam mig och vi hämtade Martina och sedan handlade jag bröd så jag kunde äta min kvällsmat, namnam. De tittar på tv och jag vill sova. Filmen suger så jag orkar inte kolla mer.

Du är oslagbar

Det blev ingen Torkel eller Chuck igår! Dem funka inte på min DVD, bara för att Martin är retard och bränner helt cp! hihi. Vi kollade på Flushed away och Hipp Hipp istället. Kul det med. Även om jag höll på att somna ett flertal gånger. Idag ska jag jobba 17-21, helt okej faktiskt. Jag borde plugga, men jag har ingen ork till det. SÅ tråkigt. Inte för att jag kan göra någonting annat heller, Alla sitter hemma och pluggar. . .   jag försvann ett tag på vägen, men jag saknar din sinnen - det har varit tomt och grått och vi glömde våra minnen.