you make my day

Torsdagar kommer åter igen vara den segaste dagen! Som tur var fick vi sluta två idag p.g.a att Företagsekonomin var inställd. Sedan åkte jag hem och bytte skor och direkt till stan igen för att möta Adam. Han skulle leta en present till hans farfar och när det var avklarat åkte vi till honom och vände nästan direkt igen för att åka till stan och äta! Sedan köpte jag majsbollar, namnam! Tro det eller ej men när vi väl åkte hem till honom igen så stannade vi där, iallafall tills jag skulle hem.

You spin around me like a dream and I want this dream to last
So don't wake me up cause I want to dream


I dina ögon

No one's ever made me feel
The way I feel when I'm in your arms



Orkar inte skriva om min dag! Den har varit mysig iallafall (:


HAHA

Muaha, kommer bara ihåg världens roligaste replik från Lufsen i vad programet nu hette! (han är bäst som dag otto) :D
- jasså så du är färgad du?, jag trodde sånna som ni föddes svarta
MAHA XD kan inte sluta skratta, trots att det var ca 3 veckor sedan

Hakuna Matata

Idag har jag varit i skolan! Ni gör verkligen skolan till en lite roligare plats! Idag har jag och Mathilda gått och sjungt på Hakuna Matata och "ska vi plocka körsbär i min trädgård" Hon blev överlycklig när hon fann ännu en till som kunde Hakuna Matata! Har nog inte skrattat så mycket på länge i skolan! gud. Sedan jobbade jag och nu sitter jag här med en ond handled, vet inte vad jag gjort, kan inte lyfta något med den knappt, eller vrida den! Snart ska jag sova, när Adam låter mig♥

Only you
Adam Larsgaard

snabbtänkta sabine

Haha, på nåt konstigt vänster började jag och Nicole prata om skolmaten? Anledningen var väl att hon sa "hej din pannkaka" till mig och sedan flöt det på för de hade ätit det i skolan och idag fick vi korvstroganoff på vår käre skola! Så dök det bara upp : korvstoganoff = korv - strong - enough! okej, det va kul då, fortfarande lika kul faktiskt!!! tycker iallafall vi (A). okej jag är trött.. . . .


Lämna oss inte!

Jag börjar faktiskt gilla vårt schema! Ek06a, (okej världens fulaste namn, vill heta Ek2a) Vi börjar 9.25 mån-ons, iallafall vi i klassen som har UF som IV-val, de andra får börja åtta! Den enda dagen vi börjar åtta är på torsdagar. Suck. Dagarna kommer flyga förbi, förutom när vi har Matte och Företagsekonomi B! tråk. Och idag fick vi sluta fyra istället för fem, så jag hann ta mig till träningen i tid som börjar fem. Det blir bara hårdare och hårdare men det är kul! Trodde jag skulle dö efter uppvärmningen, men jag vänjer mig nog. Sedan gick jag hem och duschade och åt, sen åkte jag och Evelina och hämtade våra otroligt goda kakor som vi i laget ska sälja, kommer ju inte gå bra någonstans. Får äta upp alla själv! Det klarar jag garanterat, med hjälp av mamma. OCH VÅR VÄN ALAN JAMAL SKA LÄMNA OSS, how rude. Kommer sakna honom. Han blev utkastad pågrund av ett IG och ska nu börja på Almås, sugigaste sugskolan ever! Han borde inte få utsättas för något sådant (hoppas ingen tar illa upp nu). Tur att vi träffas på jobbet iallafall. Alltid något. Nu är jag rastlös.

Cause in the dark of the night you're all I can see
You spin around me like a dream
And you sure look like a star to me 
♥ 

höst

185197-205

Något jag har lovat mig själv är att inskaffa en fin kofta i höst och jag vill ha denna från asos! Den är oerhört söt enligt mig. Den ser väldigt mysig ut också, men jag är världens problembarn när det gäller stickade saker så jag kan knappt ha något utan att det sticks, känslig hud? Får se om jag vågar beställa den. Onödigt att beställa den och sen inte kunna använda den eftersom det kostar ungefär 200 att bara skicka tillbaka något. We'll see.



there's no one else but you

tråktråktråktråk. Jag har inget att göra! och jag ville egentligen inte sova än eftersom jag ändå inte kan sova på söndagar! Men kanske borde det iallafall? hmm.

heeelg

Fredag:
I fredags var jag faktiskt ganska trött efter de otroligt sega skoldagarna. Det enda jag gjorde var att mysa med martina hos henne och äta massa mat och glass! Sedan gick jag ner till stan och mötte A ett tag♥ Sen tog jag bussen hem för att sova.

Lördag:
Blev väckt ett antal gånger av en ringande telefon, men orkade inte svara. Sedan gick jag upp och åt frukost och gick till Lundbyhallen och tränade. När jag kom hem fixade jag lite och sedan kom G och Victor och hälsade på en liten stund. När Nicole äntligen kom till mig gick vi till knalleland för att ta bussen och möta Martina, vi fixade lite inför vår partykväll! Vid 7 blev det tacomys med flickorna (: (Jag,martina,nicole,aly) Sen tog vi bussen till Christian där vi spenderade de närmaste timmarna och sedan vandrade vi ner till stan där det var absolut kaos. Och det gick knappt att röra sig inne på swing, trodde jag skulle dö! Sen blev det vandring genom stan innan jag och A åkte hem för att sova, och på bussen var det också såklart fullt med folk, gud vad jag hatar alla 3-siffriga bussar. grrr.
Have anybody told you that you're one special boy?

Söndag:
Söndagar borde döpas om till matdagar/fetdagar eller något liknande. För man bara äter och äter i brist på något att göra. Nu vet ni vad jag i princip har gjort idag! Skola imorgon, SUCK. Skola mellan halv 10 och 5, sedan träning från 5 till halv 8!

dag 1

Nej jag tänker inte skriva dag 2, dag 3 osv tills detta skolåret är slut! Men idag var det första riktiga skoldagen och kunde inte vara mer tråkig, alla låg i princip och sov eller sms:ade eller något annat spännande. Nu mera kommer alla våra onsdagar vara oerhört långa, mellan 8-15:50! usch. Måndagar går vi tills 5, men då börjar vi ändå halv 10. Tanken på att det är två år kvar innan vi tar studenten skrämmer mig, och det är inte direkt något nytt roligt folk på skolan! Några enstaka. JAG VILL VARA ETTA IGEN, så treorna går kvar (A). Och Adam som är lika seg som vanligt stod i handduk när jag kom och hade inte ens duschat än ! grrr. Men imorgon är det fredag, lika goa som alltid, halv 12 till tjugo över två. 

tillbaka till helvetet

Idag fick jag tvinga mig själv att gå upp halv 7 för att hinna göra allt innan jag skulle gå till stan och möta Martina & Mathilda! Trodde jag skulle hinna, men jag har blivit ganska seg på att göra i princip allt under sommaren. Jag kom iallafall väg tillslut och vi gick till våran otroligt "fina" skola! BLÄSCH. Orkar inte med två år till med världens sämsta klass som jag hatar-  (utom några enstaka) ni vet vilka ni är <3 jag är så trött på din röst, finns nog inget värre. Efter en massa info och prat så fick vi äntligen gå hem! och då var klockan kvart över 9? Stor idé att vara i skolan i en timme för att sedan gå hem och inte göra något. Nu blev jag faktiskt lite sugen på tofú glass! namnam. Inte direkt, men nyttigare än vanlig och jag tål den. woho.

.

You're becoming a dream to me
Fairytale fantasy
Nothing can ever compare
An image to my memory   ♥

har ingen bra rubrik

Sista dagen på sommarlovet idag! enligt mig, för imorgon räknas verkligen inte. Det enda jag har gjort ät städat,städat, tränat och degat vid datorn. Har fått en fin bula på hakan! fint. Imorgon ska jag äntligen få träffa Nicole som har vart i spanien en vecka! Vi ska väl gå i stan och mysa lite. Sen ska jag jobba. Och på onsdag börjar skolan, YEES! inte. Orkar inte med alla tråkiga ämnen.

movietime

Igår började jag och Martina kolla på Number 23, men den var alldeles för psykande och weird så vi stängde av efter halva filmen! Idag ska vi kolla på 28 weeks later, vet inte vad det är, men den är läskig iallafall (A) Ikväll blir det kanske party om det finns något kul, men borås verkar ganska dött! Så det blir kanske att ta tåget till gbg-kalaset, vilket också brukar vara tråkigt. . .hmm

torsdag

Snart ska jag bege mig till Martina! Vi ska kolla på Dag Otto (A) hihi, we love him och äta kyckling, namnam. Sen ska jag träna 5!


recap!

Torsdag:
Jag fick äntligen träffa ADAM! efter 9 dagar. Han är neger och blond! Tog faktiskt bussen tjugo i 11 till honom för klockan 5 var det träning igen, woho. Otroligt jobbigt men alltid lika kul. Sedan gick jag hem och duschade och åt mat. Sen kom lille Nicole till mig och vi gick till stan och träffade allt folk. Hela Borås var i stan för det var den sista torsdagskvällen. Ganska tråkigt iallafall. Sen åkte vi hem vid 11 tiden.

Fredag:
Kommer faktiskt inte ihåg vad jag gjorde på dagen? Men på kvällen gick jag och Mathilda och köpte lite godis och sedan var vi hos Hoffe och kollade på "hata Göteborg" och hade bullkalas! gott. (lite filmen sög)

Lördag:
Jag tog kvart över tolv bussen till den otroligt STORA byn Sexdrega för att hälsa på min pappa och familj. har inte sett mina syskon sen påskas! hihi. Busigt. Som vanligt gjorde vi inget speciellt. Vid fyra åkte jag hem och väntade på Martina innan vi skulle dra ut. Blev ganska mycket krångel men till slut ordnade allt sig. Vi träffade två as goa killar. Tillbringade resten av stanvistelsen med dem eftersom alla andra försvann. Det var kul faktiskt. Sedan åkte jag hem!

Söndag.
Jag och martina har inte gjort något på hela dagen . ..  .. . .. sådetså

<3

Nejdå, jag saknar dig inte alls;) tror du mig nu????? KOM HEM.
185197-204

Patricia Field

Gulligt Halsband i form av ett Äpple med kamdetaljer från Patricia Field - JAG VILL HA.


          185197-202        
   

♥ CA 223 :- (asos.com)

regn!

Det fina vädret höll sig i ungefär två dagar. Jag hatar verkligen Borås, inte nog med att det inte finns något alls att göra så regnar det alltid alltid alltid! Idag ska jag, Martina och Nicole hälsa på vår käre vän Filip när han jobbar eftersom att jag lovade det, sen får vi väl se. Finns ju inget att göra i detta vädret. Lite kul att alla som är i napa nu kommer hem lagom till regnet, muahaha. Och de åkte när det blev fint väder.

En kärlekshistoria

185197-200

Jag och Martina såg ju denna filmen förra veckan och den är bara SÅ himlans sjukt bra.. Lite långtråkig. Men så fin! Och hon på bilden är en av huvudpersonerna. Grymt söt!

Spice & Rice

Efter en halvdag med Martina och hennes "JAG VILL HA SPICE & RICE" så fick hon som hon ville! Jag och Nicole tog bussen till stan och höll henne sällskap när hon åt, men hon matade oss lite också för hon orkade inte äta allt! Det gick ner trots att vi båda redan var proppmätta - men starkt var det! Sedan åkte vi till Ica och köpte lite naturgodis. Man blir äckligt mätt på en liten chokladsak. Inte jätte nyttig dag, men jag har ändå lyckats ganska bra med mitt nyttiga nya liv tycker jag (A). Nu är jag tröttis. har suttit och pratat med vår vän feber-Gustav som är i ayia napa och har det bra! Han måste vara trött på mitt tjat nu. hihi. Jag blev trött av mitt egna tjat så. Ge mig sömn.

sunshine

Idag vaknade jag av att jag fick sms från Mathilda klockan 06:36! morr på dig. Dock gör det inget för jag somnade lika fort igen och blev väckt igen av att Martina ringde halv 11, fast då var jag redan halv vaken. Sedan gjorde jag kycklingsallad och så åkte vi till Almenäs. Det var varmt men mysigt. Vattnet var dock ISkallt. Men vi hoppade i två gånger iallafall. Ikväll ska jag hitta på något mys med Martina & Nicole - trion slår till igen : )

"woho"

Idag har jag solat på min balkong helt ensam med en bunt tidningar. Det var varmt, men inte överdrivet och jag fick färg faktiskt. Fast det mesta har väl försvunnit nu. Efter solning och matlagning åkte jag till stan för att träffa Mathilda. Hon skulle lämna in sin mobil (igen) och sedan hälsade vi på Filip på hans jobb! Kul att se den lille sparven igen. Han har äntligen rakat av sig sitt hår! Får lägga in en före/efter bild senare. Sen var jag tvungen att bege mig till tryoutsen. Det är inte härligt att träna när man redan har dödsträningsvärk i låren! Normal träningsvärk försvinner efter uppvärmning men cheerleadingförstagångeneftersommarnträningsvärk gör inte det! Men jag överlevde trots det. Dock kändes det inte som att vi hann göra så mycket. Stunts,hopp,dans och yttepytte gymnastik, behöver verkligen öva upp min gymnastik nu efter 8 månader av endast cheerdance och ingen cheerleading alls. Nu är jag lite tröttis fast som vanligt så kommer jag inte somna efter träningen, är väl för uppspelt? Men imorgon blir det Almenäs med MartinaHummer.

sol

Måndag igen och äntligen lite sol här i lilla Borås! Även om den just nu gömmer sig bakom en massa moln, hoppas den hinner titta fram innan jag ska bege mig till stan iallafall så jag kan få lite sol på mig! Sen ikväll är det tryouts igen. Kunde inte sova inatt på grund av det! nervös igen, thihi. Innan tryoutsen ska jag hälsa på Fisken när han jobbar så han kan berätta alla smaskiga detaljer från Alanya, ska dra med mig Mathilda också om jag hinner prata med ungen.

Picknick

185197-199
Nu har vi bestämt oss för en mysig picknick någonstans här runtom Norrmalm jag och Mathilda : ) Vad som kommer ingå i denna picknick är ännu inte bestämt, det enda jag vet är honungsmelon! gott. Sedan ska vi gå och handla lite på Ica Kvantum.

spännande

Igår var det party som sagt och som vanligt när vi bestämmer oss för att ta det lugnt blir det ju tvärtom! Vi var hos någon Daniel på Sjöbo som blandade massa goda drinkar. namnam. Sen gick vi faktiskt från sjöbo till stan för vi orkade inte vänta på bussen. Jag och Marina (som jag träffade igår) gick ensamma till stan för de andra var så sega! Vi hade det trevligt med musik hela vägen. Sen skulle hon äta på mcdonalds. Och när vi trodde vi aldrig skulle få se allt folk igen (den kvällen) så dyker alla upp! vilken lättnad. Sedan åkte alla hem utom jag och Mathilda så vi gick en runda i stan och åt även kebab! dammit, jag som inte ska äta sådant nu, men jag har inte ätit något godis eller någon glass iallafall. Sedan träffade vi Hoffe en stund innan vi gick hem till mig och sov! Längtar tills jag och Hoffe ska bygga upp våran linbana mellan våra lägenheter så vi kan skicka meddelanden "ska du med till Ica" haha!

INATT kom FILIPFISKENFISHY hem från Alanya! har saknat vår lille fisk : ) Nu längtar jag väldigt mycket tills jag får träffa fishy så han kan berätta alla detaljer! och så hade han någon "överaskning" också! GAAAH NYFIKEN. Ska hälsa på honom i veckan om han jobbar något. Sedan blir det Liseberg också när Nicole kommer hem från Spanien.

Idag ska jag ta det lugnt, kanske hitta på något mys med Mathilda eller Nicole. får se!

invalid

Bara för att mina cp grannar sjöng kareoke till klockan 3 igår så sov jag längre än vad jag skulle idag. Vaknade med mycket tvång från mig själv klockan halv 12. Då hade redan molnen tittat fram på himlen och börjat gömma solen. Så ingen sol för mig idag, orkar faktiskt inte sitta på balkongen iallafall. Idag tänker jag ligga och läsa Anybody out there! Jag vet - otroligt bra sysselsättning nu på sommaren NOT. Men alla är bortresta eller så jobbar de och jag har inget annat för mig så läsning får det bli. Skulle spenderat min dag med söta Mikaela men hon var tvungen att jobba hon med. tråååk. Kan inte alla bara kommer hem från vart de nu är. Och imorgon åker Amanda & Linda till Mallorca och sen är de borta i 2 veckor och på fredag åker Nicole dit också! Fast när hon kommer hem ska vi mysa gärnet och åka till liseberg också, förhoppningsvis om vi kan pricka in rätt dag!

Nicolemys

Ikväll blir det hemma-mys med Nicole♥ jag kan fortfarande inte gå, men hoppas verkligen jag kan följa med till liseberg på tisdag för jag VILL! Jag lyckades iallafall att ta mig ner till Ica med mycket hjälp dock av nicole för att handla något gott! Hon köpte Tom & Jerry kex och jag köpte honungsmelon och plommon! namnam. Ja mitt nyttiga liv har äntligen börjat. Nu gör vi varma mackor, eller ugnen gör dem åt oss kan man väl säga. Det ska bli gott och
Adam lever även om han var sjuk igår! haha. Klenis.

Jag och melonen Melvin
185197-196

Kusin och jag på party
185197-198

hej träningsvärk

Det var längesedan jag hade en sådan här träningsvärk. AAAJ! Kan knappt gå ju, jag som ville ut och springa idag med Martina, dammit. Kunde knappt gå till datorn från sängen. hjälp. Hoppas det går över tills på måndag. Annars vet jag inte vad jag gör.


aj

Det märks TYDLIGT att jag inte har tränat på tre månader! och då räknar jag inte med de två tillfällena jag har sprungit. Kan knappt gå för jag har så ont i mina lår och ändå var inte tryoutsen jobbigare än vad en vanlig träning kan vara. Jag skyller på mitt träningstillstånd just nu. Kunde inte ens hjula den sista halvtimme ju, och då ska jag inte nämna handvolten. Å herregud. Får vara ute i naturen och springa i helgen så ska det nog gå bättre på måndag kanske? Otroligt kul att få stunta igen iallafall, trodde det skulle gå väldigt dåligt efter att inte ha stuntat sen november, men det gick prima skinka. Det sitter i ryggraden som man brukar säga. När jag kom hem duschade jag och åt filmjölk med banan i - nam nam! Tanken var att jag skulle spendera resten utav kvällen med Martina & Nicole men jag orkar verkligen inte röra på mig. Nu känner jag mig latare än A! Ska sitta framför datorn tills 23:10 för då är det SCRUBS! .

I miss you like crazy
Even more then words can say
Every minute of every day

- kom hem nu Adam

tryouts

Nu ska jag snart åka ner till staden med Martina & Nicole ♥ vet inte vad vi ska göra där förutom att de ska äta pommes frites med kebabsås på Campino! NOT ME. Sedan ska jag hem och äta mat och byta om innan jag åker till Almåshallen till tryoutsen! gaaah nervös.

185197-153
185197-195185197-194

Little miss nervous

GAAAH, tryouts imorgon och jag har inte börjat öva något ännu! Men det blir det ändring på för idag ska jag & Evelina ut och springa och öva lite hopp och mycket stretching, det lär  behövas efter denna sommaren. Nu är alla grabbar framme i Napa, tror jag! Vi här hemma ska ha SÅ kul utan er! om inte roligare. Imorgon får jag tillbaka min mobil förhoppningsvis!!! fast det får jag nog inte. Fredag då! let's hope so.