blommor

185197-289
Här är den söta väskan jag beställde : ) Och klänningen och armbandet jag beställde från asos krånglar så har fått beställa en gång till, funkar det inte denna gången vet jag inte vad jag gör! Vill ha den nuuuu. Ska försöka hålla i mina pengar nu, måste spara till Ayia Napa, tur att jag fyller år nästa vecka. Bara 6 dagar kvar! yeey^^

Wohooo:)

Nu har jag precis köpt en underbart söt väska från Mintandvintage.com. Den är ganska stor och blommig. Jag lägger upp en bild senare när jag inte är i skolan. Deras datorer är inte direkt snabba. Idag ska jag åter igen jobba, phu. Orkar verkligen inte, måste plugga tills måndag. Tror inte jag hinner det i helgen, men på något sätt brukar jag lyckas. Imorgon är det vår första UF mässa, dock bara provmässa men det är ju alltid något.

LBD

185197-286



























♥ Svart klänning - Black halo (asos.com) 3249 :-
Lila pumps (asos,com) 288 :-
Örhängen (asos.com) 57 :-
Söt lackväska (asos.com) 216 :-
Armband med swarowski kristall (kyssjohanna.se) 125 :-
♥ Armband - "It was then when I carried you" (kyssjohanna.se) 160 :-

Denna outfiten skulle jag inte säga nej till : )

skriftspråkets uppkomst

Det är ungefär lika kul som det låter, alltså väldigt tråkigt. Oerhört tråkigt om jag inte ska överdriva. Jag hittar inte speciellt mycket fakta. Jag får väl lita på att Rasmus hittar lite mer som går att använda. Idag är det tidtagning på jobbet och sedan ska jag jobba till nio, jag orkar inte! Har så mycket att göra med vår UF så jag går under snart. Bläää. Nu ska jag leta upp Rasmus och försöka förstå mig på detta arbetet och kanske rita lite hieroglyfer också.

weekend

Igår efter skolan åkte jag hem till Adam och gjorde det vi brukar göra på fredagar, kolla på film och äta taco's. Känns iallfall som att vi gör det varje fredag :D. Vi blev väckta av Adams mamma klockan tio i tio av att det var frukost. Adam var som vanligt inte villig att gå upp, men jag var redan halvvaken så jag gjorde honom lite piggare. efter frukosten kollade vi klart på Shan the man och lite Family Guy innan vi fixade och åkte till staden. Där han köpte ett par jeans och en super fin tröja. Resten utav kvällen har jag ätit och försökt fixa med min blogg så mycket det går. Det är krångligt. Har även försökt förstå mig på Photoshop, men icke! Det går inte så bra, kan bara det vi lärde oss i skolan. Det är väl kanske det jag behöver mest, men det är ju alltid kul att upptäcka nya saker. Nu ska jag fixa med min mammas födelsedags present, hon fyller 42 imorgon. Tjoho.

Dagens outfit

185197-285
Skjorta - Adam's
Jeans - Cheap Monday
Linne - H&M
Skärp - H&M

Hmmzz dålig kamera.

vårkänslor

185197-284

Detta tänker jag inhandla härnäst från Asos.com

Klänning - ca 170 :- på rea (har funderat på den innan, och nu kan jag lika väl köpa den när den är väldigt billig)
Armband - 144 :-

ombyggnad

Bloggen är just nu under ombyggnad, vilket kan ta ett bra tag ;) så trög som jag är.

Oth !

P.S. I förrgår såg jag de två första avsnitten av One Tree Hill, säsong 5! Så bra. Helt sjukt spännande och man blir som ett frågetecken, för det är massa saker om är oklara. Men ge mig en liten del av brookes liv!

Snart ger jag upp

Nu har jag försökt göra en egen header till min blogg. När jag lägger in den blir den mini! Den syns knappt. Och jag fattar inte vad jag gör för fel, väldigt märkligt. Någon som kan hjälpa mig? (A) Jag tänker inte ge upp än i alla fall. Den jag har nu är så tråkig. Igår fick min dator en rensning av alla virus och konstiga program. Inte för att jag märker någon skillnad, men men. Det var säkert bra. Tror inte ens jag hade några virus.

Idag ska jag vara med Adam efter att vi har slutat, vilket är om en kvart. Sen är det helg. Denna första veckan efter jullovet har varit rena rama mardrömmen, helt sjukt trött har jag varit hela tiden. Alla ämnen suger och allt är helt enkelt tråkigt. Tur att jag har personer som lyser upp dagarna åt mig : )

Wanna be yours

185197-275

♥ Tunika - Junk Food (Nelly.se) 299 :-
♥ Leggins - American Apparel? (Nelly.se) 289 :-
♥ Skor - Asos.com 749 :-
♥ Plånbok - Asos.com 433 :-
Armband - Asos.com 144 :-

Krånglighetssaker

Nu när julen är över hade jag tänkt att få tillbaka min blogg som den var innan, men så dum som jag är så glömde jag av att spara länken till min förra bakgrund. Så nu får jag nöja mig med en som är ungefär likadan. Den duger dock inte helt för mönstret går inte ihop. HOW RUDE. Får se om jag orkar leta upp den rätta eller om jag ska plugga. Hmm svårt val.

Catch up

Nu har jag spenderat två och en halv timma med min kära Felicia. Jag åt kycklingsallad på Café Viskan som inte var speciellt god, den slår definitivt inte Orions. Fille åt som vanligt räk-tekaka. Vi hade ganska mycket att prata om och efter en timma kom hon på att hon måste köpa en hårtork, helst en rosa. Så vi åkte till Knalleland och köpte en rosa hårtork. Väldigt fin. Sedan gick vi till Gina Tricot och jag hittade ganska mycket faktiskt, men kunde inte bestämma mig vad jag ville ha så det fick bli inget alls. Ska kolla senare i veckan. Jag borde väl plugga nu. Ska försöka men det är verkligen så tråkigt. Jag hatar politik.
185197-274

Fille utanför vårt hus ungefär för två år sedan tror jag (: maha

185197-273

Pinsamt gammal, vi var nog påväg ner till Videomix.

How Rude

Denna helgen har jag mestadels jobbat och jobbat, både fredag och lördag. Mellan jobbet har jag varit med Adam. Jag har för första gången också ätit norsk julmat. Det var lite spännande. Det var helt okej faktiskt, även om jag redan var mätt efter Adams mamis kyckling som var väldigt god och mättsam. Idag är sista lovdagen, how rude. Just nu är jag med Adam och klockan tre ska jag fika med min käre vän Felicia. Jag har inte träffat henne sedan påsklovet tror jag. Oh my. Det var ett tag sen. Det ska bli mysigt. När jag kommer hem väntar två små djävulska papper med samhällsfrågor jag måste plugga in till provet. Jag orkar inte mer skola. Bara ett och ett halvt år kvar.

filmmys

Idag har jag varit i stan och fikat med mormor, köttbullesmörgås och hallongrotta. Gott. Sedan gick vi och kollade lite i stan innan jag åkte hem. När jag var hemma gjorde jag inget spännande innan jag, martina och nicole hyrde film och de köpte pizza. Jag åt hemmalagad mat. Var inte sugen på pizza och har börjat mitt halvt nyttiga liv nu. Ska inte äta saker om jag verkligen inte är sugen på det. Jag ska försöka få tillbaka mitt liv i nian där jag åt onyttig mat en gång var tredje månad ungefär. Vet inte hur jag lyckades. Men det var inte lika gott då. Det är fortfarande ganska äckligt, iaf efter. Nu ska jag snart sova. Är väldigt trött.

I need you like the heart needs a beat

Jag upptäckte att jag inte hade skrivit något om vad vi gjorde på nyår, bara lagt upp bilder med mera. Vi åt hos mig (Potatisgratäng,kött,sås och sallad såklart!) Sedan tog vi bussen till herr Ekvall där det för tillfället inte var mer än tre killar som satt och spelade Buzz, det var kul. Det var väl den stora underhållningen tills det kom mera folk. Men kul var det för en del. Jag tyckte däremot inte det var så kul för jag kom på alla svar någon sekund efter alla andra, därmed var jag för sent ute eller så kunde jag inget. Några svar fick jag rätt på ganska fort. Jag suger inte så mycket iallafall. Vi var inte så många hos ekvall, runt tolv stycken. Men det var väldigt roligt och mysigt. Precis lagom. Vid två tiden åkte alla hem eller ner till stan för att sedan ta sig hemåt.

Igår läste jag äntligen ut Harry Potter!  Jag är väldigt glad att jag inte läste ut den i juni när jag köpte den. Ni som har läst den på svenska borde läsa den på engelska, de är mycket bättre. Mer inlevelse :). Eftersom min kära mor avslöjade slutet till mig även fast jag sa NEJ, hon är nog den elakaste jag vet. Faktiskt. Hon har ätit upp min mat också!  - Så visste jag väl egentligen vad som skulle hända. Men jag tänkte ändå att hon kunde ha fel och kanske hade läst något annat. Man vet ju aldrig med henne. De fem sista kapitlerna som jag läste igår innan jobbet och sedan till halv ett var SÅ spännande. Jag grät, skrattade så jag trodde jag skulle dö och tappade bort tiden. Den var så bra, allt som har varit oklart i de andra bäckerna kommer fram och har man inte läst de andra så är man nog rätt körd.(Om ni inte vill veta slutet, t.ex . Adam så läs inte vidare nu)


Jag måste säga ändå att jag hade en rätt bra gissning på slutet, klart att han var den sista som skulle dö (harry) annars kan ju inte voldemort dö! Solklart. Det har de sagt genom hela boken att det finns en del i honom som tillhör Voldemort. Det kluriga som jag inte kom ihåg var att voldemort hade druckit av harrys blod för att han trodde han skulle bli starkare, men HAH tji fick han. Det gjorde ju bara att Harry inte kunde dö på riktigt. Harry Potter måste nog vara en av de romantiska böcker jag har läst, okej det händer inte så mycket men allt är så sagolikt och gulligt. Speciellt mellan Harry och Ginny, cute !! Och att de sedan gifter sig och döper alla sina barn till Lily,James och Albus är ju bara ett plus. Kärleken mellan Hermione och Ron är ju bara ironiskt, att gå från att verkligen hata varandra till att älska varandra är lite små roligt, men som sagt kärlek börjar alltid med bråk.

Jag förstår bara inte hur Rowling har kunnat komma på allt detta. Albus som framstår i den sista boken som egoistik och inte alls utänkt blir i slutet ett geni. Han har tänkt på allt , eller som han själv säger han är ganska bra på att gissa och det blir oftast rätt.

Nej nu ska jag inte babla om massa oviktiga saker mer! Jag ska fortsätta deppa över att boken är slut och att det inte kommer någon mer. HOW RUDE, och det menar jag. usch:(

Nyårs bilder

Lite blandat av det bästa :D

185197-269








inte igen

Nu har Adam åkt iväg igen, morr. Iofs bara två eller tre dagar, men iallafall. Det är en evighet. Idag ska jag jobba också, men egentligen borde jag plugga. Har inte ens börjat plugga på vårt prov den 15e. Känns otroligt bra. inte