krångel

Inte nog med att jag oroar mig för tryoutsen, nu måste jag oroa mig för att övergångsavtalet ska komma fram i tid! Eftersom vi nästan inte fått någon information om vem som ska ha papprerna först så fick jag skicka ett nytt IDAG, men det ska antagligen hinna fram i tid, expressbrev som gäller. Och idag ringde även han vi åkte hem med i fredags mamma och sa att hon hade hittat min mobil i deras bil! woho GLÄDJE. En mindre sak att oroa sig för. Bara tryouts + att Adam typ kommer dö i ayia napa att oroa sig för nu. DÖ INTE cause I need you and you are the best thing in my world,  Imorgon ska jag ut och springa med Evelina och förhoppningsvis se om det finns nåt cheerigt i mig efter ett halvår om inte mer.

<3

Tråk väder = tråk dagar. Finns inget att göra alls i Borås ! wiiie.. . . . . .min mobil har fortf inte dykit upp :(


nobelpris i dumhet

Denna helgen har inte vart en tursam helg direkt! Även om vi hade kul ute både i fredags och lördags så råkade jag på något sätt tappa bort min mobil???? hur lyckas man med det. Jag vet ju att det bara för att jag hade min lilla väska och inte den jag brukar ha, för den lilla väskan blev så full med grejer så jag bar hälften. Hoppas den ligger i bilen som vi åkte hem i iallafall.ANNARS ÄR JAG DÖÖÖD. Världens deppdag : ( vill ha den NUUU! Tur att man kan köpa en ny mobil! fast jag vill ha MIN. NU.

shopping

Idag väckte min kära martina mig 10:20, tack. Det var faktiskt bra för annars hade jag sovit hur länge som helst. Sedan segade jag innan jag och mami skulle gå ner och möta mormor i Knalleland. Gaaaah galet folk överallt, har de inte hört talas om att andas, usch. Jag köpte 2 par nya skor (eller mormor köpte det till mig) och mami köpte ett par som jag med kan använda, hihi - me like samma storlek. Sedan fick jag en klänning från Gina också. sen orkade jag inte stå på benen längre så vi gick hemåt. Nu orkar jag inte röra på mig! - jag saknar dig Ida, du är ju trots allt bara 1 kilometer härifrån (eller2?)

SHOPPINGEN FRÅN IGÅR & IDAG:


185197-187





Kjol - Gina Tricot 49:- (förr 249)
Klänning - Gina Tricot 49:- (förr 249)
Keds - 150:- (Förr 400)
Pumps nr1 - 90:- (förr 300)
Pumps nr2 - 100:- (förr 480)
Kilklacks sandaler? - 209:- (förr 700)
Jag gillar skor helt enkelt.

movienight/Göteborg

Måndags kväll:
Jag och martina satt otåligt och väntade på världens mest segaste Hanna och skinkan så vi kunde göra varma mackor. Sedan när hon väl dök upp gjorde vi mat och åt den. Sen gick vi över till Hoffe och kollade på John Tucker must die, muaha. Den var bra, fast slutet var inte det bästa. Vi började kolla på White Chicks med fast alla somnade nästan så vi gick hem och la oss hyffsat i tid.

Tisdag:
klockan ringde halv 9 ! pest. Tre tjejer hemma hos mig är nästan omöjligt egentligen, men vi lyckades fixa allt på bara 1 timme! sen gick vi till tågstationen för att ta bussen till Göteborg som var som en bastu. Alla tre hade bestämt sig för att inte köpa något alls, men så blev det ju inte. Jag köpte ett par skor, en kjol och hårspännen och de andra små barnen köpte också skor. Dagens bästa var nog faktiskt Burger King, grrr - mycket att titta  på. Sen gick vi lite till innan vi tog bussen hem. En trött jag och en trött Hann tog bussen till mig för att hämta hennes grejer sen bar hon sig av igen och jag var ensam, fast inte så länge för sedan kom min Martina igen. Fast hon försvann till Hoffe lika fort igen, men jag ringde tillbaka henne när vi skulle ta bussen till stan som hon lovade gick kvart över, vilket den inte gjorde för den kom inte så vi gick till stan (ännu mera GÅÅÅ) sen när vi kom till Södra Torget så kom den jävla bussen, sen när jag sitter på bussen till Adam skickar hon sms och säger "jag tror den gick 28 från Knalleland iallafall(A) <3" NO SHIT.

Onsdag:
hmmm, idag ska jag gå i Knalleland med mormor(A). . sedan vet jag inte. Sova?


mys

Idag har jag gått i regnet med min mor på stan ! det var jobbigt. Ikväll ska jag mysa med Martina & Hanna! Det blir varma mackor och lite godis (A) Sedan ska vi kolla på ett dussin filmer (nästan iallafall) Imorgon ska vi ta tåget till Göteborg!!

yummie

Måndag:
Tro det eller ej men denna dagen var det sol i lilla Borås! helt otroligt. Så det fick bli Almenäs med Siva, och Sebbe som skulle följt med var helt försvunnen? Gick inte att få tag på honom någonstans. När jag kom hem åt jag maaaat och duschade och sedan tog jag bussen till Anton och där åt vi mest mat och chokladbolls tårta, paj, och glass? + grädde. låter inte speciellt gott, men det var det. Vi kollade också på massa tv. Tiden sprang iväg fort iallafall men det kan bero på att jag inte fick hjälpa till med maten så det tog 2 timmar för dem att göra allt (Anton, Jonas och Anders) haha, det gick och äta iallafall, även om såsen var halft bränd.

Tisdag:
MIN MARTINA KOM HEM! hihi. äntligen. Vi gick i stan, men det sög så vi åkte hem till mig och åt pizza, hej illamående. Sedan åkte jag till Adam och hon åkte hem för att äta ännu mera onyttig mat. Efter en timme av fundering av vad man skulle kunna hitta på fick det bli bio. Harry Potter och Febixorden - grrrr. Det var nog bara jag som tyckte den var för kort. Den tog slut för snabbt! Hittlis den roligaste av alla filmer. Nu måste jag se den en gång till med Ida & Bella också, för det var bestämt så - fast jag kunde inte vänta mer. Jag ser den mer än gärna en gång till.

Onsdag:
Idag ska jag ???? ingen aning. Kanske följa med Martina ut till Anton om jag orkar. Skulle åkt till min papi, men ingen svarar i huset. De jobbar kanske. DET ÄR BEYOND THE BREAK IDAG! heaven

bilder från i fredags




I miss you quite terribly

Nu när det är sommar så räknas torsdagar till helgen också ;)

Torsdag:
Eftersom Nicole jobbade på dagen så fick jag roa mig själv ända tills klockan halv 7 då hon kom till mig! Sen degade vi lite innan vi tog bussen till knalleland som skulle gå 19:43, men smart som jag är så tänkte jag inte på att på sommaren så ändras busstiderna efter klockan 18:00, så jag kollade igen och då gick den 19:50, fast sen kollade jag igen och då skulle den vara i Knalleland 19:58! gaaaah. Sorry nic, vi hade iallafall jävligt kul den halvtimmen nästan helt ensamma i hela knalleland. När vi väl var i stan gjorde vi inte speciellt mycket. Den enda anledningen till att vi ens åkte ner till stan var att Nicole inte hade vart nere på någon torsdagskväll och trots mina sanna ord att det suger p.g.a att det bara är småfolk under 150 cm och massa fjortisar så insisterade hon på att gå en liten stund. Jag fick träffa min anton iallafall! Sen köpte vi godis OCH Ben & Jerry's Fossil Fuel och sen tog vi bussen med Filip till Adam där vi kollade The naked mile (Seg som hon är så hade hon inte sett den) Dagens roligaste äventyr var nog när bussen inte ville komma när vi skulle hem, så vi gick från Brotorp till stan och sen från stan ända hem! långpromenad.

Fredag:
Degdag och partyplanering! Jag hade inte gjort något vettigt på hela dagen men ändå fick jag stressa som en galning när jag skulle till Ida för att lämna alternativa linnen som hon ville låna, men sen hade hon hittat egna kläder iallafall. smart att du inte kom på det lite tidigare! Sedan vandrade vi mot vattentornet där vi skulle möta Amanda som hade gått vilse på Bergdalen. När vi hittade henne gick vi till hem till en ensam Gurra som väntade på att alla sega partyfolk skulle komma. Lina lärde oss nog den roligaste leken någonsin, går inte att förklara men den innehåller en nedrans massa piiip. Sen åkte en del till Karlander och en del vandrade ner till stan för att upptäcka att det sög där så jag och Filip försökte övertalade alla att åka till Karlander, vilket vi lyckades med. . woohoo. Och hos honom var det lika mysigt som vanligt. sen skjutsade den enda nyktra personen på hela kvällen hem mig + mera (sandra, tack<3) SOVA. fast sova kunde jag inte direkt.

Lördag:
Trots ösregn var jag och Mathilda väldigt taggade på mera party! Och lika smart igen glömde jag kolla busstiderna så jag fick gå till stan i regnet  och efter det såg inte mitt hår speciellt vackert ut. Sen fick jag vänta på sega thilda innan hon kom gåendes i regnjacka och paraply, naaw. Vi hann precis med bussen så vi kunde hämta förfriskningarna(?) sen var det snabba ryck hemma hos henne, jag hann iallfall att byta om och locka håret på en kvart, sen fick vi gå med snabba steg till Södra Torget för att möta Ida och ta bussen till Filip som fyllde 18 år i fredags! GRATTIS (för 10e gången) Jag & Mathilda & Ida kan verkligen roa oss själva, fast sen fick vi sällskap av Gurra & Adam också. haha. Kvart i 3 åkte vi hem och sooooov. Fast sova kunde jag inte as usual, men A somnade direkt som vanligt.

Söndag:
Seg vakning och seg frukost följt av film (The New Guy) och mera seghet, resten av kvällen har jag inte gjort någonting. Somnade nästan i soffan innan, så jag borde väl gå och lägga mig snart , thihi. .

even the best fall down sometimes

DUMMA IDA! du kan ju inte bara åka till Ikea helt plötsligt. Jag som verkligen hade sett framemot att få hoppa studsmatta i regnet, kanske ska ta och åka till min pappa NU för jag måste verkligen hoppa NU. Har faktiskt träningsvärk efter att jag sprang igår? och jag sprang inte ens långt på grund av att jag bara tänkte på den idiostiska skräckfilmen som för övrigt utspelade sig i skogen och jag sprang i skogen så usch. bläsch. Nu får jag väl sitta här i min ensamma tråkighet och vänta på att klockan ska bli halv 6 för då kommer Nicole hit. Sen blir det en tur till stan och Ben & Jerry's glassköp, yummie. Jag ska nog faktiskt städa, vilket inte kommer gå så bra för det gjorde jag igår. hmm.

GAAAH

Jag blir tokig! Snart slår jag någon. Kan du inte bara försvinna!! morr

tråk

Idag har jag inte gjort något alls. hmmm. duschat,kollat på tv, ätit och datorn har faktiskt inte varit ett av det största intresset idag ;) tro det eller ej .

önskan


185197-167

Nu när det regnar är det väl bara att drömma om att kunna gå klädd såhär!
Skor:DinSko
Little miss tröja:80spurple.com
Nescesär:fredflare.com
resten av sakerna:forever21.com



har man tråkigt så har man och om inte photoshop funkar som man vill så får man ta till andra metoder (paint)


mera regn

Idag vaknade jag halv 2, hehe. Sen ringde Ida tjugo minuter senare och undrade vart jag höll hus, då fick jag skynda mig att bli klar för en halvtimme senare gick bussen till stan. Tanken var att vi skulle fika, men jag var inte speciellt sugen så vi hoppade över det och åkte hem till mig och lagade mat istället. Nu mår jag illa efter både maten och det godiset jag köpte, har inte ätit något alls än ju och jag mår ap-illa. Får äta det imorgon istället. Nu har jag väldigt tråkigt och jag orkar inte läsa heller.

guld (:

185197-166

(asos.com)

och jaaaa kvalitén suger ganska hårt p.g.a. att jag tvingas göra allt i paint - hata

noooooooo

GAAH! när jag äntligen har hittat photoshop här hemma så funkar det inte som det ska! det går inte att spara det man göra (outfits kollage) ARGHET. Jag som är SÅ teknis också, jag fattar ju verkligen inte hur man fixar det :(

regn & rusk

Igår var det party som gällde (hos mig). Det skulle bli förfest med några stycken innan vi skulle dra vidare till Sjöbo, men sedan blev klockan 11 och halv 12 och 12. Ingen av oss orkade röra på sig eftersom det regnade ute, så det fick bli party här istället med cider ÖVERALLT och utlåsning på balkongen följt av lite inkompetenta killar som inte vet hur man öppnar en balkongdörr! men fönstret fick de däremot upp (som öpnnas på samma sätt). Det började med 7 tjejer och 5 killar och slutade med 8 tjejer och ca 15 killar. Och då var det ganska mycket kladdkaos. Men det tog jag hand om senare. Efter mycket tjat så fick jag ut alla väldigt fort och vi gick faktiskt till stan för att jag bestämde det! I stan var det rätt dött,men vi stannande där ett bra tag iallafall och sen när jag kom hem åt jag M A T! och sen somnade jag och A, eller jag låg vaken hela natten, sov nog mellan 9-11 på morgonen, nu är jag tröttis och lite småhungrig. Har även varit så duktig så jag har läst ut min bok! SÅ BRA. Måste läsa den tredje och sista boken snart - spänning.

kamerakris

Mamma har tagit med MIN MIN MIN kamera till Danmark! Jag känner mig helt tom:( får den inte förens söndag och det är ju på helgerna man vill använda den! KÖP EN EGEN.


Ben & Jerry's

Feta som vi är så har jag och Carro lagat Taco och sedan har vi tryckt i oss Ben & Jerry glass! hej mätthet. vi har även kommit på att imorgon SKA vi ut! partysugen, dammit jag som inte skulle ut denna helgen.
185197-165

<3

Denna dagen har anmält bara sugit! det har regnat och inte funnits något att göra. Jag har till och med snart läst ut min bok (Det stumma rummet) Och jag läser aldrig på sommaren annars. Nu ska jag bara sitta här och vänta på mina käre vän CARRO, det blir myskväll med mat (taco kanske), fast just nu är jag proppmätt. Inget godis iallafall. FY. .

185197-164   ♥

pathetic

hope you're happy?

woooo

Trots att jag inte har gjort något som kräver speciellt mycket energi så är jag ganska trött. Jag vaknade och grejade lite innan jag gick ner till stan för att gå där med Adam en stund! Eller han köpte kläder på MQ sen åkte vi i princip hem (+godisköp) Eftersom jag inte hade ätit mer än frukost så mumsade jag i mig massa godis - phu mätt, jag envisades med att inte vilja äta själv eftersom han var proppmätt, när jag kom hem åt jag mamis lasagne :* Inte för att vi fick så mycket mer gjort än att äta godis och mysa? Sen skulle jag hem. Resten av kvällen har jag spenderat vid tvn och kollat på Miss marple (eller mamma kolla) & THE NEXT PUSSYCAT DOLL, okej att jag älskar gruppen, men ett program om nästa pussycat doll är ju bara så pefekt.grrr. Har även kollat på Magin bakom Harry Potter och fenixorden, hehe - nörd som jag är. Men har man vart beroende sen man var 11 så är det så. Nu ska jag väl snart sleeeeepa.


185197-163

Jeans

Jag som annars tycker jeans i alla former är det obekvämaste som finns hade faktiskt idag på mig ganska mycket jeans - för att vara mig.

Dagens outfit:
185197-159



Jeans: Cheap Monday
Jeans Jacka: Cheap Monday
Linne: Monki
Linne: Lindex
Skor: Scorett (KEDS<3)
Väska: Asos.com
Nagellack: Mavalla ("Freshy")
(örhängen:Glitter)

göteborg

En heldag med Amanda i Göteborg! shopping i stora lass. Började med att jag vakna 10?! tidigt, sen fick jag stressa iallafall för Amanda ville låna mitt smink eftersom hon har glömt sitt hos Josse, sen tog vi den försenade bussen till Göteborg.  Det första vi gjorde var faktiskt att äta, fast jag åt bara en liten kycklinghamburgare! sen gick vi till alla TUSEN affärer. På Weekday köpte jag en jeansjacka som jag letat efter i lilla Borås ett tag men inte hittat, glädje. Jag tror faktiskt vi bodde inne på NK någon timme, vilket kanske inte är speciellt länge men vi kollade inte så mycket på utbudet utan spanade mest in Göteborgs hetingar, grrr. Skulle verkligen kunna bosätta mig där. Efter 4 timmars av springande i hela Göteborg (känns som det) åt vi mat igen! yummie, sen tänkte vi äta det på bussen men den va full! amatörer. Så vi fick vänta en hel timme på nästa buss som gick 19.30 samtidigt som vi åt och "lyssnade" på en hel familj (9 pers indier) som var döva ALLIHOPA, och ja de lät faktiskt ganska högt. Dagens nöje. Vi satt också och sörjde Amandas en vecka gamla borttappade fritidskort som hon för övrigt inte hade registrerat, go smarto. Nu är jag trött och trött. Imorgon blir det stan igen? jag måste sluta.



1. Den enda bilden jag lyckades få mig under hela dagen.
2. Amanda sprider ut allt!
3. Amanda sörjer :(
4. Dagens shopping

sömn

Idag har jag gjort lika lite som jag har gjort de senaste veckorna, ge mig stress! saknar det lite, inte skolan ETT DUGG, ska bli sorligt att komma tillbaka (om någon månad) men ge mig lite stress iallafall, mår inte bra av detta lugna. jag är weird. de flesta skulle göra vad som helst för att inte göra något,men inte jag. Jag har varit på stan med Mathilda en stund och fikat och gått runt lite och sen har jag bara varit hemma och inte gjort något. Imorgon kanske det bli Göteborg med Amanda eller så blir det på onsdag. HOPPAS imorgon! För på onsdag ska jag mysa runt med Evelina på stan, ett tag sen nu :).

you say life is a dream

There are many things that I would like to say to you but I don't know how

Gårdagens party

Jag väntar otåligt på att mina söta underbara vänner ska komma till mig innan vi begav oss neråt knalleland för att ta bussen till Melina (fristad) Och även att Ida skulle ha med sig ett linne jag skulle låna "oh neeej, jag glömde det" JAHA, det var ju väldigt kul så jag fick improvisera och ta på mig nåt jag aldrig annars skulle ha på mig, men det funkade tillslut iallafall. Sen tog vi bussen som var full med bara tjejer som skulle till Melina och väl framme hos henne där det redan var kaos fick jag träffa alla mina söta! V A R N I N G - hoppa inte studsmatta med 6 onyktra. phu. Livsfarligt, fast väldigt kul. Några dansade även sönder vardagsrumsbordet, how rude. Och eftersom Melina nog är världens snällaste som inte kan säga nej till någon så blev det rätt mycket folk, men det vara bara kul. Det kom faktiskt folk man kände hela tiden, det blev aldrig tråkigt. hela tiden nya överaskningar. galet kul :D idag ska jag sova och äta glass med lakrits strössel :*


och bilderna ser cp ut för att bloggen är konstig.