movetime

Är sjukt trött efter jobbet idag! Inte för att det var super mycket att göra hela tiden, men jag har väl sovit lite inatt.Snart kommer Nicole,Adam,Filip och Martin hit och då ska vi kolla på Torkel i knipa och Good luck Chuck. Hoppas dem är bra. Fast jag kommer väl somna iallafall.      - vi kanske hade alla svaren ?

frukost

Nu ska jag snart åka och jobba 11-18. tjoho! inte. Jag får dricka min juice innan iallafall, namnam!  Och jag äter inte onyttigt idag, fullkornsmakaroner och köttbullar! Inte så gott , men jag är hungrig sen så då går det nog ner. När jag kommer hem ska jag plugga. GUD vilken rolig dag detta kommer bli. Ser verkligen fram emot den. Min mp3 är på lagning också, ännu bättre. Får klara mig utan winnerbäck idag.  

dina ord ligger och gnager här dag efter dag

Jag går fortfarande på moln efter winnerbäck, allt är as kul! t.o.m. att städa - vilket jag har gjort sedan halv två. Men nu är jag äntligen klar. Skönt. Klockan fem kommer Nicole hit och då ska vi handla taco och Ben & Jerry's glass och mysa. Måste lägga mig och läsa i min engelska bok på 740 sidor, jag ska klara det. Har gjort det många gånger förr så det ska gå nu med. Desvärre gillar jag inte att den ska vara utläst och värderad och allt det där vecka 49. Men det löser sig. Ekonomin har jag inte kommit så långt med däremot men jag orkar verkligen inte, hej fusklapp. ohja. Nej jag kan det faktiskt hyffsat bra för att ha en hel vecka kvar på mig. Nu ska jag plugga,      Den vackraste stunden i livet var den när du kom och allt var förbjudet  ♥

underbart

Efter att ha varit extremt orolig att vi inte ska hinna till winnerbäck när vi åkte halv 5 och det var sådan extrem kö i hela Göteborg så var det en lättnad när det inte alls var mycket folk som hade lust att vänta i regnet. Så vi fick hyffsat bra platser iallafall, kunde blivit bättre om de andra segsakerna hade ställt sig med en gång och inte gått och suttit sig!(Martin,Adam,Sjtärnis,Turten - morr!) Då blev jag frustrerad (A). Det var underbart bra iallafall och funderar på att åka dit med Carro när han spelar i Jönköping, (jaa så bra var det) denna helgen har helt enkelt var kul! jag har saknat ditt skratt,jag har saknat ditt hår, jag har saknat att ringa ibland och berätta om hur det går, jag ser dig fortsätta nu med varsamma kliv,  jag har saknat din röst  nu har du en ny ..

Igår pluggade vi med UF i fyra timmar och sedan åt, jag, Carro, Adam och Matte på Chinatown, namnam! Sedan hyrde vi film (jag,josse,carro) Kommer inte ihåg vad de hette, men de var la okej. Sedan somnade jag.


Ge mig kväll

Som tur är mår jag hyffsat bra idag iallafall! Det var underbart kul igår. Vi var här och sedan fick vi stressa till sandareds bussen för att ta oss till Bella, där vi dansade tills någon gjorde sönder en ruta så alla fick gå. Vilket inte gjorde så mycket för då åkte vi ner till stan och åt och sedan hem till mig och kolla på Step up (jag,adam,robin. Nicole svek oss den ungen!) Nu är det bara 6 timmar kvar tills WINNERBÄCK börjar !!!! iiiih. längtar.

WINNERBÄCK

Idag har jag jobbat till fem och sedan grejat och fixat här hemma! Ikväll blir det party och sedan ska vi till Bella och fira hennes 17-års dag lite. Imorgon ska jag och Adis på winnerbäck. VILL NU! och jag står i skuld till honom ggr 1000000 för att han följer med mig, eftersom han verkligen avskyr honom. verkligen! Hoppas han spelar Kom Änglar så han tycker om någon låt iallafall. Har shoppat massor, men mamma har ju med kameran så får lägga in bilder senare.

 kärlek ♥

trötter

Nu ska jag äntligen sova efter att ha jobbat i fem timmar. Det gick faktiskt snabbt, roligt folk att jobba med. bl.a. flodko'n. maha. godnatt

no one

Jag klarade läxförhöret hyffsat bra iallafall! Sedan gick jag på stan och då köpte jag två klänningar. Det behövde jag. Måste hitta en grå klänning också. Det har jag inte. Jag måste köpa Christina Aguileras nya parfym med, den luktar gott! Snart ska jag laga mat och klockan 18 är det jobb till 22, pust. Fast sen SKA jag sova.  I don't want to fight, I'm tired of being sorry


Hakuna Matata

Tanken var att jag skulle få sova längre om jag skippade idrotten, men jag vaknade ju ändå halv nio! Kunde inte somna om för jag tänkte bara på Winnerbäck på söndag. hihi. Dock blir det nog inget i Göteborg för Caroline och Mathilda är små tråkiga svikare som ändrar sig! grrr. Fast ska kanske till Uddevall med Martina ♥ Får se hur det blir. Idag ska jag shoppa och jobba. Måste plugga på min spanska med, blev inte av igår. Kollade på Step Up med adam istället. Och mamma har tagit med ALLT, hårtork,digitalkamera och massa annat som jag vill ha här hemma. Får leva i stenåldern i 1 ½ vecka, "tjoho". Måste sola med.

dummadummadumma

jag gillar inte elaka människor. . . Och jag orkar inte simma på idrotten imorgon så jag tror jag hoppar det faktiskt. Måste plugga spanska nu. "woohoo".

jag undrar om du nångång är tillbaks dit igen

Idag har jag bara jobbat! pust. Från halv tolv till sex. Tiden gick hyffsat fort ändå. Fick ju det bästa besöket man kan få, adam ^^. När jag kom hem satt jag framför tvn och orkade inte röra mig, men till slut duschade jag och sedan åt jag. Har sett en film om bröstcancer med på femman, väldigt sorlig och nu är jag trött. hopp i säng.  Men nya dagar väntar med nya tidsfördriv och allting liksom kräver mera nu, så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv.  . .


ändrade planer

Eftersom Martina inte orkade röra på sig (gå utanför sitt hem) och Nicole inte svarade på sin mobil! Så fick det bli hemmakväll istället. Pizza och Svenssons Svenssons med mami! det var mys ^^ Nu eller snart kommer Adam så ska vi kolla på någon film innan jag ska sova - jobb imorgon. Orkar inte! har mycket sömn att ta igen. Hittade Lejon Kungen 3 i vårat filmskåp, får nog bli övertalning på schemat. Blev lite sugen på att se den ;) det var sååå längesedan ju. Hoppas det funkar. GODNATT..

det vackraste världen har sett

24 timmar med dig räcker inte <3 Dags att börja räkna dagarna till WINNERBÄCK den 28e ! Can't wait. Jag, Carro och Mathy vad jag vet just nu. längtar såå mycket, det tråkiga är väl att jag är den enda som "älskar" honom;) finns ingen bättre!  När du träffat botten kom ihåg mig då, för ibland kommer tomheten ikapp - när man minst anar det. Ikväll blir det mys med Martina och Nicole. Vill se en läskig film! Får se vad det blir och imorgon är det BIO med carrobarro.   vi var starkare än mörkret , vi var snabbare än ljuset och du blir aldrig en vän igen. Har du allt som du ska ha? Allt du vill ha?   Jag släpper din hand, för du har tappat allt igen.

sann kärlek kan inte döljas

Nu har jag inte skrivit på evigheternas evighet! Men jag har inte orkat - som vanligt. Jag har hunnit med ganska mycket faktiskt. Förra veckan var vi i Göteborg med klassen och kollade på Romeo och Julia i mordern tid som faktiskt SÖG! det va det värsta jag sett. As dåliga skådespelare och mesigt helt enkelt. Vi fick äta Burger King iallafall ! Vilket var höjdpunkten på hela dagen faktiskt. namnam. Vi har haft spanska prov som gick sådär, ett poäng från VG. retligt. Idag har vi suttit och skrivit en uppsats om Kärlek - lycklig eller olycklig? i tre och en halv timme. Jag spyr på datorer just nu. Men det gick hyffsat okej. Vi skulle berätta och jämföra tre böcker vi har läst och även pjäsen. Annars har jag väl bara jobbat, vart med Adam och pluggat. Börjat gå på dextrosol! för jag är as trött hela tiden, nu också. ge mig sömn! Nu ska jag åka till stan och sen till Adam <3

när kärleken kom

Har läst ut min tredje svenska bok nu - När kärleken kom  ! Känner mig faktiskt väldigt duktig. Det tog 2 dagar sen var den slut, lite sorligt faktiskt. Den var så bra, kärlek är att välja. Den var lite halvt jobbig på vissa ställen bara för de använde så moderna ord så man tyckte den blev lite halvlöjlig, men det vägdes upp av hur bra och sorlig den var! De andra böcker vi har läst har verkligen slutat olyckligt men denna slutade lyckligt fast att man själv tänkte att slutet sög ganska mycket, men det berodde väl på att hon ersätte hennes tidigare drömmar med nya.

Well its hard to explain
but Il'l try if you let me,
Well its hard to sustain
I'll cry if you let me

I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
Cause you're my whole heart







Innan mörkret faller

Idag var jag SÅ trött i skolan, var helt i mina egna tankar hela tiden och halvsov för det mesta. Vi var även på studiebesök på netonnet med företagsekonomin, "wohoo2 det var det meningslösaste på läääänge. Ikväll blir det någon film som jag inte uppfattade vilken. hmm.


jag har förlorat dagar och ett hopplöst år
jag har trampat upp stigar där gränserna går
och du blir aldrig en vän igen
en mot en
. . . . .


vad tänker dem med ?

Såg precis klart Greys Anatomy och vad händer !!! Meredith kan ju inte bara gå och dö sådär, hoppas verkligen hon kommer tillbaka annars vägrar jag fortsätta kolla. Hon bygger upp hela serien, allt handlar ju nästan bara om henne! Det är som att ta bort ananasen ur taco! vad TÄNKER de med! morr. . . mina läppar suger för övrigt också, ännu mer. Såriga och nariga och jag har egentligen inte gjort något med dem. Iallafall, idag var det studiedag och den började med thai på Thai Silk, med Carro & Mathilda & Josefin & Adam & Filip.  - yummie. Sedan åkte jag hem till Adam och gjorde ingenting. När jag kom hem har jag deppat över mina läppar som svider å värker, haha och kollat på tv. Jag har absolut inte pluggat vilket jag egentligen borde.  Nu vill jag sova och kanske längta tills imorgon OM mina läppar är på bättringsvägen, kan ju inte göra något! I fortsättningen om mina läppar någonsin blir bra ska jag verkligen uppskatta dem mer! verkligen.

lugg!

I fredags fick jag äntligen shoppa meeeer  ! : ) Lägger upp bilder någon gång när jag orkar. Sedan åkte jag och jobbade och sen direkt hem till Adam. Då kollade vi på The Notebook, love it : ) I lördags klippte jag mig (lugg, maha) och sedan var det fika med mormor i stan och sedan utgång, det var kul tills vi kom till stan! bläsch. Igår låg jag väl mest och sov (A)

Orientering idag, woohoo! noot. Jag och Martina hittade iallafall alla utom två, fast vi försökte inte ens hitta dem för vi orkade inte. jag hatar skogen.

   



1.mina flickor : ) rör ej!