gårkväll

Igår så var jag oerhört trött efter solning och massa plugg men min käre pojkvän fick med mig på middag ändå. Det skulle bli pizza eller spice & rice men det blev oliven! Konstig vändning. Fast Oliven är alltid godast. Sen köpte vi glass och gick hemåt och kollade på "Rolemodels", eller jag gjorde. Väldigt bra faktiskt!

Idag har jag jobbat och nu är jag hungrig. Har bara ätit frukost och ett äpple idag, plus lite av min smörgås som jag skulle ha på jobbet (orkade inte laga mat) men det blev ingen rast så glömde av den. Ska nog mumsa i mig lite glass också och få ont i magen.

snart är det över

Blir ingen uppdatering nu när det är så mycket i skolan, det finns ingen ork över (som alltid) Men nu är det inte alls mycket kvar. Det är bal nästa fredag och sen bara en vecka tills studenten, helt sjukt! Just nu ligger jag i Adams säng och kikar på Scrus, ska snart plugga och äta lunch! Slutade skolan nio idag så nu är jag rastlös, vilken tur att jag har så mycket att plugga va? ;)

I skolan har vi bara natur B prov, projektredovisning, en rättskunskaps inlämning och en redovisning i EU.(nästa vecka) Sen är det över ! Förhoppningsvis. Tusan jag har en svenska sak som måste in med, talanalys, hmm? Kommer inte gå bra.

Vitamin care

Jag har absolut förälskat mig i dessa drycker och jag brukar inte anmäla mig till bloggtävlingar men nu när det finns en tävling där man kan vinna hela sin kyl full med dessa underbara drycker så varför inte?

Och visst är det på tiden att det kom en vitamindryck som faktiskt är god? Jag är inte alls sådär duktig längre med att äta frukt och nyttig mat varje dag som man gjorde när man var runt 12 år och det är på grund av all stress i skolan och på jobbet antar jag, man har ingen ork eller tid till att tänka på att äta varierande. Men nyttig sagt lockar mycket mer om man säger så ;) Otroligt gott !

Tävlingen hittar ni här:
Mogi