kortege i fulla drag

Oj vilken dålig uppdatering, måste be om ursäkt om det! Men det är så mycket plugg i skolan nu så det inte är sant. Idag hade jag ett prov, nästa kommer 2 redovisningar och 2 prov till. SUCK. I fredags började kortegen på vår kära skola teknis =) Och ja skolgården ser väl mer eller mindre ut som en sop tipp! Idag är det match på almenäs och självklart party. Själv är jag inte lika sugen på kortege som ettorna som super dygnet runt. Men idag ska jag väl få i mig någon cider i alla fall. Imorgon flyger vi igenom stan 18:45 så bee there!

Bilder kommer snart =) Promise

Kommentarer
Postat av: Emma

Men.. vem ska jag prata med på jobbet då?! Har du fått något nytt jobb eller?! :) pussis

Postat av: Sara

Var med och tävla om att bli "Månadens blogg" nu i maj! Detta innebär att du skyltas i min vänstermeny i en månads tid tills nästa Månadens blogg utses. För att delta i tävlingen lägger du en kommentar i det här (http://ssarapettersson.blogspot.com/2009/05/manadens-blogg-tavling.html) inlägget, för att öka chansen att vinna så tipsa gärna dina vänner och läsare om tävlingen med ett blogginlägg (glöm inte att skicka länken till blogginlägget i kommentaren). Hoppas det intresserar dig och jag önskar dig lycka till :-)

(Följ mig gärna via bloglovin så följer jag dig!)

2009-05-04 @ 15:56:38
URL: http://www.ssarapettersson.blogspot.com
Postat av: Emma

http://www.viraltrafik.se/?emmabrandmarkbloggse



bra sida om u vill ha mer besökare!

2009-05-05 @ 22:59:48
URL: http://emmabrandmark.blogg.se/
Postat av: Emma

2009-05-12 @ 17:49:38
URL: http://emmabrandmark.blogg.se/
Postat av: Emma

örhängerna är köpta i den nya äffären som ligger nästan jämte bakgården om du vet vart jag menar. Fanns massa fina och anorlunda smycken där :D

2009-05-12 @ 17:50:41
URL: http://emmabrandmark.blogg.se/

speak now, or forever hold your peace:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback