äkta vänskap övervinner gräl och tävlingar

idag är det ingen vanlig dag för idag tog alex studenten! Jag hoppade faktiskt över skolan idag busig som jag är för att åka till Göteborg och kolla på min kusins student. Det var iallafall skönaste buss chauffören som körde! hon svor en hel del. Vi skulle åka tåg MEN min kära mormor kollade inte så bra så hon råkade glömma av att kolla där det stod att det var 1 byte i Mölnycke, smart! så vi fick ta buss istället. Sen sprang jag till ZARA med en gång för att hitta något till avslutningen och det gjorde jag  + 15 andra klänningar, men jag köpte bara en! får åka tillbaka senare å köpa en vit med massa blommor, sweet. Sen kollade jag på topshop också men det sög faktiskt idag. Jag glömde även av bottenplanet på ZARA så jag gick tillbaka å va där i 20 min till å prova innan jag kunde bestämma mig för vilken klänning (bild kommer senare) köpte även en vit bikini på HM (innan jag tog tåget hem.) sedan åkte vi spårvagn till mina kusiner och greja lite innan vi åkte vidare till frölunda kanske det var? för att kolla på när Alexander tog studenten,det känns som igår när vi brukade äta 3000 rån med massa smör emellan hos mormor (: och vi åt mat också, gott - fast hungrig var jag inte. Till slut åkte jag hem med en halvdöd mobil så musik fick jag ju klara mig utan, tur att jag hade godis & cosmopolitan ;) det var min dag! väldigt förkortad


CONGRATS!  

kallt

fint väder idag, noooot. Har egentligen bara suttit i en datasal hela dagen och gjort klart mitt Info & layout arbete och lite på FEn som ska vara inlämnad imorgon (A) Kollat på Viskastrands & Almås bal också, det va kallt :S köpt godis tills imorn, Shopping och studentfirande i Göteborg. nice.


as bra! me like (A)
femman klockan 20:00 varje ons.

be my penguin?

Idag har jag vart i skolan och gått massor! till skolan och sedan hem. Till stan och sedan till boråshallen för att lämna tillbaka nyckeln till hallen, jag kommer sakna den :'( fast det känns faktiskt inte som att jag kommer sakna träningarna alls faktiskt. kanske kommer vilja börja om ett år igen! woohooo. Men jag kommer definitivt att sakna laget :/ och alla sköna kommentarer från emmaF. haha. jag är snart klar med mitt FE arbete också, härligt. Snart ska jag soooova och förbereda mig för en morgon med världens halsont. can't wait

Uppvärming i hög form!

namnam min sallad igår (: GOTT

never give up

ingen kul dag alls faktiskt ! skolan sög som vanligt, men det var extra tråkigt idag faktiskt :/ vet inte varför. Sen kom jag igång med min företagsekonomi också. jippi! när jag kom hem gjorde jag kycklingsallad, det var gott. Min hals dödar mig verkligen - vad vill den? kan nästan inte prata och jag älskar att prata : (

HELG

nej jag har inte orkat skriva något i helgen! Igår gjorde jag inte speciellt mycket faktiskt, lämnade in min kamera som är efter deras konstanterande STENDÖD ! sen på kvällen gick jag och ida en mysig kvällspromenad med massa roliga upptäckande runtom Bergdalen vi aldrig sett innan ; ) Sen åt vi jordgubbar och glass (inte så spec nyttigt kanske) Vid halv 12 gick vi och lekte på världens konstigaste lekplats där vi fick besök av adam och filip ! kallt som fan var det. Och idag har jag städat och sett massa spännande avsnitt av oth hos adam. Ibland vill man bara sluta kulla för att det är så frustrerande ! grrrrrrrrr. Jag har inte börjar med min företagsekonomi än som ska vara inlämnad på torsdag,hurra för mig ! jag har iallafall inte ätit något godis i helgen (A) bara glass då! men det räknas väl inte?




Bild:
1. Många fina skolavslutningar där, oohja.
2. Ida!♥
3. här handlar jag och Ida ALLA våra kläder. promise
4. ankisar i fiskedammen

I know that your love is true and deep as the sea

Fotbollsmatcher mellan alla Borås gymnasieskolor idag på Borås arena. FAN TEKNIS ! silver duger inte ;) jävla Bäckäng, de lekte verkligen med er! Ni spelade inte bra, verkligen inte. ! morr ^^ Ikväll är det bal för 3orna, måste ses : ) muahah, även om det inte uppskattas av en del! Ska snart ner till knalleland och lämna in min mobil med, ljudet är helt cp, hoppas jag får en ny (A) mamma kan reklamera den, hihi. om det funkar? knappast.Annars får jag vara utan mobil i typ trettioelvamiljarder månader, de vet ju inte hur man gör något fort iallafall.

Allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om

jag älskar torsdagar mer och mer! not. Nu är det bara företagsekonomi inlämning och spanska muntligt kvar! vad jag vet om iallafall, wonderful. Bio med Carro,Vixx,Mathilda,Josse,Linda,Amanda Ikväll (: PIRATES! yeeeey <3

tidsfördriv innan matte, blööö.
      
Linda & Mathilda         mathilda är en sötis
     
 Victoria föreläser om     Pussa väggen Josse!
 att man ska älska solen!

You're the honey and the moon that lights up my night

Spanska prov igår, så kul verkligen. Det gick nog åt helvete! fick VG på gramatik delen iaf, bara några ynka poäng från MVG! grrrr. Det var iallafall den enda lektionen jag hade, men sen var jag så snäll och höll Martina sällskap och Adam också, jag var nog jätte snäll igår ^^ Ever since I've been with you, you hold me up all the time I've falling down. Sen åt jag och martina daimglass innan vi skuttade ner till knalleland och där åt vi mcdonalds! snacka om onyttig dag.

  forever and ever babe 

Och idag har jag varit i skolan ! inte en heldag idag heller. Underbart! Var hos ortopeden (eller hur de stavas) och kolla min fot, blää. De kan inte göra något, jag får typ äta Ibumetin.


wiho

Jag fick låten! världens bästa anton skickade den. overhappy - life is a song


are you happy now?

It's time to let go of everything we used to know

Hur svårt kan det vara att hitta en liten OC låt? väldigt svårt antagligen. Det känns som att det sitter en liten bäver å gnager i min hals och mitt huvud! jag slapp skolan iallafall, bara 2 ½ vecka kvar till sommarlovet nu, nice. Dagens nöje måste vara att jag hittade kvittot till min kamera som fortfarande inte funkade för 1 timme sen, jag tänkte bara prova och se om den funkade en sista gång, och bara för att jag hittade kvittot så funkade den! helt otroligt, jag som nästan hade sett framemot att få en ny! typiskt.den kommer säkert sluta funka sen iaf.

you say life is a dream

det sista OC avsnittet idag! :'( KOM TILLBAKA. det har nog aldrig varit så bra. Allt var bara perfekt. Det var både sorligt, fint och UNDERBART! och det suger att det inte kommer mer!



i hate the phone, but i wish you'd call

Remember the face of the girl who made you her own
And how you left her alone


Ida är världens mysbarn! hon kom till mig vid 9 HUR sur som helst efter att ha jobbat i 8 timmar och började genast klaga ;) men jag älskar dig i alla fall. Vi åt godis, nam nam! sen gick vi ner till knalle för att ta bussen och den kom INTE, jävla idiot buss. Sen kom den efter en kvart, men då hade vi redan börjat gå så det gjorde inget. Vi hann i alla fall med Trandareds bussen. Lite sura vi var. Sen var partyt i full gång när vi kom, fast vi tog det mest lugnt. Jag har ganska ont i min hals nu efter allt sjungande! kasta popcorn är skoj, stackarn som fick städa det sen(A) Sen somnade jag med en gång hemma, å det var mysigt :D Idag ska jag plugga spanska och kanske träna? även om min fot har "världens" infektion, men det struntar jag faktiskt i för jag har inte tränat på över EN MÅNAD? usch

En kärlekshistoria

Jag vill se denna filmen NUUU! den är ju så bra ^^. Första gången jag såg den satt alla tjejer i klassen (9D) hemma hos Filippa, och alla typ grät ^^! underbar. MÅSTE SES

185197-100


sweet

she's moving on without you

wie party igår : ) fast jag vet inte vart tiden tog vägen? , huvudsaken är väl att du tror att jag inte vet, nu är allt städat och fint igen i alla fall ! det behövdes kan man väl säga. Idag har jag vart på stan med mormor, mys: ) jag fick shampoo & Balsam (?), hårspray, ansiktskräm och rengöringsmjölk :D - ikväll ska jag och Ida mysa järnet och äta MASSA godis som vi slapp köpa för det var mormor så snäll och gjorde, haha.  ! eller så drar vi ut, fast det orkar jag egentligen inte och har ingen lust heller.



    Ida, haha


 Jag gillar att shoppa med min mormor (A)
 

lov

Lov och ändå saker att plugga, det går ju bara inte! jag är busig, har inte skrivit klart mitt svenska referat ännu, men det är inte alls mycket kvar så det blir jag klar med idag! snart. Spanska prov på tisdag med, uppsats, yummy. NOT.
I onsdags åkte jag och Martina till Linda och åt mat och mysade oss, väldigt mysigt, fast linda somnade. HIHI.
Igår var jag och Martina på campino och åt pizza, jag orkade inte ens min halva, blöö. Sen kolla vi på "Säg att du älskar mig" snacka om skum film, jag blir nervös av sånna filmer, kunde typ inte sitta still. Martina gillar den dock eftersom hon hade sett den innan!
Idag blir det mysparty hos linda - Kanske? om jag har lust, alla är ju så tråkiga och lama! morr.

Månadens dilemma - skolavslutningen?  jag kan ju inte bestämma mig :/
 1

 2

 3     

 4

hmm? hjälp!

söt

185197-87

jag hittar aldrig någonting att ha på mig på avslutningen :/ eller jag hittar massa olika förslag men inget som är perfekt! jag hittade en fin blå väska från asos.com iaf (A) den ska jag definitivt ha om jag köper en vit klänning!

only you

Looking from the window above It?s like a story of love
I Want you near me But I'ts getting harder to say when I need you

are you happy now?

Finns det något bättre än att gå 1 mil i skogen?  MASSOR, jag hatar skogen och naturen! så kommer en dum vandring på 3 timmar med ungefär 80% uppförsbackar, massa grillrök och myror! Inte nog med det, vi var tvugna att lära oss om första hjälpen och allemansrätten! (om det ens nu stavas så) Det var gott med korv iaf :D och chips, namnam. Jag och Mathilda är inte gjorda för skogen, vi var väl den enda som hade jeans? äkta stadsbor viker sig inte för naturen, inte ens för att gå så långt. LYCKA när jag kom hem iaf, dusch!! och en säng - sova. Det dumma svenska referatet går ju inte som det ska heller, jag orkar verkligen inte mer. vill ha sommar typ nu? ge mig. Spanska prov imorgon med, woho!?, tur att det är lov sen. MYYYYS


         
mitt i skogen                      MÅÅÅL     

winter

I could've lost myself in rough blue waters in your eyes, and I miss you still......


what if you

Dagen igår var skoj! Vi åt som jag sa, sen åkte vi till Sandared på förfest och lite schalger, som söööög. haha. Orkar faktiskt inte förklara, men det var kul och mysigt  ^^. Träffade även en som jag antagligen lekte med när jag var liten? eller en gång i alla fall. Ofta man kommer ihåg det!

Idag har jag faktiskt inte gjort så mkt, ätit godis och åkt buss, mkt skumt folk på stan.

-What if you could wish me away?
but for tonight I lay here with you.

party

Idag har jag varit i staden med Anton, eller jag mötte honom sen åkte vi till knalleland för att möta Ida & Erik (idas lillebror) sen gick vi hem till mig och grejade lite! När Ida & Erik hade gått åt vi godis ! nam nam.  Jag måste bara säga att du passar otroligt bra i mina kläder anton ! eller inte XD, kläder t.o.m jag har växt ur! woho. satt som korvskinn, inte så konstigt kanske. du är alltid lika spontan! Sen åkte jag och Linda till Ida för att äta födelsedagsmiddag! taco som vanligt! haha. Ida är en stor flicka nu, hela 17 år. Nu ska vi snart ut! wiho : )
- I can't take my eyes of you

and all i wanna hear is your voice

hihi det blev ingen utgång idag, men det gjorde inget för jag och mathilda hade mysigt i alla fall. fast vi gjorde väl inte så mycket? kolla på tv, msn åt godis och snackade massa skit ;D man kan nog inte skratta så mkt åt en korv som du mathilda ;) hahaha!  fast enligt HERR Adam så fick vi väldigt gärna vara med dem och grilla men det vekrade inte så från början, fan va veliga ni är; D "men ni fick va med från första början men ni ville ju inte" nänä! haha,. sen blev vi i alla fall hungriga och gick ner till stan vid 12, och träffade folk, fan va skumt folk det vara på stan! herregud. nu vill jag sova, men jag får inte (A) !

wiho!

WOOHOO! "Mikaela Andersson - sjuk" alla lektioner idag inställda. NICE, inget spanska prov alltså :D kan det bli bättre ?

i miss you still

härlig regning fredag! yummy! Har spanska SLUTPROV om 55 min, aaaah! fast det ska nog gå bra faktiskt, jag kommer väl antagligen få världens hjärnsläpp på ett litet ord som jag brukar kunna (vet inte vilket, men det kommer hända) sen har vi musik, lika onödigt som vanligt! Stan med Linda sedan, i regnet. Jag har i alla fall mitt nya fina paraply att använda. hihi. Ikväll blir det kanske party, om det finns nåt kul annars får jag väl sitta hemma och "knarka" alvedon så jag blir frisk! hatar att vara förkyld, på våren också!  LITE ONÖDIGT
- I really don't miss you ^^

jag vill ha

185197-84

allt kommer från forever21.com  ^^

blää

tror jag börjar bli sjuk ! och spanska slutprov imorgon också, morr

ont i halsen?

goo dag !  började kvart över 9 och slutade tjugo i 12! fast det är segt efter idrotten! så var i stan vid 2 och då gick jag och Martina och mysade lite och då köpte jag mitt fina paraply (: EN ROSETT PÅ OCKSÅ!  sen har jag inte gjort något (: verkligen INTE pluggat.  
I didn't think I could hate someone this much

and all i wanna hear is your voice

en riktig latis dag! började i och för sig klockan 8 med geografi! hatar det, bläsch. sen klassråd och sist spanska (och mat med linda såklart - kattmat?) vi slutade halv 11 idag på grund av att vi har läst ut engelska A och då fick vi även ta ut en av våra tjänade svenska lektioner så vi slapp ha VÄRLDENS håltimma (hur det nu lät) vi fick ledigt i alla fall! sen gick jag och Linda ner på stan, oh my vad vi shoppar <3, bilder nedanför (dock SUGER min mobilkamera inomhus) måste bara säga att våra färglada jackor är söta! lite annorlunda så ; ) ingen annan i borås som lär ha dem iaf! jag en neon-rosa? hmmm, men den är söt iaf och linda köpte en klarblå, fast den såg helt mongo ut på mig! och det menar jag. imorgon kommer jag säkert shoppa ännu mer :S KAN NÅGON STOPPA DETTA BEROENDE?  men jag älskar det ^^ hittade en till klänning idag också! men NEJ sa jag. Ska köpa det fina paraplyet på HM imorgon som jag har spanat in ett tag ; ) tror jag. . we'll se, sovmorgon tills kvart över nio imorgon, vilken höjdare :D! historia inlämning och allt också. GO sabbi & Vickan,  . . .. & Alan

Vad vore världen utan shopping?

       

 Grå trekvartsjacka - MQ
Neon-rosa jacka - HM   (man får as bra tips från andra, verkligen)
♥ solglasögon & oversize spännen - HM

allt ser helt cp ut när man inte har det på sig! men som sagt min digitalkamera är sönder :(


fröken söt?

185197-80


        ♥   Tunika från fröken söt 
                         185197-78                         

         


























bilder lånade från:  mintandvintage.com

be my penguin? :$

185197-76

          

♥ man kan inte sluta leta efter "nya" 

shoppaholic

jag hatar att gå till läkaren! för alla är så jävla tröga och fattar inte att deras små hem metoder inte hjälper :/ det är inte precis så att min fot kommer "läka! av sig själv! FATTA! jag botade min arghet från världens idiotiska (förlåt) läkare, som inte fattar ett skit!  med lite shopping! köpte 3 klänningar <3, fast en ska jag nog lämna tillbaka för den kanske var lite liten, eller neej men den kommer definitivt bli efter första tvätten, sen är ju min kamera störd som den är - sönder :/ så mobilen får väl duga? blir världens sämsta bilder, men man kanske kan gissa sig till hur det ska se ut iaf ;) 

 ♥ Båda är från Gina tricot
    
grå/silvrig sidenklänning (ballong)


            
jätte söt vit : )                     mönster



som sagt, kameran suger;)

skolavslutningen ?

                                                                                    185197-67



♥ ca 600 kr på asos.com   (:

jag tycker den är underbar ^^

I can't stand you

fredag:
Jag åkte hem och slöade lite, sen åkte jag till Ida och vi mysade så mkt! Vi åt taco, hoppade studsmatta, kollade på Djävulen bär Prada och åt MASSA godis, ganska mkt skitsnack också;) <3 sen var jag tvungen att åha hem kvart i 11 för jag skulle upp 8 nästa dag, jippi, verkligen.

Lördag:
uppvisning på kransmossen, lite onödig tycker jag. Men vad gör man inte? Sen åkte jag hem och duschade och somnade? jag var väldigt trött, den segaste lördagen på LÄNGE, plugga lite också. kollade på tv, åt pizza - namnam, och sov^^

Söndag:
plugga, data, musik :) ska kanske till Ida sen om hon inte segar sig och ska plugga !  då tänker jag dyka upp iaf å hjälpa henne, muahaha! är så seg, så jag måste ut å röra på mig :D


En vacker dag blir ingenting som förr

nu ska jag snart iväg och äta fruskot på orion med mysbarnet Linda (; hihi, och kanske plugga lite musik också, prov idag. yummie. kommer gå åt helvete :D haha.     - jag hoppas det var värt det


What's in it for you?

Redan onsdag! tur att vi har varit lediga i två dagar, för det känns som måndag idag! jag och vickan var väldigt flitiga idag och gick till bibblan och gjorde våran historia! den ska ju vara inlämnad nästa vecka :/ dööö på den, du är nog den goaste, sitter i en busskur och äter kyckling och potatissallad ;) haha <3 lite alla kollade, men äsch, hon var hungrig. namnam, och jag är död! as trött och så skoltrött, ge mig sommarlov tack. .   och vi glömde våra minnen, minnen som brukade betyda något.

There's no way I'll believe in second chances


valborg

jag kan verkligen säga att vara på SM en hel helg tar död på en, ungefär! jag är såååå trött. Men det har varit underbart kul. Jag & Linda fick dela på ett 3 bäddsrum eftersom emma bytte, men det var mysigt att ha en sån stor säng, muahaha. Linda blev väl lite galen på mig när jag skulle upp kvart över 5 på söndagen, och jag skulle upp då! men jag somna ju om, det var ju så skönt att sova! vi åkte till hallen 7 och fixade hår och bytte om, våran förträning gick as dåligt, eller jag tyckte det, men det verkade som att vi gjorde bättre ifrån oss då än på själva tävlingen, det var hårt motstånd !  alla var hur bra som helst, men vi kom trea iaf ^^ BRONS! sen när vi kom hem klockan 11 på söndag kväll var jag helt död, men jag ville ju träffa Ida å alla, så det gjorde jag <3. på måndagen var det ju kortege! jag måste säga att vixx var nog den bästa Emo mannen man kan va;) haha, vi blev ett bra "par". kortegefesten var faktiskt as skoj, fast den skulle säkert ha vart as tråkig om det inte var för allt roligt folk. fick träffa alla! wiho, jag orkar faktiskt inte skriva, har vart död hela dagen? inte återhämtat mig från i helgen än - godnatt
And you really think you matter?