Jag sitter ensam här och undrar vart vi hamnar härnäst

Bara för att L.W kommer att vara underbarast alltid :) Jag tröttnar aldrig på hans låtar hur mycket jag än lyssnar på dem!

16 juli i Vbg!




Idag har jag vart i skolan, lika kul som det låter - inte så kul alltså. Sen gick jag på stan med Mathilda en snabbis och sen åt jag och Martina på Jensens Böfhus som äntligen har öppnat i Borås. Det var yummie! Sen körde min mor mig till Adam och vi har precis ätit Kinamat, nyttig dag detta blev känner jag :(  Snart ska vi kolla på en film. "No country for an old man" eller nåt knepigt heter den. Sen ska det bli så skönt att sova!

UF Mässa

Idag började den årliga UF mässan där ungdomar i gymnasiet visar vad de har jobbat med. Man startar ett eget företag som man driver under ett år. Detta året var mässan här i Borås. Fast det är ju bara Älvsborgs län. Den stora är i Stockholm i maj någongång. Det företag jag är med i har gjort en cafébok, det funkar som en guide för alla caféer i Borås och även goda recept. Mycket trevlig tycker vi. Fast vi är väl inte sådär engagerade som vi borde vara. FÖR mycket att göra. Jag ska inte starta ett eget företag säger jag bara. Inte med böcker iallafall. Våran Snickerskaka som vi bjuder på verkar vara väldigt populär iallafall, alltid något! Imorgon är mässan öppen mellan 11 - 16. Får bli mer bloggande senare eller imorgon för min rygg gör så ont just nu. MIN ÄLSKADE NICOLE FYLLER 18 IMORGON! underbaaaaaaaaaaaaart : )

[email protected]

Vita naglar?

Jag är nog inte den enda som älskar att hålla på med naglarna. Så fort något har skavts bort tar jag bort det och tar nytt. Det är alltid lika kul att pröva nya färger. Igår inhandlade jag ett vitt nagellack för att kunna göra fransk manikyr med det orkade jag inte göra sedan. Så läste jag nyss att det hel vita naglar går att ha i vår om man tycker det lockar dvs. Jag ska nog prova det men det känns som att det kommer att se ut som att man har smetat på tipex på naglarna! Men det vet jag ju inte innan jag har provat.

Från och med idag ska jag titta på nyheterna! Vi har alltid nyhetstest på samhällen och jag kan aldrig någonting! När jag var liten kollade jag jämt på nyheterna. Fy skäms! Kanske kan ha lite mer att säga till om också, om annat än skolan, mat och shopping :P Kan ju vara lite trevligt.

Företagsekonomi

Nu har vi "världens roligaste ämne" - företagsekonomi. Inte så kul faktiskt, men det är väl ändå ett av de ämnena jag lyckas hyfsat bra i. Nu har vi precis gjort en slags undersökning om vår framtid OCH GUD VAD SVÅRT DET ÄR ATT SKRIVA MED LÅNGA NAGLAR. Snart blir det mat och jag är SÅ hungrig. Ge mig mat och lite grönsaker så blir jag glad. I Veckan ska vi även boka om vår resa till en vecka och kanske ett finare hotell, det är det värt för då får vi mat m.m också. Hej hopp :)

Godmorgon

Jag brukar inte vanligtvis skriva i min blogg såhär tidigt om jag inte gör det i skolan dvs. Men nu skulle jag ändå lägga in lite låtar på min lilla mp3 och jag har massa tid över tills jag ska till skolan (än iallafall, blir väl stress sen som vanligt). Sitter och kollar på världens bästa program. Godmorgon med The Voice. Hur bra som helst. Fast de borde uppdatera musiken lite oftare. Man tröttnar ju. De spelar fortfarande No one med Alicia Keys - boring. Nu ska jag fixa mitt hår och klä på mig. Ha en bra dag :)

lillasyster

På sportlovet nämde jag att jag var med min lillasyster i två dagar men jag glömde en bild på henne. Hon är min lilla sötnos :). Man vill bara äta upp hennes blåa ögon. Nästa gång ska vi hyra WITCH 2!

185197-304

Jag skulle ha färgat håret idag, men mamma hann inte hjälpa mig. Så det får bli imorgon. Har fixat mina naglar dock, vet inte om jag är nöjd. Får bestämma mig imorgon. GE MIG TISDAG. Myskväll med Adam♥ Ska hinna baka till UF mässan också. Pust.

Mycket på en gång

Jag vet att jag borde uppdatera med jämna mellanrum men jag glömmer ju alltid så nu blir det väl ganska många inlägg på rad istället. Men jag klagar minsann inte.

Helgen
I Fredags var jag hemma hos A och kollade på One Tree Hill och så lagade vi Tacos också. Big Suprise. Men i fredags var det bara vi två för hans familj var på andra saker lite överallt. Mysigt var det. fast matlagningen fick jag ta över för efter 2 min var det tråkigt enligt A. Vi lyckades också få i oss lite godis.

På lördagen var jag hemma under dagen, sedan kom A till mig innan vi skulle åka vidare till Oliven för att äta middag med resten utav hans familj. Det var väldigt trevligt faktiskt. Senare på kvällen blev det utgång till Björbo där det var 18-års fest för Tim och Pettan.

I söndags jobbade jag, tjoho.


Dagens outfit:

185197-302

Jeans - Cheap Monday
Linne med massa gem - Monki
"Halv t-shirt" - Monki
Halsband - Födelsedagspresent från A.
Armband - Kyssjohanna (Love makes the world go around)

dagens music

Jag brukar få återfall av mina gamla favoriter och nu har det hänt igen! I call it love med Lionel Richie. Och Nicoles klänning är ju bara så fin i videon. ENJOY

Jag behöver någon som kan ...

Ta hand om min ekonomi, för det klarar jag inte så bra själv! Jag har ju inte shoppat kläder! Men ändå försvinner de bara. Okej mamma betalde mina träningsskor, men det känns iallafall. Får lägga undan lite mindre till Ayia Napa, för annars kommer jag gå i konkurs. Idag har jag köpt träninsskor som sagt, nya tygskor för mina andra är inte vita längre . . Ni får helt enkelt se på bilden. Har även spenderat lite pengar på Thai mat åt mig och Adam. Det var yummie, och det är faktiskt lite nyttigt.

185197-303

Någon som kan?

Jag förstår mig verkligen inte på ebay! Varför ska det vara så krångligt :( När man ska betala något man har köpt så ska man fylla i telefonnummer. Varför?! Jag menar de behöver väl inte det. Detta säger jag bara för att jag inte fattar vad de vill ha för siffor, det funkar inte med svenska, inte med de numret man har före när man ringer från USA. Inte med mobilnummer. GAAH. Inte med något. Antingen är jag väldigt trög eller så kräver de för mycket av mig! Jag tror mer på det andra faktiskt. Nu ska jag fortsätta försöka för jag känner mig så dålig om jag inte fullföljer köpet! Jag måste ju betala nu när jag har "vunnit". Allt är lättare i Sverige helt enkelt.

Oh happy day

Idag är det en bra dag, trots att det är måndag igen så känner jag mig helt okej. Det är lönedag och andra roliga saker har inträffat. För en gångs skull känner jag inte att jag behöver shoppa, och det är väl bra antar jag.

Med tanke på att skolans datorer nog är världens segaste så är jag väl inte super motiverad av att skriva en massa. Jag lovar däremot att uppdatera gånger tusen ikväll om förra veckan som faktiskt har varit ganska så trevlig. Eller så trotsar jag datorn och skriver ner allt här och nu efter att jag har gjort vår lärare nöjd och kollat hur mina aktier går. Ganska dåligt skulle jag gissa på.

Det var gott

Efter skolan var slut gick jag sola, det var så varmt så jag ville inte att det skulle ta slut. Nu har jag ännu mer fräknig. Sen åkte jag hem hungrig som bara den och gjorde ciabata med bacon, ost och ketchup och lite sallad såklart! Det var gudomligt gott. Nam nam. Fast jag grillade den, den är nog inte så god att äta "rå". Nu ska jag plugga lite engelska och vänta på adam, kanske ska äta lite glass också.

Dagens låt

Denna låten hörde jag hemma hos Adam och jag kände igen den med en gång, kanske har lyssnat på den en gång i tiden. Jag vet inte riktigt. Men bra är den.!


You got me lifted shifted higher than a ceiling
And ooh wee it's the ultimate feeling
You got me lifted feeling so gifted
Sugar how you get so fly

Inte igen

PÅ något sätt har jag fått för mig att vi börjar fem i halv tio på tisdagar, men det gör vi inte! Bara när vi har klassråd vilket vi nästan aldrig har. Nu får jag sitta här en halvtimme innan Ekonomin börjar. Tråk. Tur att jag inte är ensam, jag har Linda och Amanda som också är tidiga. Efter skolan skulle jag vart med Adam men nu ska han jobba så han kommer inte innan 8 till mig, nu hinner jag sola imellan också och plugga. Kanske hinner klippa min lugg med som är super lång. Den ser för jävlig ut faktiskt.

min dag

Måndagar brukar vara ganska meningslösa och tråkiga enligt mig. Men idag har det varit otroligt fint väder här i Borås, nästan inte kallt alls och solen sken. Jag har hunnit med att fika på Viskan med Martina och efter det åkte jag och tränade på Svensons! Sen skulle jag ha pluggat, men aa - är man skoltrött så är man. Resten utav kvällen blir det tv innan jag ska sova, imorgon väntar en mysdag med adam<3

dagens låt?

Kanske ska börja med det. Då kanske jag bli lite mer noggrannare på att uppdatera! Fast det kommer nog vara samma låt några dagar eftersom jag lyssnar sönder mina låtar SÅ mycket (A) Men jag kan ju inte låta bli.

A fire still burning

Åh vad jag gillar denna låten, den är väldigt fin och jag har äntligen hittat den. Har bara haft den i techno verision vilket suger.


Jessy - Dancing in the dark

dåligt

Nu är det dags för en veckas uppdatering åter igen. I onsdags var jag med min lillasyster, vi shopade lite och kollade på film. Sedan somnade hon vid kvart i nio och jag gjorde inte så mycket mer. Kunde inte somna så tidigt vilket innebar att torsdagen blev väldigt tröttsam. Min syster väckte mig klockan åtta och då var det dags att gå upp. PÅ LOVET!. morr. Sen när jag hade lämnat henne hemma åkte jag till Adam för att "fira" alla hjärtans dag. Han hade gjort en väldigt god middag och allt var väldigt mysigt och perfekt. Vi kollade på 1408 och den var scary. Eftersom båda hade gått upp tidigt så var vi trötta ganska tidigt så vi somnade väl klockan 1, okej inte så tidigt kanske, men det kändes så.

I helgen har jag bara jobbat och jobbat. Jag har hittat Super Mario på internet!! woohoo. Saknar det när man satt och spelade hela tiden. Då var jag väl 7 eller något. Fast det ska vara det jätte gamla, som är grått. Riktigt skoj :D


07-08-11 <3

6 månader igår <3 Eftersom bloggen cpade som aldrig förr kunde jag inte uppdatera igår. Vi lagade mat och kollade på film. Idag väntar en lååång dag med plugg. Vill inte. Har man lov så ska man ha lov också.



185197-301

Odd molly

Igår när vi hade vaknat åkte vi ner till stan för att försöka hitta en salva till mina läppar. Det är tydligen munsår. Väldigt stort munsår. Hmm. Ont som f   a   n gör det iaf. Jag får leva med det tills det försvinner. Sedan var jag och shoppade en klänning och min vanilj parfym som är slut igen. På kvällen som var menad till filmmys blev till utgång. Jag och Adam åkte till Ludde och där fanns lite annat folk och vi sjöng singstar tills vi blev hesa. Sedan åkte vi ner till stan och vandrade runt, hade ingen ork att gå in någonstans, nu när jag är 18 så är det inte lika kul (A) Sedan åkte jag och adam hem till mig och sov.

185197-300



Klänning/Linne - Odd Molly
Parfym - Alyssa Ashley

(bild lånad från: odd Molly)

Non stop

Igår var jag hemma hos världens bästa adam och kollade på massa gossip girl, hela säsong ett (eller det jag hade kvar av den) SÅ HIMLA BRA. Och sorligt och underbart bra. Vi åt taco och godis (Marabou Daim & Non Stop) och "morottar" med dip. Det var gott. Sedan var jag dödstrött klockan elva och halvsov medans vi kollade på Scrubs. Snark. Men idag är jag pigg och sörjer mina läppar. Fick äta min frukost med kniv och gaffel för att det skulle gå att få in maten i munnen. haha. Sorligt :( Hoppas de blir bra snart annars vet jag faktiskt vad jag gör. Ikväll blir det kanske utgång med flickorna. Ska även ta en liten utflykt till apoteket och se om det finns någon bra salva.

Herr gris

Imorses när jag vaknade var mina läppar fulla med sårskorpor. VAD ÄR DET FÖR FEL MED DEM? usch. Jag tycker faktiskt lite synd om mig, och adam som har nackspärr. Jag har haft det såhär sen i september nu. Det kan ju vara munsår men det har inte smittat till Adam så vem vet. Och eftersom det redan är försent med sån där "Anti" munsalva så får jag lida tills det försvinner själv, men det gör så frunktansvärt ont jag jag ser inte klok ut. Alla kollar typ på mig. Efter skolan fikade jag med Tim på Orion och då fick jag min fina present. EN SPARGRIS. Den vad söööt. Han heter Herr Gris. Meningen med den är att jag ska spara alla mina pengar till Ayia Napa. Får se hur det går ;) Nu ska jag åka till stan igen och kolla lite och sedan hem till Adam och kolla på ännu mer Gossip Girl. ÖGONGODIS finns det gott om i den serien.

jag orkar inte

Jag orkar inte jobba idag, jag orkar inte plugga och jag orkar inte ha prov imorgon! Jag vill helt enkelt inte. Var så trött så jag gick hem från skolan för att kunna "pusta" ut innan jag ska åka till jobbet. När jag kommer hem ska jag plugga ekonomi och sedan hoppa i säng för att imorgon vakna med världens ångest om att jag kommer få as dåligt på provet för jag inte har haft tid att plugga så mycket som jag borde. Nä nu ska jag inte klaga mer. Nu ska jag gå till bussen och ta mig till jobbet.

Jag borde inte få ha en blogg

Jag borde verkligen inte det, för jag hinner inte uppdatera och till slut tröttnar väl de flesta på att kolla om jag ens har skrivit något nytt. Vilket på senaste tiden inte har varit särskilt ofta. Men i helgen har jag haft massa kalas och party för jag har fyllt år och hela helgen har varit helt underbar faktiskt. Gjort massa roliga saker och jag slösade inte bort en enda minut av min 18-års dag till att inte göra något vettigt. Nedanför finns lite bilder på vad jag har fått i present. Klockan ett i lördags var det kalas hos mormor iallafall. Med smörgåstårta och After Eight kaka och grädde, namnam. Sen fick jag skynda mig hem och laga mat, fixa iordning mig även om det inte tog så lång tid, var ju redan halvklar. Klockan 6 kom de som var duktiga på att passa tiden. Det fanns ju vissa som kom en och en halv timma försent, fy skäms barn. Jaja de missade en väldigt god middag, massa glass med chokladsås till efterrätt och min goda välkomstdrink. Vid 8-9 kom alla pojkar och då var tjejpartyt över. Det blev tydligen lyckat och det är väl bra. Vid elva drog vissa till Björbo och vissa till Kårhuset. Det var väldigt många som fyllde 18 den veckan. Efter hel dag av stress och dansande och partande vad jag trött vid 1 och då åkte jag och adis hem till mig.

Söndagen var sådär, jag mådde bra faktiskt men var oerhört trött, somnade två gånger under dagen och sen gick jag och la mig klockan åtta.

Presenterna:


Jacka - H&M
Sjal - H&M
Plånbok - H&M
Boddy Butter, passion - The Body Shop
Hjärthalsband med Swarovski kristaller - Guldfynd (från adamadam)
Halsband - Pilgrim
Armband - Pilgrim
Linne - Monkey
"halvtröja" - Monkey
Skjortklänning - Vila
Presentkort på MQ, Fait, Kicks, Mist
Svarta Hanky Pankys - NK
Nagellack - Mavala , färg: Tweed


Ej med på bild:
Body - Gina Tricot
Leggins - Gina Tricot
Svart brottarlinne - Gina Tricot

Undra vad jag ska få av Timmy, muahah. Spännande ^^ Han tänkte ge mig en papperskorg så kan nog bli vad som helst. Fast jag hade faktiskt behövt en ny ;)


DAGENS OUTFIT:
185197-295



Tunika - Indiska
Leggins - Gina
Linne - Gina

mitt rum!

185197-290
 Okej lampan är as ful, men min mamma tog min andra så jag får stå ut med den! Vi köpte en ny men ALLA nya lampor har ju nåt konstigt så man måste koppla sladdarna själv och då ska man ha tre sladdar och här finns det bara två så det gick inte så bra... Nöjd är jag i alla fall.!

Shopping denna vecka:



Skor - Din Sko
Glansspray . Bed Head
Väska - Mint&Vintage

ojdå

Nu har jag inte skrivit på evigheternas evighet! Sorry. Det har hänt väldigt mycket sedan sist jag skrev i alla fall. Jag fyller 18 om en halv timma ungefär! Och idag har jag vart i Göteborg och inhandlat otroligt många födelsedagspresenter. Igår var jag på Arn med Adam och jag tyckte den var sjukt bra! Jag grät typ, måste se den igen. Men läs boken innan ni ser filmen, annars fattar man nog inte så mycket som man borde.

Imorgon blir det stress och ännu mer stress. Ska upp tidigt och fixa sen till mormor och ha mitt kalas, (min moster är allergisk mit lille Sudden) Sen ska jag hem och städa och laga ännu mer mat innan tjejerna kommer! Och sedan blir det partyparty! woohoo : ) jag är väldigt nöjd med denna veckan än så länge.