Lunch med Martina y Nicole

Snart ska jag åka ner till stan för att få lite mat i magen. Får se vad vi blir sugna på. Är inte så hungrig just nu konstigt nog, men hoppas jag blir det snart! Jag hoppas det blir Tant Grön för det är jag sugen på, deras Taco tallrik är ju så god. Eller kanske lasange om det finns, hmm : ) Sen ikväll blir det lite mera film med Adam och hans kompisar, får se om martina eller nicole vill följa med för jag har inte lust att kolla på film ensam tjej, aldrig kul. Inte samma humor heller.

Söndagar sucks

Jag gillar verkligen inte söndagar, de är väl okej nu när det är sommarlov för då behöver man inte känna ångest över alla tusen läxor som man har till veckan som ska börja. Fast jag gillar inte de trots att det är sommarlov, de är alltid så tråkiga. Det finns inget på tv, affärerna är stängda, iaf de roliga. Och man ska jobba! Om det hade vart sol ute hade det nog varit lite bättre men det är det ju inte. Idag har jag kollat på tv och lagat mat. Fördrivit tiden tills jag ska jobba. Nu är det 1 ½ timme kvar, sen har jag 5 timmars "roligt" arbete, och jag som bara vill titta på film med världens goaste adam.

jag hatar att vänta

Ni sitter jag här och väntar på att jag, Nicole och Martina ska handla mat tills kvällen. Det blir nog tacos för det är enklast att laga. Och jag är inte speciellt pigg på att stå och laga mat i 1 timme. Jätte jobbigt ju. Och Martinas buss går inte förens om en timme så nu blir det ännu mer tid att vänta! Jag får väl titta på tv eller något annat spännande.

saturday

Nu har jag varit ledig i snart två dagar och det är väldigt skönt faktiskt! Imorgon ska jag dock jobba igen :( Men idag har jag hitills ätit frukost helt ensam för Adam började jobba halv 10. Sen har jag städat lite och snart ska jag nog äta igen! Har även lite glass jag tänker mumsa på. Ikväll ska jag, Martina och Nicole laga mat, vi har inte sett varandra på hela sommarlovet. Det ska bli mysigt. Inte en sån stressig dag idag då, men det duger för mig.


11 månader idag <3


Torsdag = Party med tjejerna

Igår efter mycket krångel så blev det utgång iallafall. Jag, Ida, Nicole, Amanda och Linda förfestade här hos mig ett litet tag sedan tog vi bussen till stan för att bege oss till Swing. Det var väldigt skojigt faktiskt. Ungefär precis när jag fick ont i mina fötter begav jag och ida oss hemåt, men innan det åt vi en korv med bröd, namnam, Idas var bränd men tur att hon gillar dem så! Sen fick jag gå hem för nattbussarna går ju inte på vardagarna. Det blev inga bilder faktist men skit samma :)

Torsdagens Outfit:

klänning

Klänning - H&M Trend

Shopping

Eftersom jag har varit så himlans dålig på det här med att uppdatera så tänkte jag att jag gör ett litet inlägg med det jag köpte i Stockholm och även lite annat jag har hittat här hemma och även i Gällstad : )

Stockholm:

        

(tryck på bilderna för att förstora)

Gällstad, tradera och hemma:

      

     

1. Väska - Tradera
2. Friis& Company väska - Gällstad
3. Skor - Tradera
4. Linne - MQ, Jeans - Gällstad, Tunika - Face

Sådär, nu har jag uppdaterat lite iallafall, och bilder säger ju mer än ord ; )

Hittade även ett Ben & Jerrys glasstånd i Stockholm, då blev jag väldigt lycklig, går inte att berskriva med ord faktiskt. Nam nam!



Bilder från Stockholms resan

Två bilder på vårt hotellrum, väldigt fint : )



Sedan flyttade vi in i Adams mosters lägenhet : ) den var mysig
           

Grr, jag älskar juice


Sötnos :)


Utsikt från bron Lilla Essingen där vi bodde :)


Gamla stan, jag vill bo där!


Hejdå, Stockholm!

Live från Stockholm

Eller något liknande. Nu har vi vart här i tre dagar och imorgon bär det av hemåt, lite sorligt faktiskt! Jag trivs här, jag ska bo här! Jag har hittat allt jag sökte efter och lite till, klänning, skor och massa mer. Hittade även ett Ben & Jerry's glasstånd och då blev jag lycklig. Just nu bor vi hos Adams moster på Lilla essingen, väldigt mysigt område. Tyvärr så är det ju busstrejk så vi får gå 2 km till tunnelbanan varje dag, väldigt jobbigt. Jag har inte haft så här ont i mina fötter på länge! Bilder kommer imorgon när jag är hemma :) Ikväll ska vi kolla på Narnia, Next och kanske någon annan film. Pizza står på menyn och is the! GOTT